HEJ snack

Tak til mine læsere

Tak til mine læsere

Jeg har nu blogget i lidt over 4 år. Det har til tider været dødens pølse, da jeg aldrig har fri. Men der er heldigvis dobbelt så mange fede ting ved at være blogger, som er grunden til at jeg bliver ved. Men det aller vigtigste er den support og kærlighed jeg får fra jer læsere. Jeg havde aldrig regnet med, at jeg ville få så mange læsere. Det er en stor ære at vågne op hver dag og se, at ens blog bliver besøgt af tusindevis. Nogle gange begriber jeg ikke helt, hvor stor min blog faktisk er. Jeg prøver at forestille mig, at i alle sammen stod ude foran mit vindue og kiggede ind og så er det dæleme mange mennesker. I tror måske at jeres lille besøg i ny og næ ikke har nogen betydning, men det har det!!! Jeg har igennem tiden modtaget sååå mange søde mails og billeder. Jeg har bare ikke altid tid til at svare, men jeg bliver glad for hvert eneste billede eller mail:) I er så pisse dejlige!!! Jeg ville ønske jeg kunne give jer et fysisk kram alle sammen!!

Jeg kan på dage, hvor jeg personligt har en lorte dag, åbne min blog og glædes ved jeres søde kommentarer. Tak til jer alle sammen for at følge mig i medgang og modgang. Jeg håber i bliver hængende lang tid endnu! Jeg blogger for jer!

165.000 sidevisninger på 1 dag…. det kan man da ikke andet end at være stolt over:)

Tak til mine læsere

LOVE U!!!!!!!!!!!

Tak til mine læsere Tak til mine læsere Tak til mine læsere Tak til mine læsere

11 kommentarer

 • Nanna

  Hvor er din jakke fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er den flotte jakke du har på fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  SELVFØLGELIG har du så mange visninger og følgere, SarahLouise…. Du er jo AWSOME!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna S. Hansen

  Haha, det billede med brudeparret er vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Elsker din blog, den er dejlig alsidig og både du og dine børn virker som en fantastisk skøn familie:)
  En overgang (inden jeg begyndte at læse din blog) troede jeg du var ‘bordelmutter’ 😉 Havde åbenbart læst en overskrift lige lovlig hurtigt, der stod vist snarere ‘modelmutter’ end det andet.. Ha ha.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Nielsen

  Jeg har fulgt dig her på bloggen længe efterhånden. Du virker som en af de mest søde og rare personer, og jeg elsker din ærlighed omkring alting.

  Du er en stor inspiration i forhold til din selvstændighed mht. virksomheder, men især også som mor – du er bare pissehamrende sej!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffi

  åååh gud – da jeg læste din overskrift og de første par ord, var jeg lige ved at tro, at du ville stoppe med at blogge!!
  Elsker at følge med i dit spændende liv her ovre fra Nordjylland! 🙂 Har fulgt med helt fra starten og vil følge med helt til enden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Hej sarah. Hvor er det dejligt med sådan et indlæg 🙂 du gør det utrolig godt. Jeg begyndte at følge dig efter bruddet med min x kæreste for ca. 3 år siden og det hjalp mig bla. til at komme videre. I dag har jeg en dejlig kæreste som jeg har været sammen med i 2 år og en skøn kat 😀 tak for din inspiration! Mange knus Søs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor er det en flot jakke, du har på. Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Kan godt forstå Du er stolt – det er med god grund! 😉
  TAAAK for en fantasistik blog. Har kun fulgt med det sidste halve år, men regner bestemt med at blive hænge ved 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ snack