Æble snack

Det fede ved at være voksen…

Det fede ved at være voksen...

Det aller fedeste ved at være voksen er at så er der ingen, der bestemmer om ens barnlige beslutninger er gode eller dårlige. Nope man kan gøre lige som man vil som eks. at flytte alle møblerne i spisestuen og puste vores hoppeborg op, som normalt bor ude i haven. DET synes børnene var verdens bedste ide. Vi havde et vennepar forbi igår med deres lille søn, så der blev hoppet og leget til den helt store guldmedalje. Det er edergodøjme (ved ikke om det ord eksisterer, men det gør det nu, for jeg er voksen og kan sige, hvad jeg vil) en god ide med en hoppeborg inden for, når vejret er is koldt og blæsende til en grad at min søn råber at han ikke kan trække vejret bare på den lille tur ud til bilen.

Efter gæsterne gik hjem, hjalp A & A mig med at lave en gulerods juice. Det har været så hyggeligt at have dem hjemme de her dage og selvom vores hjem ligner et bombet lokum nu, så er det helt ok!!! Både M og jeg er begge ret barnlige af sind og nogle gange ved jeg nærmest ikke, hvem der har det sjovest af os og de små, når vi leger hehe

Det fede ved at være voksen... Det fede ved at være voksen...

Det fede ved at være voksen...Det fede ved at være voksen...

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble snack