5-kløveren på tur

Hjernedød læser

image

Jeg må lige undskylde mit franske, men da jeg så hvad en læser, havde kommenteret på min blog, var ordet hjernedød, det første der dukkede op. Det i ser herunder er sådan det ser ud, når jeg skal godkende og tjekke kommentarer fra min mobil tlf. Her til morgen tjekker jeg og til min store forbavselse, så ser jeg at en person udgiver sig for at være mig og kommenterer med mit navn. Nu kan jeg jo både se folks ip adresser og andet info og alle læsere skal godkendes første gang de kommentarer, så når man bruger falske emails osv. bliver kommentarerne ikke bare lagt på bloggen, så derfor ser jeg den falske kommentar.

Personen har simpelthen ORKET at bruge minutter i sit liv på at gå ind på min blog, udgive sig for at være mig, for at skrive noget knap så pænt om din datter, måske i håbet om at sætte mig i dårlig lys. 2 fluer med 1 smæk. Min datter bliver svinet til OG jeg bliver udstillet!!! Altså….så har man SERIØSE problematikker oppe i sit hoved!! Hvad får en person til at gide det lol? Jeg kan ikke andet end at grine af det og så ved jeg jo personen læser med. Og min besked til dig… Hvor er det SYND for dig at du har det SÅ nederen med dig selv og dit eget liv at du har behov for at gøre den slags. Mit liv bliver jo ikke ringere af sådan en kommentar og min datter bliver heller ikke mindre lækker.

Og hvis folk generelt har noget negativt at sige til mig, så grib chancen næste gang i ser mig og gør det ansigt til ansigt.  DET ville jeg have respekt for. Og jeg er jo aldrig bange for en konfrontation 😉 Som en garvet jyde og med vædder som stjernetegn, så kan jeg håndterer de flest idioter. Det er sgu så nemt at svine folk til bag et fake brugernavn!!

image

 

 

 

12 kommentarer

 • Helle

  Det hjælper nok desværre ikke . Et billede kan ubehagelige personer jo osse sagtens lægge op .
  Hvor er det trist at den slags florerer snart allevegne.
  Forståeligt at den, det rammer svarer igen, men vi andre burde nok ignorere (selvom man bli’r såååå vred)
  Så mister de jo den opmærksomhed de hungrer efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette N

   Ja det tænkte jeg godt på.. Men så kunne hendes navn evt være en anden farve eller noget, som os læsere ikke har mulighed for at lave

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mina

  Søde dejlige Sarah louise. Kunne du ikke fx ligge et profilbillede på dit profil, sådan at når du svare, så ved man med sikkehed at det er dig. Synes ellers det er øv og bruge tid på sådan nogle fjolser som nok ikke har det så godt med sig selv… Knus en trofast læsere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette N

   Det var da en rigtig god idé! 🙂 Det stemmer jeg også for, hvis det er muligt (Y)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Kingo Madsen

  Hej Sarah.
  Ved du hvad, skid hul i sådan en.. Ja hjernedød person, der tydeligvis ikke har noget liv..
  Du/I gør det fantastisk!
  Og du har nogle lækre, charmerende og smukke børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Åh kæreste Sarah.

  Jeg har ikke ord. Min første tanke som du, hvad pokker har folk gang ?
  Jeg blev mor (igen) i lørdags og har følelserne uden på tøjet. Du er en fantastisk mor og du viser stor kærlighed til ALLE dine børn. Op i røven med folks latterlige og småborgerlige kommentarer. Virkelig. Du har bekymringer nok i din krop, og der findes (desværre) endnu større idioter end hende der udgiver sig for at være dig. Hun er syg i roen!
  Fortsæt med det du gør…❤️
  Hilsen fra Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sgu da utroligt, hvad der foregår – eller ikke foregår – oppe i hovederne på folk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har det rimelig über stramt med folk der har travlt med at kommentere på små børns udseende på den negative måde! I min optik er alle små børn lækre og bedårende! Jeg synes virkelig det er en kedelig tendens, at folk har så travlt med at smide negative kommentare efter små børn, for de kan hverken forsvare sig selv og burde heller ikke som 2-årig konfronteres med voksne menneskers skønhedsidealer! Det er SÅ forkert at kritisere små børns udseende – tænk på hvilken selvtillid man giver dem med videre i livet? :-O Jeg ved godt, at det her højt sandsynligt blot er en tåbe uden indhold i livet, men bliver bare så ked om hjertet når voksne mennesker fylder små børn med så meget negativitet, når det eneste man burde fylde dem med er chokolade, kærlighed og Disney-film! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære søde og smukke Sarah Louise. Jeg er en relativt ny læser af din blog, men jeg har “mødt” dig flere andre steder i fjernsynet og diverse blade. Sidst var det i Gravid, hvor du helt åbent fortalte om dit liv med M og dine graviditeter og forløb med A og A – og nu lille A. Jeg blev så rørt, og jeg syntes, det var helt fantastisk, at du og M havde fundet hinanden igen, og at du endelig skulle have en “rolig fødsel” og efterforløb. Da jeg så fandt ud af, hvordan det stod til med lille A, var det næsten ikke til at bære, og jeg har holdt skarpt øje med bloggen hver dag for næste opdatering. Jeg blev selv mor for første gang for små syv uger siden, så det rammer mig lige i moderhjertet. Du klarer det fantastisk! Og nu hele årsagen til mit indlæg: hold nu kæft hvor skal du lægge øre til meget lort (ja pardon MY French) “amning er altså ulækkert”, “du må ikke lægge stofble over autostolen”, “baby må ikke ligge i autostolen i mere end en halv time”, “koncentrer dig nu om dit barn og ikke din krop” og nu dette latterlige opslag fra en sørgelig ynkelig stakkel, der udgiver sig for at være dig. JESUS! Du får hermed et stooort klap på skulderen (og et par himmelvendte øjne hver gang du får “gode råd”), og så får du i øvrigt INGEN gode råd herfra! Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Taaark og hvor er du sød! Ja man bliver sgu helt træt i hovedet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  OMG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Du har virkelig den smukkeste lille prinsesse ❤️Synes det er så tarveligt at folk vil tillade sig at skrive noget så lavt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5-kløveren på tur