Dagens outfit// Kappe & frynser

Et bombet hjem, lørdags sjov & fødselsdags planer

Vi har haft en skøøøn dag med pølserne. Da deres fødselsdag (altså festen-de har jo haft fødselsdag bare ingen fest) snart nærmer sig, så ville vi idag ud og finde kostumer til ungerne, som matcher festens tema. Det er nemlig eventyr tema (nok mest prinsesse og pirat tema) ungerne var fyr og flamme, da vi skulle afsted. Vi piskede en stemning op og de snakkede om deres kostumer i et væk ind til byen. Da vi rammer den første Fætter BR, så havde de selvfølgelig ikke et fuldt pirat kostume, så var vi i Disney butikken, i H&M-hvor vi fandt Almas kostume og så måtte vi i den store Fætter BR til sidst, hvor vi ENDELIG fandt et helt pirat kostume.

Og nu bliver det pinligt…jeg var fuldstændig udkørt, da vi var nåede enden af strøget og der skulle vi jo så hele vejen tilbage igen… Jeg er stadig øm og er det så nok også i morgen. Jeg kan ligesom konkludere at min kondi er tæt på ikke-eksisterende. Jeg MÅ OG SKAL altså igang med noget mere seriøst træning!!!!

Vi har været hjemme i ca. 3 timer sammenlagt idag og alligevel er halvdelen af pølsernes værelser på mystisk vis, flyttet ind i stuen. Der står alt fra barnevogne, sækkestole, gyngehest, bamser..you name it. Og jeg orker ærlig talt ikke at ryde op, da de bare gør det samme i morgen hehe

Et bombet hjem, lørdags sjov & fødselsdags planer

Vi lejer i øjeblikket den fede Q7 igennem Forza leasing bare for lige at teste, hvilken bil vi skal investere i på længere sigt og den her er altså ret lækker og dejligt rummelig.

     

Tid til aftenhygge

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit// Kappe & frynser