Mor har fået ny halskæde// Vind for 1000 kr. smykker

Ømn…der kommer mælk ud af mine bryster???? wtf

milk

Jeg ved simpelthen ikke, hvad der foregår, men de sidste 9 dage har jeg kunne presse mælk ud af brysterne. Nu er det altså ikke i de mængder figuren heroven over illustere haha (synes bare den var lidt skæg) men bare små diskrete dråber. Jeg vidste ikke rigtig om jeg skulle skrive om det, da det jo er ret privat, men så igen, så har jeg fået kejsersnit på tv….it doesnt get anymore personal than that.

Det mystiske er bare at jeg ikke har ammet i 1,5 år og jeg har før prøvet at presse lidt i dem, men der har været 100% tørlagt. Jeg tog lige en graviditets test i morges og jeg er altså IKKE gravid, jeg skal så også først have den røde tante på besøg om 2 dage. Jeg har haft lidt bryst spændinger i nogle dage ca. 7 til 9 dage efter ægløsning. Der tænkte jeg det bare var hormon forstyrrelser, men så vare det vel ikke ved i 2 uger efter?? Det er meget meget underligt. Nogle med erfaringer på dette område? Og hvis det er en bebs, så er det da lidt sindsygt at der kommer mælk allerede 1-2 dag ægget har sat sig fast??

 

22 kommentarer

 • Nadja

  Var du gravid med din mindste, da det her indlæg blev skrevet? Eller skete det først efter? Jeg oplever nemlig præcis det her lige nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jean

  Jeg er 24 år gammel, og jeg har de sidste 3 år, og kan stadig presse mælk ud af brysterne, og det er også stråle meget.. Jeg har været ved lægen og hun har tjekket jeg ingen knuder har, og det er altså noget som mange kvinder døjer med. Det skulle være ganske ufarligt (ifølge min læge???) 😉
  Knus..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min datter er 7 år og jeg ammede hende kun i 2 uger, fik voldsom brystbetændelse, som gik over i blodforgiftning.
  Men her 7 år efter, kan jeg også presse mælk ud, på alle tidspunkter på måneden. Jeg er hverken gravid eller ønsker det.
  Har været hos lægen og brystkirgurisk afd. på RH og konklusionen var, at jeg stadig har mælkekirtler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er formentlig hormonelt pga dit baby kuller 😉 din krop fortæller dig at du higer efter en lille ny.
  Min mor oplevede det samme da hun holdet min nybagte dreng. Og vi snakker tørlagt dame i 50’erne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marta

  Sidst jeg var gravid startede det på samme måde:-) Jeg ku presse mælk ud af brysterne- og det var INDEN jeg egentlig skulle have min mens. Jeg tog en prøve som var negativ- testede først positiv to uger efter.. (Tror jeg tog en test every freaking Day.. Haha)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie

  Det kan være graviditet, eller noget helt ufarligt. Det kan også være et tegn på, at der er noget galt, så få det evt. tjekket, når det tilsyneladende er opstået pludseligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benne

  Man kan godt være gravid uden for livmoderen, hvis man er det, er det ikke sikkert at det kan ses på testen da ens hcg ikke stiger på samme måde 🙂 jeg ville få tjekket om du er gravid ved lægen ved ultralyd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg har aldrig været gravid, og der kommer også mælk ud af mine, det har stået på i et halvt år, og lægen sagde det bare er noget de gør, altså at mælkekirtlerne bare går amok, uden der er en årsag til det. Selvom det er SÅ underligt, troede nemlig også jeg var gravid, men testen var negativ, og får også de bryst spændinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg har ikk ammet i 7 år. Men gik for 1 år siden og troede jeg var gravid, og i følge lægen fordi jeg troede og håbede så meget reagerede mine bryster .. Det gik væk af sig selv igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Jeg tror Sarah er gravid 🙂
  Men det kan også være noget med hormonerne. Få det tjekket hos lægen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvis du prøver at presse mælk ud hver dag, er du selv med til at holde det ved lige 😉 jeg opdagede sjovt nok også at jeg kunne den anden dag.. Og jeg har ikke ammet i over 3år… Men læste mig frem til på nettet at det vidst er meget normalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Sarah
  Hvis du var en hund ville man kalde dig falsk drægtig, hø hø….. Min veninde har 4 børn og er kronisk skruk. Er hun sammen med en baby i mere end en dag løber der mælk til brysterne :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Har ikke børn, så har selvfølgelig ikke ammet før 😉 er 21. men jeg har også haft perioder hvor jeg har kunne presse mælk ud, på et tidspunkt var det voldsomt meget – altså stråle meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ai hvor vildt!!! Har du været ved lægen? Tror ikke det er helt ufarligt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Altså, nu har jeg ikke ammet i 5 år og jeg kan også stadig klemme et par dråner ud…. Og jeg er absolut heller ikke gravid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ok og har du kunnet det kontinuerligt eller haft eks 1,5 års pause som mig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Det hedder galaktorré og har at gøre med ens kvindelige kønshormoner eller et hormon som hedder prolaktin(har med mælkedannelsen at gøre). En god ide at tjekke med lægen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Det hedder galaktorré og har at gøre med ens kvindelige kønshormoner eller et hormon som hedder prolaktin(har med mælkedannelsen at gøre). Tjek f

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Jeg har aldrig været gravid men havde en periode da jeg var yngre hvor jeg også havde “mælk” fra brysterne. Det viste sig at være fordi jeg ikke kunne tåle p-piller .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har ikke ammet i lidt over et år og jeg er heller ikke gravid og jeg kan også få små dråber mælk ud! Jeg forstår det heller ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Min veninde har netop lige testet positiv 4+1 og hun har den sidste uge haft mælk i brysterne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor har fået ny halskæde// Vind for 1000 kr. smykker