Se hvem overraskede igår

Vi har valgt at flytte børnehave & vuggestue

Vi har valgt at flytte børnehave & vuggestue

Det har været en beslutning som egentlig ikke var så svær at tage, efter jeg havde en for mig, en meget ubehagelig oplevelse igår. Kender i det at man afleverer sit barn og man bare ikke har det godt med det. Jeg afleverede igår og sad så ude i bilen med tåre i øjnene og hele min krop dirrede og ringede derefter til M og fortalte om, hvad der var sket og vi var begge to enige om at se ikke skulle være der mere.

De startede der i april og allerede efter en uge begyndte problemerne at melde sig. Der gik nærmest ikke 1 uge uden at jeg måtte enten brokke mig til en ansat eller lederen. Jeg følte at alle de ting, jeg brokkede mig over var 100% berettiget, men samtidig er det ikke rart at føle at man hele tiden skal være hende den utilfredse.

Det var selvfølgelig ikke KUN dårligt og det er nogle af pædagogerne som jeg er vildt ked af at vinke farvel til, men overordnet set, så følte jeg mig ikke tryg ved at aflevere mine børn og efter den sidste episode, så valgte jeg at tage dem ud igår med øjeblikkelig virkning. Så må alt andet komme i anden række og så vil jeg nyde den ekstra tid med dem hjemme indtil vi finder det helt rigtige sted. Og mht. at hænge børnehaven ud, så er der ingen der ved, hvor de går og hvilke personer jeg taler om. De andre forældre oplever med statsgaranti de samme problemer og jeg fortæller om lidt fra MIT perspektiv BÅDE på godt og ondt.

 

19 kommentarer

 • Lise

  Curlingmødre!! Når et Vuggestuenbarn bliver sendt i instution 8-9 timer dagligt, skal man IKKE pege fingre af personalet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Sara Louise! Må man spørge om hvor børnenes seje jakker er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Desirée

  Kan anbefale dig børnehuset tuborgvej. Det er en integreret institution med nogle søde pædagoger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte A

  Jeg er pædagog – og jeg sidder og får SÅ ondt i maven over denne post og de efterfølgende kommentarer. Jeg håber ved Gud at I retter kritikken der hvor den rigtigt hører hjemme når oplevelsen er at “alt sejler” lige meget hvor man kigger hen……. og det er ikke pædagogerne eller lederne jeg taler om, men derimod POLITIKERNE.
  Der er skåret og skåret igen og igen og vi pædagoger har været på barrikaderne hver gang men bliver skældt på plads i pressen og af forældre der er bange for at vi måske kunne finde på at strejke og dermed gøre deres hverdag besværlig et stykke tid. Vi gør det ikke kun for vores egen skyld…. vi kæmper for JERES BØRNS TRIVSEL. Men får at vide at nu piver vi igen. Har i nogen som helst anelse om hvor hårdt det er at arbejde med det pureste guld og alligevel ofte gå hjem med fornemmelsen af at det hele kunne være SÅ meget bedre???
  Så kære fortørnede forældre. Ret skytset den rigtige vej – vi er kun halvt så mange ansatte i institutionerne idag -til lige så mange børn i forhold til for blot 12-15 år siden. Fortæl politikerne at NOK ER NOK og giv i stedet os pædagoger et klap på ryggen og bak os op i kampen…..for jeres børn!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angelina

   Vil give dig delvist ret. Ja der bliver sparet på børnene og det er hårdere idag at få det hele til at køre. Men jeg tror også, at det handler om mavefornemmelsen. Der bliver også sparet, der hvor mit barn går, men jeg oplever ikke som sådan, at der er noget galt. Nogle gange er der bare noget, som man forældre synes ikke er i orden og at deres børn har det bedre af at gå et andet sted. Det er ingen kritik af pædagogerne, men jeg forstår de forældre, der vælger at flytte deres børn et andet sted, som de er mere trygge ved. Jeg synes ikke, at man kan tillade sig at kalde nogle forældre for fortørnede. Nogle institutioner er bare bedre end andre. Sarah retter jo også kun kritik over for det sted, hvor hendes børn har gået.:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte A

