Skæve Pisa pikke i min indbakke

Må man godt være lidt stolt?

Må man godt være lidt stolt?

Iiih hvor har jeg glædet mig til at offentliggøre denne forside! Jeg har lavet en del forsider, men det var jo før børn, mælkejunger og flad røv. Men dette må siges at være den forside, der gør mig aller gladest!! Mig med mine 2 bøffer og Arthur i maven😍 DEN skal sgu i glas og ramme!! Jeg elsker at billedet er så naturligt og virkelig viser den helt ærlige mig. Mig uden makeup (i al fald meget sparsom makeup) og med det der betyder aller mest- mine børn.

Jeg kunne nææææsten ikke være i denim dragten, men den overlevede da hele shooten lol.  Jeg har givet et meget personligt interview omkring alt det der skete, da vi blev forældre, da vi gik fra hinanden og fandt sammen igen. Historien om Alberts sygdom og hvordan vi klarede det hele til sidst.

Jeg ved at man eks. kan få bladet i Babysam og sådan nogle steder:) Nogle ville måske synes det er en lille ting, men for mig betyder denne forside noget helt specielt???? Og nu vi er ved al den kærlighed, så vil jeg bare sige tak til alle jer læsere der følger mig på godt og ondt🙏🙏 i gør det, det hele værd at fortsætte med at blogge💋💋💋

13 kommentarer

 • Jane

  Hej Sarah

  NEJ – du må ikke være lidt stolt – du må være MEGET MEGET stolt.
  Mega flot forside – og som du selv skriver, meget naturlig.
  Kønne, kønne, søde, flotte, smukke, naturlige og helt igennem vidunderlige børn du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Dejligt naturligt billede af jer tee. Men jeg fatter ‘hat, hvorfor den ‘kahler’ headline skal blande sig. Den blikfanger og kommer til at henvise til dig.

  … Det er jo ikke den skyld men er klumset layout gut/gutinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hmm men jeg ligner jo faktisk også lidt sådan en vase

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Nu bliver jeg jo nødt til at købe det blad altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg elsker at følge dig, du er klart et forbillede.
  Har selv 2 børn på, en dreng på 3 og en dreng på 1 år. Og du er en stor inspiration. Jeg synes du er sådan en skøn mor, med en fantastisk ærlighed og overskud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  Virkelig godt billede af dig/ jer. Du ser så naturlig og glad ud…. Fler af den slags billeder af dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Hvis man ikke lige har en baby sam i nærheden. Ved du om man kan se det et sted på nettet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Du skal være stolt , det er et mega godt billede og du er skøn – glæder mig til at læse det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniela

  Jeg har sørme også lyst til at købe bladet dog i frygt for at kæresten bliver skræmt da børn slet ikke er på tale endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria S

   Hahahaha frygter også lidt min kæreste reaktion hvis jeg kommer hjem med det blad

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragnhild

  Man må godt være mega stolt!! Skønt billede og dejlig blog – jeg får tit et ekstra stort smil på læberne af at læse din blog, så thumps up herfra=D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette N

  Du er så skøn, Sarah Louise! Selvom jeg ikke er gravid og ikke har planer om at blive det foreløbigt, har jeg virkelig stor trang til at købe bladet! <3 og selv tak, du gør det jo så godt at man ikke kan lade vær med at følge med hver dag ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skæve Pisa pikke i min indbakke