Om den evige mor rolle i bevægelse & familie date

Konkurrence!!! Vind et smukt Trollbeads armbånd

tb2

NU bliver i glade!! I har måske lagt mærke til at jeg det sidste stykke tid har haft et nyt armbånd på mit håndled. Det er et lækkert armbånd fra Trollbeads. De har ændret deres gamle navn fra Troldekugler til Trollbeads og har i samme ombæring lanceret nye meget smukke smykker. Det kan være svært at begrænse sig!! Jeg er selv ret vild med det bronze farvet med sort sten, som jeg synes at jeg kan tage på til alt og det passer smukt til mit ur.

For at deltage i konkurrencen om et Trollbeads armbånd, så skal du blot i kommentar feltet linke til det armbånd (find armbånd HER), du vil have og så fortælle, hvorfor skal DU vinde et armbånd? (og det må meget gerne være et skulderklap til dig selv…eksempel: Fordi jeg er verdens bedste veninde osv. En gang imellem må man altså godt give sig selv en high five og det har du muligheden for nu hehe:)

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Trollbeads

 

Skriv en kommentar

 • Ulrika Landström

  Jeg vil gerne vinde den i sølv med blå sten, fordi jeg lige klaret mig igennem den hårdeste flytning nogensinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Jeg kan ikke finde ud af at linke til armbåndet! Men jeg ønsker mig det i kobber med det mørkeblå led på.
  Jeg fortjener det fordi jeg skal igang med en periode med stor opgave skrivning som afslutning på min uddannelse, så det ville være sådan en fin gave som jeg kan have på til den afsluttende fest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg ville vildt gerne vinde et armbånd, men ikke til mig selv men verdens bedste kusine, som fortjener noget smukt, Oven på en hård tid som ikke helt er færdig, hun har altid været der for mig, selv da min mor blev ramt af brystkræft var hun den der kom og bar VED min side, ❤️ håber jeg en dag kan takke hende nok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete G

  Det skal jeg vinde fordi jeg er verdens sødeste kæreste der gør rent og bager boller. Og så kæmper jeg for at blive færdig med min bachelor 🙂
  Vil super gerne vind en Sølv armring med sølv stopper og rosakvarts sten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg kan ikke linke men ville vælge kobberarmbånd med rosakvarts perle.
  Det ville være en skøn forkælelse i en hård hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Det skal jeg, fordi jeg ENDELIG fik ryddet op & ud ind på mit rodeværelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Holmgren

  Jeg ønsker mig dette for at belønne mig selv efter en personlig kamp og fremgang med at åbne op foran andre og konsekvent udfordre mig selv og deltage i flere sociale arrangementer, samt efter kamp med angsten at være igennem reeksamenerne og konsekvent er gennem mit første år på universitet!
  http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/products/ready-to-wear%20jewellery/159xx-2015(base_dkk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Er desværre ikke så meget for bronze, men synes det er vildt flot til dig. Jeg ønsker mig dette istedet.
  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Og der er simpelthen fordi jeg fortjener det, da jeg trækker det store læs på hjemmefronten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det samme armbånd som dig, men kan ikke lave et link fra den side, du henviser til. Jeg har virkelig fortjent et High five, da jeg kæmper med sygdom, har mistet arbejde indkomst og bare kæmper hver dag. Men jeg stårstadig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg vil forkæle mig selv med dette smukke armbånd https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout fordi jeg har haft en total skodsommer. Jeg kom til skade med mit knæ to dage inden sommerferien og har måtte holde mig i ro hele sommeren 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det guld med sort perle <3 Jeg fortjener dette smukke armbånd fordi, jeg er en god søster og veninde. Jeg har den seneste tid hjulpet mine søstre med lektier, afleveringer osv., samt hjulpet min veninde mod gladere tanker i en svær tid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg kan ikke linke til dem, men jeg vil gerne vinde sølvarmbånd med onyks. Jeg vil gerne se mor lækker ud i stedet for at være mor kedelig. Jeg syntes graviditeten denne gang har været lidt øv, da jeg har mange plukveer, bækkenløsning, kvalme og opkastninger, så jeg føler ikke at jeg har meget overskud til min lille dreng på 2 år. Heldigvis er der kun et par måneder tilbage, så jeg forhåbentligt kan blive en bedre mor for begge mine børn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  Det bronze armbånd med sort kugle. Det er virkelig smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg ønsker mig et sølvarmbånd med sort onyx 🙂
  Jeg skal forkæles fordi jeg er blevet mor til den dejligste æille pige, men har været igennem et hårdt forløb med operationer og hospitalsindlæggelser med hende i løbet af de første måneder. ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Sølv armring, med sort onyks!
  Og jeg skal egentligt bare vinde fordi jeg blev student i år, og på grund af det har jeg ingen penge at bruge på mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes at dette er utrolig smukt og vil foreære det til min bedstemor som fylder 90 år d. 18. oktober 🙂
  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fordi jeg fortjener en ekstra fødselsdagsgave ovenpå en lidt svær tid! 🙂

  Jeg vil gerne vinde det sølv armbånd med den sorte sten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Fordi jeg fortjener forkælelse.. Selvom jeg er heldig. Meget heldig:
  Jeg er mor til den dejligste dreng, som ser verden på sin helt egen måde.
  Jeg er vikar på en skole som giver mig nye oplevelser hver dag (men ingen løn under sygdom).
  Jeg (forsøger at) passe(r) et fuldtidsstudie ved siden af job og mor-tjansen.
  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout ville jeg blive rigtig glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Jeg ønsker mig det første armbånd i sølv med blå perle http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/gifts-main/bangle-promotion-nordic og jeg fortjener det fordi jeg altid gør meget for andre og trænger til der sker noget godt for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke rigtig til at linke til armbåndet, da man bare ryger i indkøbskurven,
  Men det kobberfarvede med en grøn/brun sten det ville passe mig perfekt 😀
  Jeg har fortjent det fordi jeg kæmpede mig igennem 7 ugers sommerkursus i matematik, på b-niveau – brugte hele min sommerferie på det – og scorede et 12-tal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg ønsker mig armbåndet i sølv og med sort perle – se her: https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout. Fordi det er flot, enkelt og elegangt og fordi jeg som mor til 2 drenge på 3,5 og 5 år (og helt som mange andre kvinder/mødre) manøvrerer i feltet mellem børn, arbejde, mand og fritid. Jeg er vild med det og det går faktisk helt ok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Jeg kan ikke finde ud af at linke, men ville helt vildt gerne vinde et i sølv med hvid kugle – det er virkelig flot!
  Kender du det, når man ville ønske, man kunne give sin barndomsveninde hele verden? Hun knokler for at få pengene til at slå til HVER måned, da hendes kæreste er langtidssygemeldt og derfor ikke har nogen særlig indkomst. Jeg ville elske at kunne give hende sådan et flot armbånd – bare fordi jeg kan <3
  Jeg arbejder selv fuldtid som elev på et apotek, har et arbejde ved siden af og ville alligevel aldrig have råd til sådan en fantastisk gave. Jeg krydser fingre for, at jeg får muligheden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Katja

  Jeg blev dybt betaget af armbåndet i bronze med den hvide perle ! Gud hvor er det dog smukt og unikt! (Jeg synes faktisk at alle kvinder fortjener at have sådan et smykke at pryde deres håndled med, for at føle sig specielle og elegante i en alsidig hverdag..)
  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Men hvorfor skulle lige jég vinde?
  Fordi det unikke skær som bronze giver i stearinlys, sammen med den uskyldige hvide kugle, ville gøre mit nøgne outfit perfekt, når jeg skal give sensuel massage til min kæreste..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ville vælge sølvarmbåndet med den smukke blå kugle! Jeg har fortjent at vinde, fordi jeg er blevet så meget bedre til at tro på mig selv og hvad jeg kan udrette! Det skal armbåndet (hvis jeg vinder) minde mig om, at holde fast i:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  jeg vil forkæle mig med et smukt forgyldt armbånd med guldstoppere. Jeg fortjener det fordi jeg er sej, og selvom jeg ikke troede jeg var god nok, så er jeg jeg blevet optaget på et universitet i Frankrig. Yay!
  Armbånd: http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/products/armb%C3%A5nd%20og%20halsk%C3%A6der/154gp-xx(base_dkk)
  Guld stopper: http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/products/armb%C3%A5nd%20og%20halsk%C3%A6der/20401(base_dkk)
  Perle-dims: http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/products/kugler/61423(base_dkk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josiephine

  Jeg ville gerne vinde dette armbånd (https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout), som et symbol på, at uanset hvor udfordrende livet kan være, så synes jeg virkelig at jeg kæmper ved at finde det positive, selvom nogle dage kan være hårde og svære. Som ung med tusindvis af ting at jonglere med, forventninger og en masse andet, så er det altså en ordentlig mundfuld! Men tjuhej for gå-på-mod og positivt sind.

  God weekend :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann S

  Jeg vil vælge sølvarmbåndet med den sorte sten. (link virker ikke)
  Hvorfor? Hm, er i bund og grund en ganske almindelige kvinde med et helt almindeligt liv med dertilhørende op og nedture. Jeg overvejede om jeg skulle give armbåndet til en anden i så fald at jeg vinder, men egentlig synes jeg at jeg fortjener det ligeså meget som alle andre. -Enhver kvinde fortjener selvforkælelse i dagligdagen! Og så har jeg en mand der er uromantisk anlagt :D. Vi har været sammen i 25 år og siden vore børn kom til, er gaver ikke det der er blevet prioriteret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Vil give det til min mor, da det altid er rart at kunne glæde sine forældre. Så har min mor også altid været glad for troldekugler og derfor ved jeg, at det vil være den helt perfekte gave til hende!
  Skulle jeg være den heldige vinder skulle hun have dette armbånd;

  Sølvarmring med den blå sten (ved ikke hvad den hedder?). Kan desværre ikke indsætte et link…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg kunne godt ønske mig dette flotte armbånd: https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Jeg jonglerer til hverdag med (og nyder!) min nye rolle som mor til min datter på 4 mnd. samtidig med at jeg er aktivt studerende. Lige så vigtig anser jeg min rolle som dejlig hustru, god veninde og ikke mindst tro person over for mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Kan desværre ikke linke til det, men ville rigtig gerne eje det sølv armbånd med blå sten.

