En eventyrlig dag på Atlantis hotel Dubai

Lækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartar

Lækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartar

Nu plejer i jo at elske en masse gode anbefalinger på vores rejser og derfor vil jeg lige nævne den her restaurant som ligger på hotel Atlantis i Dubai. Den hedder Bread street kitchen og det er min elskede Gordon Ramsay, der står bag. Jeg er bare mega fan af den mand, så det var sjovt at få en “bid af ham” Maden var selvfølgelig møg lækker og restauranten var varm og indbydende. Vi valgte at sidde udenfor og inden vi nærmest havde sat os, så var de ansatte over os med de sødeste børne menuer i form af små bokse som indeholdt tusser og opgave og tegnehæfte. Helt genialt når man har børn med.

Maden var i top og servicen var uovertruffen! Jeg spiste en skøøøn tun tartar til forret og en fisk (kan sgi ikke lige huske hvilken en) til hovedret. Og inden i kaster jer frådende over mig med et ton af løftede pegefingre pga. jeg er gravid og har spist tun, så vil jeg gerne lige sige at i små mængder skader det ikke og derudover, så kommer det også helt an på, HVOR tunen er fra. Dette er min første rå tun siden jeg blev gravid. Jeg er stærkt overbevist om at det hele nok skal gå og jeg føder et rask barn ligesom jeg har gjort tidligere…sæt bare popoen tilbage i sædet hehe

Lækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartarLækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartar Lækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartar Lækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartar Lækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartar Lækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartarLækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartar Lækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartar Lækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartar Lækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartar

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En eventyrlig dag på Atlantis hotel Dubai