Dagens outfit

15 kommentarer

 • Mette

  Hej Sarah Louise.
  Man kan tydeligt se forskel og det er så dejligt. Føler at den gode gamle Sarah Louise blog er kommet tilbage..
  Knus Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg kan ikke forstå, at folk skriver, at du0 ikke skriver personlige indlæg, da du om nogen skriver de mest personlige og ærlige indlæg. Dem er der masser af stadig. Der er kommet flere mode indlæg, hvilket jeg tidligere skrev at jeg savnet, så super godt at der er flere af dem. Jeg synes din blog har det hele, mode, personlighed, børn, mad osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Yes kan godt se ændring på både indlæg og detaljer. Jeg synes det er super godt og spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S

  Jeg læser også kun med for de personlige og alle slags hverdags indlæg, samt beauty 🙂

  Ikke fordi jeg ikke interesserer mig for mode og tøj, men det interesserer ikke mig at læse om det på din blog, finder det nok lidt kedeligt, men de må hjertens gerne være der, til dem som synes det er interessant 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Sarah
  Jeg er mor til en dreng og en pige på snart 2 og 5 år. Jeg 40 år lige om lidt. Jeg elsker inspiration til skønhed og mode men faktisk bliver jeg mest inspireret af dine børneindlæg. Det er ikke få gange jeg har brugt dine madopskrifter som også passer mine børns smag. Og så var det takket være dig at jeg fik øjnene op for Pomp De Lux. Ja jeg får mest ud af hverdagsindlæg om opskrifter og børnemode for det er det der optager mig mest :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Beuty-indlægene har jeg ikke rigtigt den store interesse i, jeg er mere interesseret i dine indlæg, hvor du skriver noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Jeg kan godt li forandringen :grinning: Syns dine børn er skønne men det er bare ikke det jeg kigger på din blog for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har egentlig ikke bemærket forskellen så meget. Synes stadig der kommer personlige indlæg, og personligt foretrækker jeg dine beauty-indlæg. Ikke at jeg ikke kan lide at læse om dine børn, men som du selv siger, er det jo ikke en børne blog 🙂 Keep up the good work! Er glad for at se hvad du har tænkt dig at lave i fremtiden, omkring beauty. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hejsa Sarah,
  Ja jeg har bemærket, at der MANGLER indlæg om dine to skønne børn og lidt mere personlige indlæg om dig selv´…….og ved du hvad? Jeg savner de indlæg !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   De personlige synes jeg nu i får rigeligt af….;) hvis du bladrer igennem så finder du næppe nogen med mere personlige indlæg end mig. Men børnene har jeg skåret lidt ned på, da det ikke er en børneblog, men en kvinde blog:) Men de er der endnu bare ikke HVER dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Jeps – enig, du er meget “personlig” og fortælle hudløs ærligt, når du er både sur, trist, ked af det, rasende samt glad og lykkelig. Og det er lige netop det jeg godt kan lide ved din blog. Også skønne fotos og små sjove anekdoter som de små poder.
   Det er din blog og jeg kan se, at der er flere som synes godt om modeindlæggene. Jeg er bare ærlig og sige, at jeg kan rigtig godt lide dig og dine børn, og jeg er lidt lige glad med hvad du har på, jeg er mere interesseret i hvad du indeholder.
   Men Sarah, du må ikke tage det som en kritik, vi læsere har bare forskellige interesser og det er da absolut ikke noget, som får mig til at blive væk fra bloggen, jeg bladre bare hurtigere igennem de indlæg med outfit og mode.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Jeg er helt enig med dig Jane – savner også det mere personlige og nære. Synes dagens outfit ol er intetsigende og uinteressant, for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg skrev igår om en grim barndoms oplevelse og skriver mange gange om ugen om private oplevelser og holdninger. Det kan knap blive mere privat end indlægget igår for eksempel:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Jeg kan nu altså godt lide at se outfits og få inspiration. Det er bestemt også hyggeligt at læse de personlige indlæg. Men jeg synes også bloggen var spændende før børn. Man kan ikke stille alle tilfredse, men jeg siger tommel op for mere mode.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit