Nomineret til Blog Prisen 2015!!!! Stem på mig, så er i dælme søde

Om at rejse med små børn & love on an airplain

Kender i det? Hun var lige faldet i søvn i mine arme og jeg havde fået sat mig i en utrolig dum stilling og kunne ikke hvile med armene (man skal altid sørge for arm støtte) så der sad jeg så med en 14 kg tung “baby” der snork sov  og med arme der syrede fuldstændig til. Midt i smerten og kampen for at holde den samme position, begynder M at fyre et eller andet af, så jeg får et grine anfald, men altså den slags anfald, hvor man prøver at holde det inde for ikke at vække barnet og jo mere jeg kæmper imod grin og syre arme jo være bliver det. Vi får hende tilsidst gelejdet ned at ligge med hendes hoved på mit skød…aaarh…armene var glade igen!!!

Turen hjem gik simpelthen SÅ let. Jeg priser mig lykkelig over at vi har så nemme børn. Albert er især let. Han sidder bare og læser bog, stener ipad og spiser oreos hehe. De tog begge to en lur. Alma på 40 min og Albert en time. Jeg nåede både at læse hele mit blad og M nåede vidst et par levels op i hans haj spil på ipaden (ja det var så et spil vi downloadede til børnene!!….som han er blevet fuldstændig besat af…whats up with that!!!hahaha) Tidspunkt for rejsen har selvfølgelig rigtig meget at sige. Vi fløj ved en 13 tiden, hvilket var perfekt i forhold til at de så kunne tage en lur og være friske og glade. Sørg altid for at have bleer nok med og så er det der med en ipad med både spil og film en VIRKELIG god ide. Små bøger og legetøj er også rigtig godt. Vi startede ud med lidt tegnefilm og boller og efter en 45 min sov de. Da de vågnede så de igen lidt tegnefilm og fik snacks og så ville Alma på eventyr. Den tørn tog M og så blev mig og Albert og hyggede med snehvide.

Der gik længe før de kom tilbage, for de havde nemlig parkeret sig selv ved det sødeste par med to drenge på 2 år og 4,5 år, som vi mødte på vejen ud også. Alma var ret så stor fan af deres yngste og de legede lystigt en hel time inden vi landede. Jeg lagde mærke til et par som sad tæt ved os. De virkede nu søde nok, men dereslille dreng på 2-3 år måtte ingenting. Ikke en eneste gang kom han ud på midtergangen, hvilket nok havde været meget rart for den lille trold. At sidde ned i 4 timer for små trolde er ikke rart eller særlig sjovt. Jeg fik sgu lidt ondt af ham, når han sad der og kiggede længselsfuldt efter Alma og drengene. Men mon ikke de havde deres grunde. Mit råd er nok at man som forældre skal huske at slappe lidt af….anspændte og irriteret forældre har aldrig gjort en rejse lettere.

Albert opsnappede hurtigt den gode energi og ville være en del af festen. De 4 små musketerer dansede og fjollede hele vejen ud til bagagen, hvor vi måtte sige farvel til den dejlige familie. Vi hoppede i toget hjem, da der er en station tæt på vores hjem. Det er første gang de små kører i tog og de synes at det var det fedeste i verden hehe


  

Se dem lige de små tosser…..gotta love them!!

  

Mig der prøver at vinde en bamse til Albert….grabben skal jo placeres HELT rigtig…jwg målte nøje og vandt ikke en skid!!! snyd!!

Det sidste billede fra hotellet:)

I toget på vej hjem fra hovedbanegården

Skriv en kommentar

 • Majbritt

  Hej Sarah. Må først sige tusind tak for en skøn tekst og tak for underholdning i flyveren af jeres skønne børn og ikke mindst en glæde at se vores børn hyggede sig… Dog tror jeg at vores den mindste blev lidt forelsket i jeres kønne datter. :-).
  God aften til jer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser ud som en mega hyggelig flyvetur:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  I skal være glade for at i kom hjem ved 13 tiden 🙂 .. Vi skulle med flyet til Billund samme dag ved 13 tiden og er først kommet hjem nu (dagen efter) Vi blev kørt til hovedstaden på et Hilton hotel, og kunne først flyve kl 03.00 :s …
  Men dejligt at i havde en skøn tur hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er blevet så meget mere jordnær og afslappet efter du og din M har fundet sammen igen – ikke at du ikke var det før, men altså .. 🙂

  Håber I har haft en fantastisk rejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nomineret til Blog Prisen 2015!!!! Stem på mig, så er i dælme søde