  Det ville være rigtigt lækkert at vinde den, da jeg selv synes jeg fortjener det. Hvis jeg selv skal sige det, synes jeg,at jeg er en fantastisk datter og kæreste, der gør alt for at hjælpe dem, når jeg kan, og glæde dem med ting de ønsker sig mest, men allermindst regner med at få. F.eks. tog jeg her i min sommerferie ekstravagter, for at kunne give min mor den elcykel hun ønskede sig, og sidste år, fik min kæreste en dyr tatovering i julegave, og begge gange ruinerede jeg næsten mig selv 😉 Jeg elsker at glæde andre, så kunne da være lækkert, at blive forkælet lidt selv også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg kunne godt ønske mig dette flotte armbånd:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg ville helt klart vælge dette armbånd:https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout. Synes det er et ufatteligt smukt og unikt armbånd! Jeg skal vinde armbåndet, fordi det ville være et smukt accessorie, som kan peppe ethvert outfit op – er desværre dårlig til at gå med smykker, da jeg synes det ofte bliver for meget, men dette smykke er så fint og enkelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Det kunne være SÅ FEDT at vinde et Bronze med hvid sten. Fordi min mor har fødselsdag i næste uge og vil gerne vise hende at hun er den bedste mor i verden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Et bronzefarvet med hvid sten
  Det ville være en perfekt gave til mig selv, fordi jeg kom igennem en kompliceret fødsel for ikke så længe siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Olesen

  Jeg vil i dette indlæg se bort fra alt det negative såsom sygdom mv., og i stedet fokusere på det positive 😉

  Jeg kommer fra en vildt kærlig og god familie, men mine forældre er ufaglærte, og allerede i en tidlig alder havde de ikke rigtigt kompetencerne til at hjælpe mig fagligt. Men med en enorm portion stædighed, fokus og dedikation har jeg snart gennemført en samfundsvidenskabelig uddannelse på universitetet. Det er jeg faktisk pave stolt af. Selvom jeg gentagne gange har fået at vide, at jeg ikke vil kunne gennemføre, er jeg om lidt færdiguddannet. Ingen skal fortælle mig, hvad jeg er i stand til, og hvad jeg ikke er, for jeg er et pisse godt eksempel på, at den sociale arv kan brydes, og det er altså ret fedt! 😉

  Det ville jeg elske at fejre med et stort skulderklap og et smukt symbol om håndleddet.
  Min favorit er sølv med Lapis Lazuli stenen (den blå):
  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Sølvarmbåndet med røgkvarts vil passe rigtig fint til mig 🙂

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Sølvarmbånd sort sten str small et skulderklap til mig selv fordi jeg jar tabt næsten 10 kilo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Rasmussen

  Jeg er helt vild med det sammen som dig https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Jeg har faktisk ikke rigtig noget armbånd, så det ville være fedt at vinde dette armbånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/products/armb%C3%A5nd%20og%20halsk%C3%A6der/l5103-xx(base_dkk)
  fordi jeg har klaret min studiestart til ug på trods af min angst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Jeg kan ikke finde ud af at linke :-/ men jeg ønsker mig det sølvfarvede med den sorte sten, til mig selv, da jeg til dagligt altid tænker på andre og køber gaver til andre før jeg forkæler mig selv, så det her ville være den perfekte mig gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg har lige tilmeldt mig røde kors indsamlingen – igen i år. Så jeg kan gøre en forskel for andre mennesker.
  Så det kunne være skønt, at blive forkælet med et smukt armbånd, gerne det i sølv med brun sten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout – jeg ville helt klart vælge dette armbånd!

  Sidder pt. og skal aflevere en tværprofessionel opgave, som en stor eksamensopgave på mit studie, så vi ved alle hvad sådan en dejlig overspringshandling som denne, kan gøre ved ens skrumpe-studie-skrive-hjerne og ikke mindst på humøret, hephey!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Jeg ønsker mig det i kobber med perlemor sten egentlig bare fordi jeg er helt vild med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg ville give mig selv det sølv armbånd med sort sten i str. M (https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout)

  Jeg fortjener det her armbånd fordi jeg kan blafre med underlæben (ret cool), fordi jeg (næsten) kan få mit ben om på nakken OG som et plaster på såret for, at jeg prutter i søvne (skaber jævnt akavet stemning i parforholdet kan jeg godt røbe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene larsen

  Jeg fortjener så meget dette armbånd, da jeg er på barsel med nr 2. Og hold da helt kaje, hvor er det hårdt at blive mor igen!!!
  Vil elske at se et af de smukke armbånd på mit håndled, nu når resten af kroppen er muret ind i mælk, grød og gylp…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine F

  Jeg vil gerne vinde det sølv med sort kugle.

  Jeg skal vinde, fordi jeg i tirsdags havde første dag på mit nye arbejde, og jeg er stolt og sej over at have fået jobbet og endda kommet godt fra start.

  Tak for en spændende blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig dette sølv armbånd i str. S med sølv stopper og lapis lazuli.
  Jeg skal vinde dette armbånd, fordi jeg vil give det videre til min mor som mere end nogen anden fortjener et skulderklap. Hun støtter mig simpelthen i alt, og hun er altid klar på at hjælpe, om jeg så pludselig beslutter mig for at købe lejlighed, flytte til den anden side af jorden, starte op på et studie, hvor bøgerne koster en million eller blot så klar med kram og kys, når jeg har en dårlig dag.
  Jeg er så glad for at have en mor, som trods af en rigtig dårlig barndom/opvækst, har formået at blive en så god, kærlig og støttende mor. Jeg er hende evig taknemmelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg ville vælge et sølvarmbånd med sort kugle på (kan heller ikke få lov at linke) i str XXS :heart_eyes:

  Jeg skal vinde armbåndet fordi jeg aldrig forkæler mig selv med kvalitetssmykker. Udover min vielsesring ejer jeg kun H&M og andre af den type “billige” smykker. Så det ville være fantastisk luksus at kunne bære sådan et fedt smykke :person_frowning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg vil gerne vinde dette armbånd, fordi jeg netop har fået 12 i min psykologi eksamen :grinning: Og fordi manden ikke engang har forkælet mig med en buket blomster…

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angela

  Dette smukke armbånd symboliserer mig i øjeblikket:

  http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/products/ready-to-wear%20jewellery/fs10829200-xx%28base_10474%29

  “en smuk påmindelse om at møde livets udfordringer med stærk passion, ukueligt mod og et åbent og venligt sind”..

  Det er lige hvad jeg har brug for i disse dage :’-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  hej jeg vil gerne vinde det her armbånd fordi at jeg er stolt af mig selv. fordi jeg har været igennem en barndom fyldt med mobning som gjorde at jeg blev ramt af angst og en føelse af ikke og være god nok.. og på trods af det så synes jeg selv jeg er kommet langt og er en rigtig god mor for mine to børn. som er mit et og alt i den her verden.. https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout (sølv med sort)

  Fordi jeg sørger for at alt hænger sammen herhjemme.
  Fordi jeg altid er god til stå klar når nogen har brug for mig.
  Fordi jeg er sød og omsorgsfuld overfor min familie selvom jeg tit er enormt træt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Det skal da være mig.. Håndleddet kan være smart, selvom man står med leverpostej, skrigende unger og bolledej i hænderne:-)
  God dag til dig og dine kære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Carlsen

  Jeg er gravid i 5. måned, og har det rigtig godt og glæder mig som en sindssyg. Jeg ville være lykkelig for at vinde det kobber farvede armbånd med den brune kugle, da jeg i lang tid ikke har forkælet mig selv, men derimod brugt pengene på ting til den lille fyr inde i maven <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Jeg bliver helt rørt over at læse de andres kommentarer. Min begrundelse falder helt til jorden, men prøver alligevel lykken 😉

  Jeg ville gerne forkæle mig selv med armbåndet fordi at jeg synes det er skide hårdt at vi prøver og spare op til ferie min kæreste og jeg, og der ikke er plads til shopping de næste måneder.

  Jeg elsker at shoppe, men samtidig skal der spares op til ferie, så min kæreste og jeg kan komme afsted ovenpå fuldtidsjob begge to og jeg der er ved at tage en ekstra uddannelse ved siden.
  Sommeren stod på ferier hver for sig, så vi skal og har brug for den ferie.

  Men det er så skide svært ikke at forkæle sig selv med lækre ting hver måned, når lønnen går ind 😉 Så jeg skal vinde, så mit shopping hjerte kan hvile indtil vi har været på ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/gifts-main/bangle-promotion-nordic

  Jeg ville elske, at vinde det i sølv med den sorte kugle – super flot armbånd !

  Jeg fortjener, at vinde armbåndet både fordi jeg aldrig vinder noget og fordi jeg er en ualmindelig trofast læser og altid støttende med søde kommentarer og fordi jeg er en god og sød mor.
  Men hvis jeg vandt, så ville jeg straks give armbåndet videre til min datter, som lige har haft fødselsdag. Hun bor ikke hjemme mere og når man er ung kan det være svært at få råd til at forkæle sig selv med smykker, så jeg ville være så stolt og glad, hvis jeg havde muligheden for at forkæle min datter og overrække hende sådan et flot armbånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Nielsen

  Jeg skal vinde det her armbånd fordi jeg har kæmpet mig op til min drømme elevplads – det tog mig 3 år og er et af de sværeste fag at komme ind i, i DK 🙂 Dyrepasser med zoospeciale.
  Jeg ville vælge det sølvfarvet med den sart lyserøde kugle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg ville megagerne have dette: https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Og jeg skal vinde fordi jeg hver dag stepper op på trods af smerter! Jeg var ude for en ulykke for 10 år siden, hvor skadens omfang ikke blev opdaget af sygehuset.
  I virkeligheden var mit håndled og formentlig også lillefinger brækket, men ifølge sygehuset var det bare ‘et slag’….
  Nu blev jeg opereret sidste år, igen i januar i år og skal gudhjælpemig igen nu til november.
  Resultat: Jeg har daglige smerter fordi mit håndled er groet skævt sammen. Jeg har fået fjernet to knoglestumper, sat ståltråd ind, fået det fjernet igen og fået pudset hele håndleddet op. Men skaden er sket og mit håndled er stift og jeg kan ikke rotere min hånd. Det vil sige, at jeg taber ting, der er mange ting jeg ikke kan. Og værst af alt, så gør det hele tiden ondt!
  MEN – hver dag står jeg op og passer mit elskede arbejde alligevel (pædagog for voksne udviklingshæmmede) og så prøver jeg at fastholde mit fitness, førhen har jeg trænet hver dag – nu er det store sager hvis min arm kan holde til 2x om ugen…. Jeg har spillet klaver siden jeg var barn og også det er svært at gøre på samme plan som før, fordi hånden ikke kan dreje sig korrekt og gør ondt.
  Jeg bevarer mit positive sind og gode energi, men nogle gange har jeg altså brug for lidt ekstra forkælelse, så jeg ville elske at vinde konkurrencen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  jeg fortjener det her armbånd, da jeg knokler r**** ud af bukserne på mit studie, og godt kunne trænge til en lille belønning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Chrestensen

  http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/search#!/Simple/-/-/-/-/-/-AvailabilityDate