   Måske er “fortørnede” et forkert ord. Jeg blev blot så provokeret af det “kor” der straks stemte i og kommer med lignende historier. Jeg VED at rigtig mange pædagoger føler at de flere gange dagligt går på kompromis med deres faglighed, af den simple grund: der er ikke altid tid nok til den ønskede mængde fordybelse og omsorg – hvilket jeg kunne forestille mig er en væsentlig grund til at man som forældre ikke føler at det er “godt nok”. Mit budskab var blot at det OGSÅ nogle gange er dybt frustrerende for os som professionelle – især hvis vi samtidig skal tage imod øretæverne fra utilfredse forældre. Det er jo et fælles ansvar – at tænke disse elementer med når vi sætter vores kryds. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Jeg må indrømme at jeg efter et helt år med møder med div. Ledere og områdeledere og hvad ved jeg ikke orker mere. Vi er hele vejen igennem blevet mødt med loven bod og bedring og retten op men intet er sket. Pt er jeg gravid med 3 barn, har 2 småbørn på 2 og 5 og en gammel mormor på 84 år jeg også sørger for med vask, madlavning og indkøb. Det er nemlig også skåret væk og alt sejler også på dette område. Vi er “bare” to forældre med fuldtidsjob, børn, hund og have og jeg må indrømme at jeg ikke orker at skrive lange breve til politikere der også bare lover bod og bedring mens intet vil ske i den tid mine børn er små.
   P.s i vores institution er der 3 voksne på hver stue. Der er et enormt engagement fra forældre siden som støtter op om alle arrangementer med alt hvad det indebære. Institutionen ligger ved skov og strand og på trods af at flere forældre har meldt sig til at tage på ture hvis det kniber med voksne hænder sker der intet. Personalet er gået i stå og tager intet initiativ i dagligdagen. 3 gange om ugen sidder vores børn med en iPad i hånden når vi henter dem…. Jeg kunne bare blive ved og ved med at komme med eksempler…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte A

   Jeg ved godt at det nogle steder er gået i stå. Jeg ved også at nogle af mine kolleger føler sig direkte handlingslammede (og flere går ned med stress) fordi der simpelthen er for meget der skal gøres på alt for kort tid. Desværre er der også nogle steder en meget svag og inkompetent ledelse som ikke gør deres arbejde og handler på berettigede klager og disse steder ville jeg bestemt heller ikke have mine egne børn gående. Men det ER under alle omstændigheder ikke noget der kan rettes op på fra den ene dag til den anden – og derfor må jeg igen opfordre til at man som forældre tænker i disse baner når krydset skal sættes. Måske hjælper det ikke jeres barn lige med det samme, men hvis alle lader være fordi de ikke selv får noget ud af det, så sker der bestemt ingenting og vi pædagoger føler os igen som en flok brokrøve når der forældrene ikke bakker op. Hvor er solidariteten blevet af?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Christiansen

  Jeg har selv været ude for det samme , med min søn….- Man skal virkelig følge sin mavefornemmelse. Der hvor min søn gik først, der var pædagogerne ikke særlige pædagogiske…og en dag jeg stod i garderoben (de vidste ikke at jeg var der) hørte jeg at de bare råbte “Hold nu din kæft” tll et lille vuggesturbarn…puhhhh . Der var også mange mange andre ting. – er glad for at jeg fik min søn flyttet ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille J

  Hej Sarah Louise

  Må lige spørge om det er muligt at få at vide om hvad der er sket?

  JEg er pædagog studerende lige nu og er meget interesseret i at høre om hvad der er sket..

  Jeg har inden jeg begyndte at læse arbejdet som medhjælper nogle steder, og en gang måtte jeg sige op fordi jeg ikke kunne stå indenfor den måde de arbejde på. Lige gyldigt hvad jeg sagde blev der ikke handlet på det. Forældre skiftede institution og kunne simpelthen ikke være vidne til konstant sygmelding, ingen opsyn af børn, og pædagoger der ikke gad skifte ble og bare ventede til sidste øjeblik inden børnene blev hentet så de havde fået ny ble på hvilket resulterede i røde numser. Gik ned med stress fordi jeg prøvede at gøre det bedste for børnene, men desværre var det begrænset hvad jeg kunne nå og gik til sidst ned.. Valgte at skifte arbejde og gå videre med mine klager.. Og nu læser jeg for at jeg kan blive en god pædagog så jeg kan få autoritet så der vil kunne blive kæmpet for at børnene har det bedst muligt i institutionerne..

