Om at rejse med små børn & love on an airplain

Er du en trendy mor med fart over feltet?

Er du en trendy mor med fart over feltet?OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årh hvilken lykke det var at putte sig i sin egen lækre seng og sove i et afkølet rum. Det er først når man er hjemme, man kommer i tanke om alle de ting, man elsker ved sit eget land og hjem. Vi var mast da vi gik i seng igår. Alma faldt nærmest i søvn i mine arme på vej ind på værelset efter en hurtig bikset sammen havregrød til aftensmad. Vi havde ikke andet i huset, da vi var hjemme ved en 18 tiden.

Jeg vågnede imorges til en hektisk dag. Jeg konstaterede lyn børge at vejret var vådt og gråt og blev lidt tvær, men så blev jeg jo helt glad igen, da jeg kom i tanke om at jeg jo havde fået et par nye ECCO sneaks lige inden vi rejste!! Jeg skal på hospitalet idag og have taget nogle allergi prøver (det må jeg lige fortælle om i et andet indlæg) ungerne skulle i vuggestue, jeg på posthuset, handle ind og lige ud og købe flere underhylere til Albert, så jeg havde brug for nogle gode sko og jeg siger jer at de her ECCO sko er simpelthen som ren kærlighed på mine fødder. Man skulle tro at skoen var støbt omkring min fod. Den er er så blød og lækker at have på og det er sgu ikke så tit at jeg finder sko, der BÅDE er praktiske og trendye. Jeg synes virkelig ECCO er kommet på banen og de er ikke til at undgå i modebilledet. Jeg har bare jeans og en hvid skjorte på og sort jakke og jeg føler mig virkelig godt tilpas OG trendy (lidt selvfed i know, men det er jo sådan jeg havde det hehe…man må godt være selvfed indeni over et par nye sko især på en tirsdag….og når det regner…..lol) Skoen er perfekt til dem som har en travl hverdag, men også gerne vil se og FØLE sig lidt lækker. Og med mødre der eks. slæber en del, så er det rart at have en sko på, som støtter en og gør hverdagens modstand liiidt lettere…kontra eks. sko det gnaver eller de onde stilletter;) A girl gotta walk sometimes 😉

Skoen hedder ECCO soft 7 og er det nyeste skud på stammen fra ECCO genierne. De fåesbåde medhøjt og lavt skaft ogi sort og hvid.  De hvide ønsker jeg mig også, men med det lave skaft. Du kan finde skoen i ECCO butikkerne eller online. Lige den jeg har på finder du HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Albert putter sig lidt i jakken…han synes ikke det der med at det skal regne og man ikke skal bade i pool og spise is hver dag mere, er en god ide!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ec ecco1

 

Indlægget er lavet i samarbejde med ECCO// Tak for de mega fede og total nye yndlings sko!!!!

Skriv en kommentar

 • K

  Ecco er kommet rigtig godt med på modebølgen med deres sneaks, nu mangler de bare, også at udvikle lidt på deres stiletter. Selvom jeg er mor går jeg faktisk til hverdag oftest i stiletter, da jeg gerne vil være nobelt klædt på job. Det er ikke altid helt praktisk når man henter den bette og så direkte efter dagplejen lige tager et smut i parken eller på gåtur i byen:) Det har taget mig lang tid, og kostet en del ømme fødder, at finde behagelige smarte stiletter, men jeg har fundet ud af, at mine fødder har det rigtig godt i Michael Kors og Peter Kaiser. Jeg er helt sikker på, at jeg ville nyde, at komme i et par stiletter med Ecco’s gode comfort og behagelige bund, men deres look er altså stadig lidt gammeldags :(. Det ku’ være Ecco sku’ tage dig med på råd Sarah, når der skal designes nye stiletter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Har du allerede fået farvet dit hår efter du er kommet hjem fra ferie?? 🙂 Det ser meget mørkere ud end på billederne fra flyet – det er super flot. Eller det er måske lyset, der gør det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor der de Ecco sko da lækre ud – må lige tjekke dem ud ‘live’:-)
  Jeg er en tjekket mor OG mormor med alt for meget fart over feltet – MormorMedStiletter…Mine børn klager i hvert tilfælde over at de sjældent ser mig;-) – for slet ikke at tale om Guldklumperne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej søde sarah velkommen hjem… Vil rigtig gerne vide hvilken læbestift/gloss du har på, på billederne ovenfor? Den er virkelig smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Åh hvad pokker var det nu jeg kastede på må lige lave et indlæg om de lipgloss jeg bruger:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Hvor har du købt din lækre jakke og kan du huske en ca pris knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg er en u-trendy mor med fart over feltet 🙂 … men er også glad for Ecco sko/støvler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   hehe ok så…men så er du jo lidt trendy alligevel. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at rejse med små børn & love on an airplain