  Vil rigtig gerne vinde det sindssyge lækre armbånd til mig selv! Jeg sidder og er i gang med bachelor og min kæreste er rejst til USA, så jeg vil også forkæles

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mila

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Jeg ville ønske jeg kunne forkæle mig selv med dette fine armbånd fordi jeg er en flittig universitetsstuderende der hverken har råd eller tid til at få sådan et armbånd! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  Jeg ville forkæle mig selv med dette smukke armbånd: https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Jeg har ikke nogen god begrundelse for, hvorfor det lige er mig der fortjener at vinde, ud over, at jeg elsker at få gaver -ikke mindst uventede gaver – og ville blive oprigtig glad for mit nye armbånd, hvis jeg blev den heldige cinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie M

  Kan ikke linke :frowning:

  MEN jeg ville forkæle mig selv med sådan et smukt armbånd, da jeg for et halvt år siden måtte lave et hårdt opgør med min familie. Forhåbentlig er det nu ved at ordne sig! :relieved:
  Skulle jeg være den heldige, kunne jeg tænke mig et i guld med grøn sten. :lion:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis jeg skal give mig selv probs, så må det så absolut være, at jeg har god pli og situationsfornemmelse! Siden semesterstart i sep. har jeg dagligt taget mig selv til hovedet, og måske nok også blevet en smule ked af det indeni, fordi det ikke længere er et prioritet, at opføre sig ordenligt – sørgeligt, men sandt..
  Måske et lille shout out, og ellers rigtig dejlig aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er helt vild med det her armbåndhttp://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/products/armb%C3%A5nd%20og%20halsk%C3%A6der/l3102-xx(base_dkk) og skal vinde det, da jeg normalt ikke går med armbånd, men lige dette kunne jeg godt forestille mig ville pynte på min arm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jaedeke

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Jeg skal da have det her armbånd, fordi jeg fortjener det. Kuglen symboliserer sundhed og styrke, hvilket jeg godt kunne bruge noget af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Sarah! Jeg ønsker mig dette smukke armbånd – ikke til mig selv men som en gave til min mor som var verdens bedste fødselshjælper (sammen med min mand) og som klart fortjener noget smukt der kan minde hende om hvor taknemmelig jeg er for at hun var ved min side under den lidt hårde fødsel af vores datterhttps://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg ønsker mig dette fine armbånd:
  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Sølvarmbånd str. l med Lapis Lazuli – Fordi jeg er i gang med uddannelse og har tre børn i alderen 14, 5 og 4 år. Der er gang i den med to børnehavebørn og med en ældstedreng med Aspergers syndrom. Men jeg er glad for at gøre noget for mig selv!
  Ind i mellem er det hårdt, men et kig på den smukke Lapis Lazuli vil minde mig om at jeg kun er en lille del af universet og det nok ikke stopper med at dreje rundt, hvis jeg ikke når mine mål eller lever op til mine krav 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Jeg vil rigtig gerne vinde det sølv armbånd med hvid perle, det er så fint (varenummer 15402)! https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Jeg er lige blevet opereret i mit håndled i dag for en seneknude. Nu sidder jeg med en kæmpe forbinding og har rigtig ondt. Jeg vil elske et armbånd til at skjule det store grimme 4 cm ar jeg får hen over hele mit håndled

  Jeg krydser mine fingre på hånden der ikke er pakket helt ind, og takker for skøn bloglæsning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sindi

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Jeg fortjener dette smukke armbånd fordi jeg er sygeplejestudernede og er på SU, Så det er sjældent jeg køber lækre ting da jeg bruger “alt” SU’en på bøger.. – Så derfor fortjener jeg dette smukke armbånd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Et sølv armbånd med naturfarvet sten ville pryde min generelle stil og mit håndled 🙂
  Noget ala det her i sølv med hvid sten: http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/gifts-main/bangle-promotion-nordic

  Jeg synes jeg selv skal vinde, jeg arbejder med mig selv hver eneste dag. Har taget et år til at arbejde fuldtid, inden jeg vender tilbage til studielivet. Den her tid er afsat til at tjene penge men aldeles også i stor grad til at komme til bunds i de mange ting der har bygget sig op i mit liv og de problematikker og udfordringer jeg har. Mange gamle minder er kommet op over det seneste år, såsom voldtægt, sexchikane, depression m.m, men grundet eksamensstres og angst fra tidligere job (har dog sagt op), har jeg ikke kunnet bearbejde min følelser. DET SKAL DER LAVES OM PÅ NU. Jeg er overordnet set et rigtig glad menneske, men hvis det skal forblive således, må jeg hellere gøre noget aktivt for det.
  Hav en dejlig onsdag aften til du og dine kære. Sikke en dejlig familie i virker til at være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desiree

