Andreas Bo- Originalen//anmeldelse

Så lad mig dog være!

SÅÅÅÅ skal jeg til det igen. Eller skal jeg…gider jeg, orker jeg. Jeg er igen igen blevet meldt for økonomisk snyd. Det bliver jeg jævnligt, fordi folk åbenbart IKKE KAN begriber, at man kan have succes, fordi man er enlig mor til 2. Hvad fanen er der sket med samfundet. Jeg troede, vi boede i et land, hvor feminismen havde haft sit gennembrud for længst og at vi her GODT kunne tåle, at kvinder havde succes. Nu er det jo sådan, at jeg får alle oplysninger omkring anmeldelsen og  taberen skriver (ja jeg synes at denne person er en kæmpe taber!!!), at hun tror, at jeg snyder på baggrund af, hvad jeg ligger op på min blog.

I starten når man bliver anmeldt for snyd, så skal man fremligge alle sine regnskaber og når det efterhånden er sket nogle gange og man kan se, at det er mere chikane end “bekymring” for samfundets økonomi, så får man bare en mail om, at det er sket igen and thats it. Kan folk da for helvede ikke bare glæde sig på mine vegne!!!? Jeg har knoklet til at nå, hvor jeg er i dag og det er IKKE let med to så små børn og så skal jeg kraftedme også døje med sådanne nogle forsmåede ondt i røven taber idioter, der melder mig til højre og venstre!!! Få jer dog et liv!!!! Ja undskyld mit franske, jeg bliver sgu gal i skralden. HUSK at på et tidspunkt, kan det spores som chikane og den er ikke sjov, at få på nakken og så kan de personer ikke længere gemme sig bag en computer skærm. Åh altså…hvor irriterende! Lad os lave en øvelse og denne øvelse er KUN for dem, der har ondt i røven over mig og alt hvad jeg står for, det er for dem, der ikke under andre det godt, det er en øvelse til dem, som i virkeligheden er godt og grundig træt af deres eget liv og mangel på selvdiciplin og evner til at få det liv de ønsker og derfor hader andre….forestil jer dette- min smukke langemand!!! Nu vil jeg nyde min MEEEGA lækre salat og min pisse søde pa’s gode humør og så vil jeg ARBEJDE noget mere, så jeg kan skabe ENDNU MERE succes i mit liv! ( lad være med at skrive, at jeg skriver grimt….det VED jeg!! Jeg påkalder mig retten til et hysterisk anfald! bum)

Så lad mig dog være!

Så lad mig dog være!

6 kommentarer

 • anne

  Ej nu må i da lige…
  Det er vel sarah blog,så hun har vel lov til at skrive som det passer hende uden at blive mindet om alt muligt såsom grimt sprog.
  Anyway jeg synes det er fedt du råber op, det er DET jeg elsker ved bloggen, den er personlig på godt og ondt.

  Men ja vi lever desværre i et land hvor man ikke må have noget der er over gennemsnittet. Tænk og gide og bruge tiden på at melde dig. Oh my god. Måske de skulle finde sig et arbejde i stedet for.

  Du gør det pisse godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Det hører nok desværre med til at være succesrig. Vend det rundt og tag det som et kompliment….for der er åbenbart nogen der synes du er meget misundelsesværdig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Dit sprog Sarah, dit sprog. Jeg kan altså godt forstår, at du bliver både rasende, vred og irriteret over sådan noget kan ske igen og igen. Nu ved jeg ikke hvad anmeldelsen går ud på, noget med socialt bedrageri eller…? Under alle omstændigheder, så tænker jeg, at det måske næsten ville være bedre slet ikke at nævne det, så sidder de fjolser, som melder dig og får ikke rigtig noget ud af det ? Blot en tanke. Der er altid nogen som har ondt et vist sted, hvis andre har succes, men vi er nu alligevel mange som under dig det!
  Men lidt pænere sprog.
  Når du ikke farver dit hår, er du så rødhåret – tænker på temperamentet 🙂

  PS Salaten ser lækker ud !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   som sagt påkalder jeg mig retten til et hysterisk anfald:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MH

  Det må virkelig være surt!! Og det forjener du ikke, ingen fortjener det. Det kan alle vel være enige om.

  Jeg tror altså du skal prøve at skrive lidt anderledes her og ja… Lidt pænere sprog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   nej jeg vil sgu ikke…jeg er arrig og sådan skriver jeg, når jeg er sur…det må man tage med, det er vel også en del af “charmen” ved blogge. Dette er ikke en politisk korrekt hjemmeside med politiske forpligtelser. Det er personlig blog og jeg er personlig godt gal i skralden. Jeg skriver som det passer mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Andreas Bo- Originalen//anmeldelse