Liiige lidt presset

Sådan gik vores Valentins aften ikke helt efter planen

Sådan gik vores Valentins aften ikke helt efter planen

Vi havde ellers de helt store planer for Valentin. Far tog midt på dagen med Albert til tennis og Alma og jeg gik en iskold tur til stranden. Helt optimistisk havde jeg taget mandariner med, som jeg tænkte vi skulle spise og hygge med på stranden. Vi var der i 30 sekunder før både min og Almas næser løb om kap og vores fingre var alt for kolde til at kunne pille noget som helst…så vi pillede bare hjem igen. Så legede vi lidt derhjemme. Alma elsker sine baby dukker og de skal nusses, kysses og puttes godnat…vi har bare ingen dukke seng (så er der jo noget at ønske sig) så vi var “kreative” og lavede en papkasse om til seng med stor succes.

Da drengene kom hjem, blev ungerne kørt hjem til farfar og farmor, for så kunne vi riiiigtig være romantiske. Planen var at vi skulle have været i teater om eftermiddagen og se Jekyll & Hyde, så hjem i spa lidt og så ud og spise. Da M først kom tilbage fra sin far og mor, var vi bare begge så trætte at vi intet orkede. M var også stadig lidt sløj, så vi endte med bare at gå spa. Og planerne med at tage ud og spise røg også i vasken, istedet  blev enige om at bestille sushi take away og det sidste stykke tid er vi nærmest blevet spamet med venners opdateringer på snapchat med alt for lækre mad billeder fra det der nye sted Nori sushi, så det skulle vi da også prøve og det var super lækkert og hurtig service. De har både de traditionelle sushi udgaver, men også noget sushi som vi ikke har prøvet før.

Nu er jeg jo nok en af danmarks største sushi elskere og jeg ser virkelig potentiale i den lille Nori biks. Jeg håber snart de får en restaurant istedet for kun et take-away sted, for det kan de helt sikkert godt bære.

Luksus og romantik kommer i mange varianter alt efter udgangspunktet og lige denne aften var det vi havde aller mest brug for, afslapning og god mad. Efter vi var runde af sushi, så så vi en god film og kl. 22.30 faldt vi helt udmattede om i vores seng og så stod vi ikke op før 08.30…DET er altså luksus for en far og mor hehehe

Sådan gik vores Valentins aften ikke helt efter planen

Sådan gik vores Valentins aften ikke helt efter planenSådan gik vores Valentins aften ikke helt efter planen Sådan gik vores Valentins aften ikke helt efter planen Sådan gik vores Valentins aften ikke helt efter planen Sådan gik vores Valentins aften ikke helt efter planen Sådan gik vores Valentins aften ikke helt efter planen

1 kommentar

  • Kristina

    Hej Sarah. Det lyder som en helt perfekt valentinsdag når man er forældre…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liiige lidt presset