OOTD// Med sur 1 årig

Er det OK at have optur over sit liv & sin mega lækre familie?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh jeg ved godt at man her i danmark ikke må have det ALT for nice over sit eget liv. Men jeg må indrømme at jeg igår kiggede på min lille familie og tænkte “DET DER er edersparkeme godt gået” og ja….jeg følte også at jeg havde (det gør jeg stadig) verdens smukkeste og bedste børn og verdens flotteste kæreste. Men jeg går ud fra at alle kvinder føler sådan om deres børn og deres mænd….så er det vil ok at have et inde-i-hovedet optur trip over sit eget liv?. Tænk engang at jeg er så heldig.

Læs også: 1.da vi fandt sammen igen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opturen har indtaget mit korpus hehe Moren har det for lækkert i Fogs udstillingsmøbler!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi havde spist frokost inden vi tog imod Lyngby, så vi skulle bare have en lille eftermiddags snack. Ungerne fik is og vi spiste lidt sushi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

 • Mahsa

  Fald lige over denne her, du vist har skrevet for noget tid siden!! Var slet ikke klar over at du var sammen med børnenes far igen.. Hvor er det bare dejligt for dig og dine bebser
  Jeg “kom til” i en intim samtale med min arbejdes kollega forleden, at fortælle hende at jeg var, stolt og lykkelig, over at have en så dejlig familie! Alle som sad omkring os stoppede op, og gloede i ét og samme øjeblik på mig!! Jeg tænkte bare okay, lykke er bare ikke noget man pragler med, åbenbart! Og så fik jeg den gode ide bare at fortsætte med at fortælle folk hvor lykkelig jeg er dor mit liv og min dejlige lille familie( min lille dreng på 2år og bonus søn på 14år)
  Så min holdning er hvis du har noget som er smukt, værdifuld og gør dig lykkelig, såååå vissss det frem, for satan!! Så kan det være folk selv begynder at gøre tiltag i deres eget liv, for at opnå samme lykke som vi har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bondekonen

  Selvfølgelig må du da have optur! Helt ærligt, med al den elendighed der er i verden, er man da et skarn hvis man ikke er taknemlig over at være sund og rask og have en dejlig familie. <3
  Oooog så kan vi jo også glæde os over lidt ekstra godt til øjnene her på bloggen, nu M er tilbage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  kæreste Sarah,

  Selvfølgelig skal du have optur over din skønne familie, og over at I er samlet igen og over at du har fortalt det til offentligheden og over at du ved, at vi alle sammen glæder os vildt meget på jeres vegne. For mit eget vedkommende må jeg indrømme, at jeg glæder mig rigtig meget på specielt dine vegne, det er så skønt at se dig glad og lykkelig :grinning: Så jeg har sgu også optur – held og lykke til jer fremover, håber I må få rigtig meget solskin på jeres vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Self er det da det 🙂 Det viser også hvor stor pris du sætter på det / hvor taknemlig man er over de gode de ting man har i livet. Det er da kun en glæde for andre at høre om..
  Og ja i er da lækker familie, kønne skønne børn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er så fedt at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Nyder at læse om din glæde der smitter alle os andre herude ❤
  Idag fortalte jeg min ældste datter på 4 år, at jeg hver morgen er glad og taknemmelig fordi jeg har hende, hendes lillesøster og ikke mindst deres fantastiske far❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja for fanden! Det er da så meget OK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Det er da helt ok at være glad og stolt af sit liv,og gerne vise omverden hvor lykkelig man er. Alt andet er småligt. Så bare bliv ved med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Jeg har ikke probl. med at folk har det godt, det glæder mig. Hvis du oplever andet, mon ikke det så skyldes samme type personer, som altid skriver sure opstød? Især når man er offentlig person selv og også har sine faste meninger om tilværelsen. Er sikker på, at den ‘generalisering’ du taler om, ikke gælder hele DK. Nogle er jo altid sure

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg tror egentlig at Danmark har det helt fint over at man er super tilfreds med sit liv – men der hvor den knækker (ihvertfald for mig) er når folk bliver arrogante og tror de er bedre end andre. Jeg synes kun det er fedt når der sker nogen noget godt 🙂 og dejlig familie du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Hørt, navnesider! Jeg kan også godt forstå at du har optur over al din lykke, Sarah Louise! Og det må man gerne sige højt. Så længe det ikke er efterfulgt af “…og alle jer andres liv ser for nederen ud!”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Navnesøster, sku’ der ha’ stået. Damn autocorrect…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ja selvfølgelig er det helt okay at have det sådan og udtrykke det! Man kan ikke andet end at blive smittet med din positive energi. Og ja du har en møg lækker familie og det har jeg egentlig også selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Det kan da kun være ok.SÅ dejligt at du er glad for og taknemmelig over dit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  JA, det er helt ok, og du har da virkelig noget at have det i (i forhold til visse andre bloggere…). Smuk familie, jeg er vild med, at I er sammen igen <3
  For andre bloggere går det lidt for meget op i forretning, og det er så trættende at læse i længden. Du er nede på korden (ikke overgeatet som en vis anden blogger…), og det er bare så dejligt, at det virker som om du går mere op i din familie end at lave alle mulige mærkelige ting/sider på nettet for at tjene penge (ved godt du gør det, men det er bare ikke så gennemskueligt som en anden blog…). Og så har du bare den fedeste tøjstil af alle, klassisk og flot/sejt. Er vild med din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   …meeeen, kan du ikke skrive lidt oftere. Elsker at læse om dit liv og din familie/hverdagen – så skrive lige nogle flere indlæg ik :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Oftere!!!! Jeg skriver mellem 3-6 om DAGEN og jeg tror faktisk at jeg er en af de bloggere der opdatere oftest hehe du må følge mig på snap chatten hvis bloggen ikke er nok hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Det er helt ok! En lykkerus er på sin plads at dele med os andre.. Jeg bliver faktisk lidt glad i låget af dine opdateringer omkring din familie, så dit gode humør smitter! Ha’ en dejlig søndag 🙂 PS. Er vild med billedet, hvor Alma ikke længere vil vente på is og du griner lidt i baggrunden – hun ser meget bestemt ud, hvilket er ret sødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker at du er glad og du har helt ret I er en LÆKKER familie! Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD// Med sur 1 årig