Folk uden børn- der TROR de ved hvordan det er!!!!!

Et blærerøvs indlæg med min nye mega lækre bluetooth højtaler

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der er heldigvis mange ting her i livet som gør mig glad, men en af de ting der dagligt skaber god energi i mit liv er musik!!! Jeg er typen, der har aldrig har fået købt mig et anlæg og egentlig heller ikke går så højt op i det. De sidste mange år har jeg kun haft højtalere som kunne kobles til min mobil playliste. Min sidste radio havde jeg 3 år før den røg i skralderen, men nu har jeg fået en ny (faktisk 2) som jeg synes er så vildt lækre. Nemlig en Sandstrøm Pegasus Bluetooth højtaler og en mindre version til når vi skal på ferie om lidt- en Sandstrøm Orion Bluetooth højtaler.

radio4

De er for det første meget nemme at håndtere. Man smider den bare i stikket og så snart den er ladet op, så kan du tage den med dig ALLE steder! Jeg har både haft den med på stranden, på legepladsen, på badeværelset, i soveværelset(høhø) og igår fik den lille Pegasus højtaler rigtig fyret op for stemningen, da min veninde kiggede forbi til en sludder og usundt (chips, skumfiduser og Cult…jeg ved det!!!!) på balkonen- se videoen af mig….ja mor er i goooodt humør og den lille højtaler kan altså spille ret højt!!!. Derud over er jeg ret stor fan af designet. Den hvide farve med det brune, lidt kobberfarvet passer perfekt i vores hjem og til den nutidige mode. Man kan få dem på Elgigantens hjemmeside HER

Den lille Orion højtaler ryger med i rejsetasken, når vi om ikke sålænge tager en tur til Cypern. Ungerne elsker ligesom mig musik og der går næsten ikke en dag, hvor der ikke bliver danset lidt, så det bliver hyggeligt at have musik med på hotelværelset 🙂

Indlægget har jeg lavet i samarbejde med Elgiganten

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Folk uden børn- der TROR de ved hvordan det er!!!!!