Vi går ikke ned på udstyr eller is!!!!

Når far trækker en streg i sandet & en ny verden åbner sig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kommer hen til poolen og bruger de først 20 min. på at “pakke ud” smøre pølserne ind og os selv og endelig er vi klar til at bade. Derefter henter jeg juice og vand, jeg sidder i 1 minut, så henter jeg is, så går jeg tilbage på værelset for lige at sætte computeren til laderen, jeg kommer tilbage til poolen, ligger mig på strandstolen i 2 min. rejser mig op igen og går tilbage på værelset for at gøre værelset klar til at vi skal flytte, kommer tilbage og da jeg siger til Michael at jeg lige vil hente ungernes bleer, så griber han min arm, kysser mig og siger “skat….vi er på ferie….kan du da for helvede ikke slappe af i 10 min” jeg var helt paf. Manden har jo ret.

Jeg farer rundt som en skoldet skid i et glas koldt vand (som vi siger i jylland) og intet af det jeg laver, SKAL laves nu. Det kan sagtens vente. Og så lagde jeg mig ned på min strandstol og der opdager jeg pludselig at vores børn leger helt med sig selv…..HELT MED SIG SELV SAGDE JEG!!!! WTF!!!! Sker dette virkelig? Ligger jeg lige nu på en strandstol uden gravid mave, uden ammende baby eller større baby der skal underholdes? 20 min senere….JA jeg ligger her sgu endnu!!! Michael og jeg ligger helt gøg og gokke agtigt og bekræfter hinanden i at det her er jo for vildt. Jeg når at læse et helt blad, drikke et glas vin og kysse lidt på Michael inden Alma insistere på svømmetur.

For folk der ikke har børn, er den frihed vi netop har genfundet, noget man tager for givet. Hvor er det bare mega totalt for vildt fedt at denne ferie bliver sådan her. Og til alle små børns familier- glæd jer…..dagen skal nok komme hahaha Åh jeg er simpelthen bare så glad……. kæft hvor vi hygger os!!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meget træt lille Albert:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi går ikke ned på udstyr eller is!!!!