  Visse pædagoger burde bare ikke arbejde med børn..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Du er en super mor, du følger dit hjerte og mavefornemmelse , og handler på det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Må man spørge, hvad det var for en ubehagelig episode, du senest var ude for? Vi er selv ikke særligt glade for vores børnehave….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har sloges med mine børns institution i over et år. Jeg har været rundt og besøge samtlige institutioner i hele kommunen men lige meget hvor jeg vender mig hen sejler det i et eller andet omfang. Til maj starter den store i skole og så flytter vi den mindste der på det tidspunkt er 3 år.
  Jeg er også hænder der brokker mig hele tiden. Vi har været til utallige møder med daglig leder, gruppeleder og den øverste ansvarlige fra kommunen. Børnehave har fået ekstra tilsyn og lige meget hjælper det. I sidste uge kom vores børn chokerede hjem og fortalte at L… (På 3 år) var stukket af fra børnehaven og de voksne var ude og lede efter hende. At hun var gået over den store vej og blev fundet derhjemme. Intet er meldt ud om denne episode fra børnehaven. Det skal lige siges at en af mine store kæpheste er at børnene er uden opsyn på legepladsen. Også vuggestuebørnene som deler legeplads med de store….
  Så du er ikke den eneste. Jeg slås hver uge med noget nyt og jeg tror/ved at de er SÅ trætte af mig dernede….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Det samme skete med min søn. Ham og en anden var rendt ud af børnehaven og over en stor vej og løbet hjem til deres yndlingspædagog. Der var ingen der havde bemærket de var væk, før hende pædagogen ringede til dem. De endte med at give mig en skideballe for det, det gav ingen mening, eftersom jeg jo ikke var der. En anden gang havde min søn spist nogle bær som de mistænkte var giftige men gjorde ikke noget. De fortalte det bare som om det var ingenting da jeg hentede ham. Kørte selvfølgelig straks afsted taxa til skadestuen hvor de heldigvis sagde at de bær ikke var slemme, men at han ville ku blive meget dårlig, så de gav ham sådan et brækmiddel. Men bare det at børnehaven overhovedet ikke reagerede på det, var bare for meget for mig, så jeg flyttede ham til det andet sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kan anbefale Røde ko i centrum, super personale og så er de den ene uge i Skovhus i Skodsborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Har selv gjort det samme med min søn efter nogle dårlige episoder, andre forældre gjorde det samme, så jeg var ikke den eneste der havde det skidt med det sted min søn gik.
  Så jeg kan godt forstå dig, det er altså bare så vigtigt at man føler sine børn er trygge.
  Kan huske du skrev at i overvejede at flytte til Lyngby engang. I den forbindelse vil jeg da lige nævne at Bondebyens børnehave er et rigtigt dejligt sted. Ikke særlig stort og så ligger det midt i bondebyen i Lyngby. Er mange år siden min søn gik der, men har hørt at stedet stadig er lige så dejligt. Jeg fandt lige et link til stedet her: http://bondebyen.ltk.dk/FrontEnd.aspx?id=188670

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Dejligt for dine børn, at deres mor tager affære og tager dem ud fra den institution, hvor hun ikke føler sig tryg ved, at de opholder sig.
  Man er som mor og far nødt til at være trygge og have en god mavefornemmelse, når man afleverer det bedste man ejer, ellers kan man umuligt være væk fra dem i flere timer og man kan slet ikke koncentrere sig om at få lavet noget fornuftigt, når ens tanker kredser omkring hvordan det går dem.
  Håber I finder nogle rigtig gode steder til både Albert og Alma, og indtil da må de hygge sig hjemme hos mor 🙂 Gad altså godt bo i nærheden af dig og være reservebedste for dem, de er bare så søde og charmerende og ikke mindst fulde af liv. Held og lykke til jer !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Så er det bare med at få dem et sted hen, hvor dine børn er trygge. 🙂 det er ikke rart at aflevere sit guld et sted man ikke bryder sig om:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvem overraskede igår