  Hej Sarah jeg vil give mig selv dette flotte smykke bronze med sort sten da jeg er en total sej mor til 2 drenge som jeg har sammen med min kæreste men da min kæreste er førtidspensioneret står jeg primært selv for alt hvad hverdagen nu indebærer. http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/gifts-main/bangle-promotion-nordic#

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  Det må blive dette fine armbånd: https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Jeg synes jeg skal vinde dette smukke armbånd, fordi jeg selv synes at jeg kæmper en kamp med opstart af studie igen, efter at jeg lige har afsluttet min kamp mod kræft, og er blevet erklæret rask! Jeg burde ikke kunne være mere lykkelig, men alligevel er jeg bare ikke RIGTIG glad endnu. Tror først det er gået op for mig efterfølgende, hvad det er, jeg har gået igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Jeg er helt tosset med dette smukke armbånd https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Jeg synes selv at jeg fortjener det, fordi jeg snart i tre mdr har søgt arbejde og har endnu ikke haft heldet med mig.(:Og for 14 dage siden hjalp jeg min bedste veninde med at flytte, vi skulle have alle hendes ting ned fra 3 sal og jeg ender med et brud på mit håndled da jeg falder ned af trapperne og tager af med hånden. Så jeg tænker at det smukke armbånd vil pynte på mit håndled. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/gifts-main/bangle-promotion-nordic

  Jeg vil vildt gerne vinde det flotte sølv armbånd med den hvide kugle som et skulderklap til mig selv for at have kæmpet på mit studie og opnået gode resultater 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Sølv med sort kugle – og jeg skal vinde dette armånd, da jeg lige har knoklet med en en skoleopgave i et fag der ikke er mit stærkeste, men med lidt vilje, styrke og selvtillid formodede jeg at få karakteren 12! Er desuden lige startet på en hel ny skole og sådan et armbånd ville bestemt være fortjent i denne periode :-))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg ville elske dette smukke armbånd https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout <3
  Jeg fortjener det fordi jeg for 2,5 måned siden blev mor og det er mega hårdt men jeg er en god mor! Og det fortælle min søde kæreste mig, at jeg skal huske når alting bliver for meget <3 tak for en fantastisk blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kun godt tænke mig det bronze med sort perle og hvorfor det skulle blive mig… Fordi jeg kemper hverdag med min Sygedom og ved siden af er mor til en på 3 som ikke skal opdage mor er syg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Donati

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Jeg ville gerne have dette armbånd, fordi at jeg egentlig er kommet ud af en lang og hård depression også er nu kommet på den anden side

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanne

  Sølv armbånd med sort perle i str. xs. Fordi jeg endelig snart skal flytte, og det skal fejres 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/products/armb%C3%A5nd%20og%20halsk%C3%A6der/154gp-xx(base_dkk)

  Jeg fortjener dette armbånd, da jeg knokler r**** ud af bukserne i skolen, samtidig med at jeg arbejder frivilligt for kommunen, hvor vi hjælper børn der er udsatte på en eller anden måde. OG fordi jeg tør rose mig selv, det sker ikke så tit… Derudover synes jeg bare at armbåndet er hammer flot!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg sjældent køber så fine nogle armbånd og smykker generelt – og så er mit elskede ur som jeg fik sidste år, på uheldig vis lige sprunget i glasset 🙁
  det ville være perfekt med så smukt et armbånd, indtil jeg får et nyt ur – og så skal armbåndet selvfølgelig pynte sammen med uret, som du gør på dit billede 😀 det ser super flot ud.. kan desværre ikke linke, men er vild med det kobber, med den hvide sten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes selv at jeg fortjener at vinde kobberarmbåndet str M med sort onyks sten: https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout.
  Jeg synes ikke at jeg bliver forkælet nok – og min skønne kæreste er ikke så god til at forære mig ting, blomster eller gaver, han vil hellere vise det på andre måder – men nogle gange fortjener man altså bare materiel forkælelse, specielt når man er så god en kæreste som jeg, der vasker sure underbukser, rydder op og gør rent, finder mig i at han har få dage hjemme pga arb og går med til alt det han vil, selvom jeg ikke altid har lyst – jeg elsker at forkæle ham og gøre ham glad og gå ud og finde en lille ting som jeg bare ved at han vil blive glad for – hvad enten det er til 10 eller 900kr. Så han vil altså bare få en glad kæreste hvis jeg vinder det lækre armbånd – og dét tror jeg at han bliver glad for :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde spanning Johansen

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Det sølv armbånd med den hvide/lyserøde sten.

