Den eventyrlige kimono

Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!

Det er længe siden at børnenes far Michael og jeg har lavet noget med de små, så søndag tog vi på et særdeles spænende mad eventyr. Vi havde nemlig hørt at Jensens bøfhus har gennemgået en forvandling og nu både havde nyt menu kort, nye tilbud, fået et helt nyt moderne koncept og så har de renoveret Jensens Bøfhus, som ligger ved trianglen. Så afsted det gik.

Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!

Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!

Helt ærligt så havde jeg ikke de store forventninger. Det er nok 7 år siden, jeg sidst spiste på en Jensens Bøfhus restaurant og det var sgu lidt af en sløj oplevelse. MEN man må edermaneme sige at der sket noget med den kæde siden sidst. Det var lige fra da vi trådte ind af døren at det bare føltes lækkert. Vi blev modtaget af det sødeste personale og børnene blev ført direkte over til ballonerne og så var aftenen ellers skudt igang med meget glade børn. Der var virkelig pænt på restauranten (det giver jo måske sig selv, da den var nyrenoveret) og vi blev ført ned på nederste etage og sat ved et bord lige op af deres LEGERUM!! JAAAAA jeg sagde legerum. Michaels smil gik fra øre til øre med udsigten til at kunne spise en HEL bøf uden forstyrrelser, da de små jo bare kunne lege i legerummet. Ungerne gik selvfølgelig direkte derind og så kunne jeg bestille mad fra deres menu kort som bestemt heller ikke ligner det menukort, jeg husker.

Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!

Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!

Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!


Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!

Så beder man Michael om at tage et billede…..sorry….det sker ikke igen haha skøøøn vinkel!

Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!

De havde for det første nogle rigtig lækre bøffer til voksne, men deres menukort til børn var fantastisk OG der var en gratis børnebillet til Legoland på bagsiden!!! Der var jo nærmest ALT og der var også sunde snacks I LOVE IT! Albert kom meget bestemt ud af legerummet og proklamerede at han ville have burgeren på billedet. Alma fik grove pastaer og kylling. Tjek lige de sjove navne på børne menuerne. Lige inden maden satte vi de små op og så var der sørme også tegnegrej og lille tegnebog til dem….børnelykken ville ingen ende tage….. Lige indtil Albert kigger på mig og ser helt fortabt ud og siger “mor mig har tisset i bukserne”  PIS OS….!!!

Vi er for tiden igang med at lære Albert at gå på toilettet og det er gået over al forventning!! Han har gået flere dage uden ble derhjemme og dette var vores første tur ude, uden ble.Om jeg begriber hvad der (ikke) er gået igennem mit hovede, da jeg besluttede hverken at tage ekstra bukser eller bleer med! Vi kigger panisk på hinanden og Michael griber ham ud på toilettet. 5 min efter kommer han ud opgivende og beder mig om at klare den. Albert har både tisset igennem bukserne og ned i sokkerne:( og nu står han der med bar numse og dolk. Mor må tænke kreativt!! Der går ren ninja i den og ud af en pose og servietter, laver jeg en lille ble. Træder et skridt tilbage og betragter min søn, der står der med sin plastikpose ble… hmm…hans øjne er helt sørgelige og han ser noget ubekvem ud. “ej hvor ser du sej ud i din ninja ble” udbryder jeg opmuntrene….Albert kigger bare ned på den og mumler…”mig ha en rigtig ble mor” og så banker det på døren.

Som en engel står tjeneren Maja i døren(fik lige hendes navn inden jeg gik) med en rigtig ble. UD med mors ninja ble og på med en rigtig. Maja snupper også lige Alberts bukser, som nu er helt våde efter jeg prøvede at skylle dem og siger med en let tone, “dem smider jeg da lige i tørre tumbleren” og bum så var alle vores problemer løst. Alberts lille ansigt lyste igen op af glæde. Han rendte så godt nok rundt med ble røv i 20 min, men heldigvis var der kun andre børnefamilier der, hvor vi sad og de smilede bare indforstået til os.

Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!! Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!

