Bedste rugbrød nogensinde

Creme imod strækmærker

Creme imod strækmærker

Jeg har ikke selv strækmærker, men jeg har et ar efter mine 2 kejsersnit, som genere mig. Jeg har med stor succes brugt denne creme, som har gjort mit ar pænere. Jeg har flere veninder, som bruger den til deres strækmærker og er blevet meget glad for den. Det er desværre ikke et tryllemiddel, hvor man påføre én gang og så forsvinder mærkerne. Det er ligesom med alle andre cremer, noget man holder ved lige. Find den HER Prisen er ca. 384 kr og så fragt oveni og der er til ca. 4-6 uger, alt efter hvor ofte man bruger cremen. Hvis man vil have cremen til mere end 3 måneders frobrug, så kan det meget bedre betale sig, at blive loyal kunde, da man så får cremen 40% billigere. Du binder dig så også i de 3 måneder. For at blive loyal kunde, trykker du bare Enroll with autoshipment, på vej til kassen, så registreres du til at få dine produkter billigere i 3 måneder.


Creme imod strækmærker

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste rugbrød nogensinde