Gravide kan godt klatre på vulkaner!!!

NU starter det!!!! Gravid uge 5+6

NU starter det!!!! Gravid uge 5+6

Jeg nåede knap nok at blære mig med at jeg ingen gener havde endnu. De sidste par dage har virkelig kunne mærkes. Jeg gik i seng igår kl.22 og vågnede kl.7 og alligevel var jeg så træt at jeg var en savlende zombie, da jeg slapt kravlede ud af sengen i morges. Det har været sådan de sidste par dag. Ja jeg tør jo knap sige det højt, men jeg har heldigvis ingen ligamentssmerter eller kvalme (endnu)

Efter jeg havde afleveret ungerne i deres nye og helt fantastiske vuggestue, så sad jeg i bilen som jeg plejede og lavede en liste over alle de ting jeg skulle nå idag. Jeg kom hjem, gik forbi det møg rodet køkken og ville lige sidde i sofaen i 5 min…..og faldt i søvn! Jeg vågnede 2 timer senere!!! Er du vimmer mand….tænk at man kan sove næsten 9 timer om natten og stadig være træt nok til en 2 timers lur haha. Jeg var helt forvirret, da jeg vågnede og under bruseren fik jeg halveret og udskudt tingene på den der liste. Efter en kop kaffe og et stykke hjemmebagt chokolade kage, så fik jeg endelig energi til at tænde min computer.

Til forskel fra mine andre graviditeter, så vil jeg virkelig fokusere på at lytte til min krop og ikke stresse denne gang. De andre gange insisterede jeg på at arbejde fuld tid og middags lur var sgu for vattet. Jeg bundede bare 2 energi drik og kørte på….dumt…i know og det er ikke tonen denne gang:) så jeg forbereder mig på at denne træthed her, nok vare ved nogle uger endnu. Jeg synes at den aftager hen af eftermiddagen og så kl. 22 bliver jeg ramt af en bus hehe.

 

NU starter det!!!! Gravid uge 5+6 NU starter det!!!! Gravid uge 5+6

NU starter det!!!! Gravid uge 5+6
NU starter det!!!! Gravid uge 5+6

19 kommentarer

 • Mia

  Jeg føler SÅ meget med dig 🙂 Jeg er 9+6 med med mit andet barn og jeg er ved at døøø. Siden uge 5 har jeg nærmest intet kunne spise. Jeg kan slet ikke magte kaffe eller andet end vand. Og nu er kvalmen så slem, at jeg i dag skal på gyn. Og ha’ noget væske ;-( Det er bare sur røv! Kønsbehåringen har også sit eget liv her 😉 Ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlie

  Hæhæ, da jeg var 8 uger henne med den første skulle vi til Bruxelles på ferie. Jeg gik i en time, lagde mig på en bænk og sov 10-15 min og så gentog vi ellers denne cyklus det meste af dagen, kun afbrudt af en eftermiddagslur på hotellet. Jeg har VITTERLIG aldrig været så søvnig før. Folk var helt bekymrede over, jeg lå rundt på bænke og sov (ser trods alt ikke lige hjemløs ud) – Så sagde manden beroligende: Nej, nej, hun er bare gravid og så så nikkede de gamle damer indforstået.
  Og at man så ikke kan sove den sidste måned (eller tre), inden fødslen virker jo helt absurd…
  Skønt du tager den med ro denne gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sarah.
  Tak for en skøn blog, jeg følger dagligt.

  Vil du ikke fortælle lidt om hvad I gjorde i forsøget på graviditet – jeg står i samme situation og fulgte dine tanker og følelser omkring manglende graviditet, da jeg følte/føler det samme. Er rigtig glad på jeres vegne.
  Kunne du mærke at du var gravid denne gang eller var det “bare” testen? Håber ikke at det er for personligt.
  Mange kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sarah Louise. I hear you! Men, jeg lover dig, det bliver bedre – altså trætheden 🙂
  Jeg er i dag 16+5, og fra uge 8 (da jeg fandt ud af jeg var gravid) til uge 12-13 var jeg også konstant træt. Jeg lå i sengen hver aften kl. 20, og skulle have mindst 10 timers søvn ellers fungerede jeg ikke 🙂 Men pludselig vendte det sig, jeg får dog stadig 8-9 timers søvn hver nat. Men jeg kan være længere op, jeg er ikke træt, og jeg har overskud til at træne og have en velfungerende almindelig dag som jeg havde før jeg var gravid. Så overskuddet skal nok vende retur, og trætheden væk 🙂

  Glæder mig til at følge din 3 graviditet!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary

  Stort tillykke, det er er bare SÅ fantastisk at være gravid. Jeg er selv 22+3 og min træthed er desværre kommet tilbage med 220 km. 🙁 Men, det er jo det hele værd og ja, man skal dælme lytte til sin krop! Jeg arbejder halvdags nu og tager en lur/slapper af, hver eftermiddag! 🙂
  Pøj pøj med det hele <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Da jeg ventede nr 3, tog jeg 1-2 timers lur h v e r d A g når ungerne var afleveret i DP og børnehave. Jeg dejsede om på sodaen og gik ud som et lys. Jeg hang ikke sammen ellers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Ja, trætheden bliver nok desværre ikke mindre! Min nr 2 er 1/2 år og trætheden får ligesom ingen ende her 😉 Meen det er det hele værd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åh søde Sarah
  Jeg føler med dig- kan godt huske fornemmelsen af den overmandende træthed samtlig med at man samler sig op til at være overskudsmor for de to store.
  Alligevel sidder jeg og bliver helt skruk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Jeg skrev en kommentar forleden på et af dine andre indlæg, hvor jeg fortalte, at min mand skulle steriliseres, da vi ikke skulle have flere børn – vi har 4 stk. i forvejen i alderen 8-16 år, og jeg er 33 år… Jeg ER så gravid nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandie

   Og nå ja…2 bumser i fjæset

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Omg hvor vanvittigt!!! Du må endelig holde os opdateret!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandie

   Ja, det er SÅ vildt! Kan ikke rigtig holde ventetiden ud. Er NØDT til at vide, hvad vi skal forholde os til… God dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  For mig er det stadig sådan, og jeg er i uge 11+5.. Jeg orker intet, og de dage hvor jeg har fri, ligger jeg bare på sofaen og er total udsmattet indtil mand og datter kommer hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Udover graviditet kan det også sagtens være pga. mørke og det lorte vejr, vi har:-) Altså en kombi.. Sov sov alt det du kan.. du ved jo, hvad der kommer forude 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hej Sarah,

  Stort tillykke med graviditeten! Hvor er det bare fantastisk!!! I to er som skabt for hinanden 🙂
  Jeg håber også snart at blive gravid. Jeg troede det var nemt, men det tager vist længere tid. Når man først har fundet ud af at man gerne vil have et barn, så er det svært at vente.. Så går ugerne til næste ægløsnings-periode pludselig langsomt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Stort tillykke med din tredje graviditet 😀 Jeg har lige fundet ud af, at jeg er gravid med barn nr. 2… 4+5 i dag 😀

  Hvilken app er billedet fra og kan den anbefales?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   whuuu STOR dag!!!!Den hedder Sprout og er engelsk:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Msja

  Hej Sarah.
  Åh hvor jeg ved hvordan du har det! Jeg er selv 5 uger henne og jeg er SÅ træt hele tiden!! Jeg er i zombie tilstand, mine hormoner får min hud til at hakke helt ud og så er jeg konstant oppustet! Længe leve graviditet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   ååår ja jeg har også bumse eksplosion på ryggen!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravide kan godt klatre på vulkaner!!!