Juice maskinernes Ferrari

Næste gang jeg skal i byen

Jeg så lige det her outfit på instagram og tænkte at det måtte jeg bare have på til min næste bytur, men så var det selvfølgelig fra en amerikansk butik (hvorfor har de bare ALLE de gode butikker derovre?!) og selv hvis de sender til Danmark, så er det bare så ærgerligt at skulle betale de ekstra penge i told og hvis man så ikke kan passe det, så er det også et værre hyr at sende det tilbage igen, så hvad gør man så – man finder da bare noget der ligner!

Hvad synes i?

Næste gang jeg skal i byen1. NLY Accessories halskæde // 2. NLY Trend Kjole  // 3. River Island Taske // 4. Miss Selfridge Sandal

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juice maskinernes Ferrari