Strandtur & ulækker spyt karl

Det laver vi, når de små sover

Det laver vi, når de små sover

Hver dag mellem 12.30 og 15.00 der får mor og far lidt ro imens de små sover lur. Vi har jo fået et værelse på ground floor level og har en dejlig terrasse lige ud til poolen.Hvis jeg ikke lige skal blogge (hvilket jeg ikke skal så ofte, da jeg blogger forud for et par dage) så ligger vi os her og drikker lidt vin og cocktails og dypper os i poolen, imens vi krammer og kysser som teenagere. Jeg må også indrømme at jeg igår blev en smuuuuule beruset (hvilket M er stor fan af, da jeg så også er ekstra fan af ham hahaha) heldigvis ikke mere end at jeg stadig kunne være på, da de små vågnede. Men det betød også at jeg hoppede tidligt i seng om aftenen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det laver vi, når de små sover

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strandtur & ulækker spyt karl