  Jeg skal vinde armbåndet fordi det ville være dejligt med en lille gave. jeg er studerende og har intet job fordi jeg har travlt med skolen, hvilket også betyder der ikke går nogle penge ind på min konto. Derfor kunne det da være dejligt med en lille gave. Så jeg skal vinde netop fordi jeg gør det godt, og knokler for den skide studenterhue. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Olesen

  Jeg vil give mig selv dette smukke armbånd :https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout. Det vil jeg fordi jeg skal til at skrive Bachelor( er ved at uddanne mig til socialrådgiver) . Så syntes jeg trænger til at blive forkælet lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ønsker mig dette armbånd fra Trollbeads: https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Jeg fortjener det, fordi jeg en studerende med en hård hverdag, hvor der ikke lige er plads i økonomien til at prioterere den slags smykker. Efter en lang dag i skolen har jeg ikke fri, men må hjem til lektierne og mit job, og derfor ville det være dejligt med lidt forkælelse, der kunne pynte på mit håndled 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Guldberg

  Dette smukke armbånd i sølv med sort kugle er jeg helt sikker på vil pynte på mit håndled jeg syntes jeg trænger til at blive lidt forkælet ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/products/armb%C3%A5nd%20og%20halsk%C3%A6der/154gp-xx(base_dkk) Guldarmbånd evt. med en sort kugle, hvis I flotter jer. Jeg fortjener den, fordi jeg endelig har lidt medgang. Jeg startede på DMJX (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i vinters, og synes ikke jeg var god til noget som helst. Jeg følte jeg fik meget kritik, var elendig til eksamerne, og tænkte at min fremtidsdrøm var utopi. Alle var så sindsyge dygtige og bedre end mig. Jeg var både ved psykolog, læge osv. fordi jeg simpelthen blev deprimeret. Der var flere private ting, der spillede ind også. Men her efter sommer er det vendt, og jeg får ros for de ting jeg laver. Jeg skal sgu nok alligevel ende med at blive en helt ok journalist. 🙂 Ps. elsker hele kollektionen.. hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Christensen

  Jeg kan desværre ikke linke, men det sølv armbånd med hvid perle kunne pynte rigtig meget på mit håndled.

  Jeg skal vinde fordi, jeg er en fattig studerende. (lidt selvironi er vel godt 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg ville vælge at give min mor dette armbånd:
  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Mine forældre havde i sidste måned indbrud hvor min mor fik stjålet alle hendes trollbeads. Hun var rigtig ked af det, da hver enkelt kugle, havde en betydning for hende. Alle kuglerne var gaver hun havde modtaget. Jeg vil gerne glæde hende med dette armbånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  For at fejre at jeg bliver 50 år liiiige om lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/gifts-main/bangle-promotion-nordic
  Fordi jeg fylder 50 år liiige om lidt og må derfor fejre mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Jeg vil forkæle mig selv, fordi jeg er lige kommet ovenpå efter en depression, og så er jeg verdens bedste mor. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Krog

  Jeg kunne godt tænke mig at bære kobberarmbånd med brun perle. Jeg fortjener den, fordi jeg savner min kæreste, der lige nu er ude at rejse. Lidt selvmedlidenhed er da okay en gang i mellem. 😉
  http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/gifts-main/bangle-promotion-nordic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie F

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout – sølv m. rosa perle

  Jeg håber det bliver mig, da det ville være en perfekt gave til mig selv da jeg snart er færdig uddannet sygeplejerske. Det har været en lang proces, men jeg er næsten igennem, og er MEGA stolt over at jeg klarede det – og dermed mit skulderklap til mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Ville vildt gerne vinde dette armbånd da jeg trænger til lidt forkælelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Jeg synes, jeg fortjener dette armbånd, da sommeren har været enormt kaotisk, og utroligt hårdt psykisk for mig.
  Et dødsfald i den meget nære familie, faldt sammen med et utroligt svigt, fra den jeg stolede allermest med.
  Jeg er ved at komme igennem det hele, og ved at finde lykken igen, så jeg synes, jeg fortjener dette armbånd, for jeg har fandme være en fighter! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Uhh hvis jeg er den meget heldige må det meget gerne være den i guld med en sort kugle. Den skal minde mig om hvor heldig jeg er for at have fået en dejlig datter og min mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Fordi jeg virkelig har gjort mig umage på mit job på det sidste – og det har været en succes 🙂

  Ønsker mig det sølv armbånd m. den blå perle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mit skuldreklap til mig selv må helt klart være at jeg til trods for en trafikulykke der gjorde mig følelsesløs i højre side af kroppen i 3 år(fik i 2012 en nerve opereret fri og fik følelsen tilbage) holdte ved mit studie og har nu gennemført en kandidatgrad i statskundskab.
  Og et er jeg fik uddannelsen selvom folk mente det var umuligt. – men min kæreste gennem 8 år friede til mig og om 2 måneder skal vi giftes (armbåndet ville osse perfekt til den anledning)

  Jeg ville elsker og vinde det i sølv med den sorte kugle.
  http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/gifts-main/bangle-promotion-nordic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Jeg ønsker mig det, da jeg synes jeg knokler på mit arbejde og konstant yder mit bedste, da jeg håber at de snart vil fastansætte mig. Har nu været i vikariater i 2 år. Men der er ansættelsesstop i aalborg kommune. Synes armbåndet i bronze med den hvide sten er såå smukt!! http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/gifts-main/bangle-promotion-nordic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Et skulderklap til mig må være, at jeg netop har startet min kandidat på CBS, selvom jeg fik i vide i folkeskolen at jeg ikke skulle tage gymnasiet af min lærer, men i stedet blive frisør eller noget andet som gør folk smukke. Ikke nok med at det var nedladende sagt om folk indenfor den branche (min mor er selv kosmetolog) som om det er hvad folk vælger hvis de ikke kan andet, var det bestemt ikke nogen rar følelse.
  Heldigvis havde det den modsætte effekt på mig, og jeg pådrog mig i stedet “jeg skal satme vise dig” attituden og ikke mindst stædigheden!
  Hårdt.. Men det lykkedes
  http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/gifts-main/bangle-promotion-nordic