Lettet kunne jeg sætte mig ned til min bøf som netop var kommet på bordet og jeg siger jer….den var GOD. Og den er bedre end de bøffer, jeg har fået på nogle af de dyre steder inde i København. Michael og jeg blev hurtigt enige om at det her sted jo var ganske fantastisk. Hold da K….. hvor vi smovsede og hyggede…ja jeg glemte sgu da helt at vi jo slet ikke er kærester mere og kom til at kalde ham skat…og hans reaktion var et kærligt smil (han er normalt altid lidt muggent i det, når vi ses, altså uden børnene opdager det…jeg kender ham jo)…..hmm hvad dælen kommer de i maden her på Jensens!!!!

Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!

Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!! Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!
Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!

Vi sluttede af med den legendariske lav-selv-is og Alma har jo aldrig set sådan en maskine før og hun hvinede som den lille pige hun nu engang er, da isen væltede ned i koppen. Nu er hun jo madglad, men jeg har aldrig før set et barn blive SÅ glad over en is maskine haha åh altså de kære børn. Efter maden hoppede blerøven og Alma igen ind i legerummet og så sad vi og kiggede lidt på Jensens Bøfhus nye koncept og så opdager vi (Michaels store smil kom frem igen- ja han er vel bankmand, det smil kommer hver gang at der er penge at spare) at børn sgu da spiser gratis HVER søndag!!! Dvs. for hver voksen, der spiser en hovedret, spiser 1 barn gratis. Det var jo nærmest lige en halvering af regningen. De kalder det Happy Sunday. Og derud over så kan man blive medlem af club Jensen. Du optjener 20% rabat i point hver dag efter kl. 16. man kan bruge sine bonuspoint hele dagen fra mandag til torsdag i op til ½ år efter du har optjent dem. Så nu er vi blevet vaske ægte Club Jensen medlemmer lol.

Jeg har bundet mit lækre glas vin og bøffen ligger godt i maven og jeg sidder stadig og har det mystisk over at jeg kom til at kalde Michael for skat, da Maja kommer tilbage med Alberts bukser……men hun går lige forbi os og ind i legerummet…og giver Albert hans bukser på WTF!!!!! Vi sad helt målløse og kiggede på det fantastiske scenarie, hvor Albert bare lod hende klæde ham på, hvilket er meget usædvanlig, da han ikke er så glad for fremmede. Derefter går Maja over til et andet bord, hvor der sad to skønne drenge med liiiidt for meget energi, (på den der måde, hvor forældrene så liiidt trætte ud og nærmest ikke kunne få lov at læse i menu kortet.) så tog hun drengene med væk fra bordet, så de kunne få en ballon og forældrene en lille pause….. Det var sgu lige før jeg rejste mig op for at klappe! Jeg har aldrig oplevet så vild en service med så meget fokus på børnenes OG forældres trivsel og oplevelse. Jeg var mildest talt blown away….Jeg fucking elsker Jensens Bøfhus (og Maja) Maden var langt over forventning og så viser det sig at børnene var gratis!! Kender i det….jeg følte nærmest at jeg havde snydt dem, da jeg gik derfra. Oplevelsen, servicen og maden var laaaangt over end hvad vi betalte.

Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!! Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!! Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!! Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!! Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!

Da vi er ved at forlade restauranten, kommer Maja rundt om hjørnet og siger så farvel til Alma (Albert var allerede over stok og sten med sin far) og så tager Alma lige sutten ud og vil kysse hende….nej nu må det stoppe!!! Jeg tager sgu hende Maja med hjem!!! BASTA! Jeg var i det bedste humør, da vi gik (måske vinen og de glade børn) og synet af børnene med deres far, gav mig sommerfugle i maven…. ja jeg er meget ærlig nu. Og hvor er det egentlig plat…har Jensens Bøfhus lige været med til at skabe et bedre forhold til min ex??…. jeg dør af grin:)

Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!! Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!! Bar tis røv på Jensens Bøfhus & kaldte jeg lige min ex for skat!!!

