Europæiske rejseforsikring svigter 1 årig syg lille dreng

Mænd fatter det bare ikke altid

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er fuldstændig forelsket i mine nye vin og vand glas. Da Michael kiggede forbi førte jeg ham stolt ind i stuen så han kunne se dem og hans kommentar var ” de ligner da sådan nogle mormor glas” WHAAAATTT aiiii typisk mænd. Hvordan kan han ikke se at disse glas er de smukkeste glas på jorden og enhver kvinde med hang til vin og gæster burde have dem i sit hjem!!! Hvad siger læser panelet?? er de ikke for NICE!!?

Kvaliteten er lækker og robust og vand glassene kan også perfekt bruges som whiskey eller cocktail glas. Jeg faldt tilfældigt over dem, da jeg ledte efter glas kander på en hjemmeside, der hedder www.barlife.dk De har simpelthen så mange lækre ting til køkkenet!! Jeg fandt også en stor glas beholder med hane til min kefir (den får i lige et indlæg om senere på ugen- tjek link nedenfor, hvis du vil vide hvad kefir er for en størrelse) OG……hold nu godt fast… en DONUT MAKER!!!!! Juhuuuuuuuuu SÅ NU skal jeg eddermanemer lave hjemmelavet donuts hahaha

1. Kefir hjemmebryg for stærkere immunforsvar 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Mænd fatter det bare ikke altid

14 kommentarer

 • Lise

  De er absolut FANTASTISKE!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Er det så nu jeg skal sige at både min mormor OG min farmor har lignende glas?!
  Hahaha
  Jeg forstår hvad han mener, men det gør dem absolut ikke ringere. Jeg synes netop at looket gør dem “antikke” og romantiske at se på. Super fine ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Standley

  Sikke smukke glas. Hvad størrelse har fu valgt til vin og alm. Glas 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så smukke, og jeg har nogle der minder om dem, som jeg også holder meget af! Troede min mand var den eneste der ikke helt kunne se det fantastiske ved de glas, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Det er bare så fine!!
  Overvejer om jeg selv skal have nogen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, de er så fine – Dem bliver jeg nødt til at købe. Kan ikke servere vin til pigerne i weekenden, hvis det ikke er i de fine glas 😀 <3

  Og ja, ved også min kæreste vil hade dem.. Men jeg hader også hans øl glas 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   og som min veninde siger…de er magiske!!! man får det altid meget federe, når man drikker (vin) af dem 😉 lol

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Glassene er fine – men de var altså heller ikke faldet I god jord herhjemme.

  Mht. din Kefir produktioner – må jeg anbefale: http://www.madbanditten.dk. Jane er også fan og laver mange forskellige smagsvarianter. Har dog ikke selv været modig nok til at komme igang. Men spændende er det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  De er fantastisk flotte og romantiske!! :heart_eyes:
  Mænd ser ikke altid den slags – til gengæld tror jeg at de ofte siger det samme om os kvinder..med andre ting. Så vi må bære over med hinanden :yum: selvom vi jo klart er de overlegne i den konkurrence :smirk:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Haha jeg har også kigget langt efter sådan nogle glas – længe! Men nej, min kæreste synes også det er mormor, ha! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  De er vildt flotte!! Min kæreste sagde præcis det samme, da jeg viste ham nogle lignende i Magasin…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah,

  Du har ret, der er virkelig meget mænd ikke forstår – glas er en af dem :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  De er da SÅ smukke og ikke mindst super moderne. Godt nok havde min mormor også nogle der lignede, men tingene går jo igen. Og det er okay når de er så smukke. Får jo lyst til at drikke vin alene pga. glassene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  De er vildt smukke!
  Enig – mænd forstår bare ikke sådan noget!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Europæiske rejseforsikring svigter 1 årig syg lille dreng