  PS. Jeg har fødselsdag på fredag og har været fast læser siden du mødte Michael☺️❤️ Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F. Tobiassen

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Det skulle helt sikker være det smukke sølvarmbånd med de flotte blå kugle.
  Hvis jeg er så heldig at vinde armbåndet, skulle det være en gave til mig selv, fordi er jeg er i gang med 2 år på min sociologi uddannelse, og det er mega hårdt da jeg er ordblind og min studiegruppe og jeg skal til at skrive et stort projekt nu. Selv om det er min drømmeuddannelse kan den altså godt trække tænder ud nogen gange, Hehe. Jeg er i gang med at undersøge om jeg kunne tage mit 4. semester som er efter jul på et universitet i Norge, fordi jeg elsker Norge også kunne det være fedt at tage et semester i udlandet + det ser godt ud på mit CV når jeg skal ud at have arbejde efter min kandidat. Så som sagt håber jeg er den heldige vinder. :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg skal vinde fordi jeg er mor til 3 dejlige og fantastiske børn. jeg starter på arbejde efter en laaaang barsel snart. Og kunne virkelig bruge sådan et lækkert armbånd i guld med blå sten , som trøst, når jeg nu skal undvære min baby http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/gifts-main/bangle-promotion-nordic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kristensen

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Jeg kan ikke bestemme mig, men nogen af de her kugler som giver indre fred, ro, vilje og dæmper stress.

  Jeg kæmper lige nu med min 6. Omgang depression siden jeg var 15 (er 21 nu), denne gang med voldsom angst som har gjort at jeg har måtte opgive mit arbejde som nyuddannet SOSU-hjl. Og har måtte gå på kontanthjælp, hvilket faktisk er endnu mere stressende – da jeg nu ikke aner hvad min fremtid indebære.

  Jeg er på randen til at give op, intet synes at virke, måske disse perler faktisk kan gøre som de siger, ville være fantastisk hvis de kunne !

  Tak for en dejlig blog og sjove snaps, det er dagens højdepunkt og har været det længe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Petersen

  Jeg fortjener at vinde et lækkert armbånd (sølv med blå kugle ) da jeg skal tilbage på arbejde efter et års barsel og jeg ved ikke hvordan jeg skal kunne undvære min lille dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/products/ready-to-wear%20jewellery/159xx-2015(base_dkk)

  Jeg fortjener at vinde dette armbånd fordi jeg er en sød kæreste, som efter 11 år stadig serverer morgenmad på sengen og duller mig op for ham.
  Jeg er en god veninde, der inviterer på filmaften når kæresten er træls og kommer med carepakker når du er syg!
  Jeg er en loyal søster der smider alt, hvis lokummet brænder.
  Jeg er en hjælpsom datter der sørger for at forældre får handlet, gjort rent og betalt regninger.
  Men jeg er ikke en læge eller mirakelmager og min elskede mor ligger i disse dage på sygehuset pga KOL og fortjener jeg det ikke for andet, så fortjener jeg det for hende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sølvfarvet med sort kugle – og hvorfor mig? Jeg er alene med min dreng på 7 år og læser til sygeplejerske. Lige nu er jeg i praktik 40 km fra hjem hvor jeg møder kl 7 om morgen. Et kæmpe puslespil at få til at hænge sammen når jeg ikke kan nå at aflevere i SFO fordi de ikke åbner så tidligt. Så fordi det er møghårdt for mig (nok mere for min dreng) og fordi det er hårdt for ham render jeg rundt med en evig dårlig samvittighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hansen

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout

  Jeg fortjener dette smykke, fordi det ville være rigtig flot til mig, samt at jeg synes jeg håndterer stress rigtig godt. Jeg er midt i eksamener, starter snart bachelor skrivning, og skal også flytte midt i det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg synes jeg fortjener dette smukke armbånd https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  fordi det er aaalt for sjældent jeg køber lækre ting til mig selv – min søn mangler til gengæld aldrig noget, ahem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Jeg ville forkæle mig selv med dette smykke fordi jeg fortjener det – ganske enkelt Min mand siger ofte at vores lille travle familie ikk ville hænge sammen hvis det ik var for mig, så det må da være grund til at fortjene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg kan desværre ikke linke, men i bund og grund er de alle flotte, så det må gerne være en overraskelse! Egentlig vil jeg også bare gerne fortælle, at jeg har anoreksi. Derfor er hver eneste dag og måltid en evig kamp, men jeg kæmper, og derfor er jeg stolt af mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil give mig selv dette flotte armbånd, https://www.trollbeads.com/denmark/da-dk/checkout
  Da jeg er igang med en masse undersøgelser med mine bryster, med mistanke på bryst kræft, i en alder af 25, igang med anden uddannelse, er det ikke fair at mit hovede er fyldt med en masse tanker omkring den sygdom.
  Så kan armbåndet sidde på min arm i en svær tid, og minde mig om det hele nok skal gå godt. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om den evige mor rolle i bevægelse & familie date