Tak til Jensens Bøfhus for en helt vildt dejlig aften!! Det var sgu en af de bedre sponsor aftaler:)

Skriv en kommentar

 • Sascha

  BEDSTE BLOGINDLÆG TIL DATO! Skønne billeder, levende fortælling.. Og så kan man jo sidde og håbe lidt på, at I finder sammen igen. I var bare det hotteste par – men det må have været svært med al den sygdom og to helt små børn.. Måske det ville være lettere at finde tid til hinanden i dag?? <3 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Virkelig et godt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Enig, et af dine bedste indlæg nogensinde!
  Dejligt at du er lidt mere personlig her, vi er jo alle sammen mega nysgerrige omkring jer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Skal vi ikke snart vide, hvad der egentlig er sket mellem Michael og dig? Er det ham, der var din kæreste? Kan du ikke rigtig komme videre, da han er børnenes far og har ingen af jer haft andre kærester?? #nysgerrig tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Bøjsen

  Dejligt indlæg ! 🙂
  Nu er insta jo offentlig, og kunne se at I følger hinanden, men det er kun skønt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja det startede vi med i søndags… i er en stor flok spioner lol

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Har alle Jensens butikker fået legerum eller er det kun på Østerbro??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Bach

  Hej Sarah, hvor er din meget smukke hvide gardican fra? Mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Et af dine bedste indlæg, enig, fucking sjovt indlæg som har det hele, dejligt-:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Fantastisk indlæg! Blev så glad af at læse det og kunne nærmest fornemme din begejstring og glæde efter sådan en dejlig tur! Du er fantastisk og dine børn lige så!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En af dine aller bedste indlæg. Hvor er det sjovt, ærligt, kærligt, hverdagsagtigt og alligevel bare helt perfekt på samme tid, fordi det rammer så godt og fortæller så meget mere end blot besøget på Jensens 🙂 Du er en fantastisk mor,

  Anne // annetaersboel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Tusind tak for en skøn aften. Det var faktisk min sidst vagt på Jensens Bøfhus, så det var dejligt at være med til at give jer en dejlig oplevelse.

  Jeg hyggede mig virkeligt med dine dejlige unger. Du må sig til, hvis ungerne skal passes en dag :p.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Dit bedste indlæg til dato!! Fik helt sommerfugle i maven over den glæde i havde på den dag.

  Hvor lød det bare til at i hyggede jer! Det er sådan nogle dage som bliver de bedste minder.

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragnhild

  Tak for en altid underholdende blog Sarah!! Som mor til en dreng på kun 5 mdr. kan jeg ikke lade være med at være flad af grin over Alberts lille uheld og “panik vi har glemt bukser og ble” situationen. Måske det er mig om nogle år hehe!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sikke nogle gode billeder! Jeg sidder nu og er blevet helt sulten. Jeg ser at de har mozzerella sticks på menu kortet!! Jeg elsker ost. Må fluks derind!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ej hvor er det bare et skønt indlæg! 🙂 Og dejligt at I alle fire havde en skøn aften sammen!
  Jeg er vild med du laver sådanne indlæg, og ærligt fortæller, at det ikke altid er nemt, at have et godt forhold til sin eks, men det er sgu også fedt du fortæller, når I så alligevel prøver at få en fin oplevelse med jeres børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naya

  Det lyder som en dejlig aften:-)
  Jeg undrede mig over at du blev så overrasket over at du kom til at kalde Michael for skat, for er det ikke kunne få uger siden i gik fra hinanden anden gang? Mindes kun det er en måneders tid siden at du lagde et billede ud af hans overkrop på insta og så lagde han selv samme billede ud på hans kort tid efter 🙂
  Men så det vel naturligt, tænker jeg.
  Uanset er det dejligt at se i kan hygge sådan sammen med børnene!
  Ville ønske i kunne finde sammen igen, elskede at læse om jeres kærlighed, rejser og liv dengang på bloggen 🙂
  Og så noget andet.. Du er gør det dælme godt som mor, Sarah. Din kærlighed til de små stråler ud af dig. Så meget kærlighed og så meget overskud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   lol nej det billede var en del af et 1 april prank. Jeg lagde også billede op af en kæmpe forlovelses ring:)Ved ikke hvad Michael ligger op, for vi er ikke venner på insta:) Jeg datede en anden på det tidspunkt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den eventyrlige kimono