Far kom med gave igår

Min lykke-pølse & rabat


image

Jeg har længe ville dele det her med jer. Jeg fik for nogle måneder tilbage, hvad der er blevet “pølsen i mit liv” hehe M føler sig i al fald ret tilsidesat lol. Jeg fik den egentlig for at få støtte til mave og ben og den er lavet med sådan nogle bitte små kugler indeni, der tilpasser sig kroppens form og den er FANTASTISK!! Under graviditeten, gav den støtte til maven og den går hele vejen ned, så den også giver støtte til ben og hofter og med mit bækkenløsning, var den seriøst et mirakelmiddel.

Nu da Arthur er født, så sover jeg faktisk stadig med. Men derudover så bruger jeg den også ved amning og flaske, da man lige kan køre den rundt om sig og så hviler min krop og arm på pølsen. OG så elsker Arthur at ligge på den, da den omslutter hans lille krop. Man binder bare lige enderne sammen og voila, så har man en lille luksus nest til sin baby. Den kan iøvrigt justeres i hårdhed i enderne med de der naturgummi dutter (som barnet også sagtens kan gnave i, da det netop er naturgummi) Den hedder BBHugMe og er et norsk design, designet af 3 kvindelige kiropraktorer. Jeg havde også en støtte pude under graviditeten med Albert, men der var bare vat i og den var ikke i nærheden af at kunne det, som denne BBHugMe kan.

Så den kan altså både bruges under graviditet, efter fødsel til amning og til baby og bare til at få en god søvn med generelt. Alma har luret dens lækkerhed og den anden dag, kunne jeg ikke lige finde hende og så var hun kravlet ind i vores soveværelse med ipaden og lå og hyggede på den hehe

FÅ 15% RABAT!!!

Og nu da jeg fik en fin rabat på pøllen, så skal i da også. Jeg har fået lov at give jer 15% rabat til og med 29.06.16 – 01.07.16. I skal bare skrive koden: sarahlouise15 når i køber puden. ( den fåes også i andre farver by the way) Få jeres egen BBHugMe HER

image

image

Mig, da Arthur satdig havde adresse indeni mig 🙂

image

image

image

image

 

8 kommentarer

 • Liv

  Mon den kan bruges til tvillinger? Den ser virkelig lækker ud, men venter tvillinger, så den skal være god til to

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Den er perfekt til tvillinger! Du ligger pølsen foran dig og rundt om dig og så ligger de derpå og ammer❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

   Fedt så skal jeg hel sikkert have sådan en.
   Tak for svar søde dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg har ønsket mig dén i flere måneder! Og så er den komplet udsolgt nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Skøn pølse. Vil lige høre dig hvordan din bækkenløsning har det nu? Har du stadig samme smerter og med samme intensitet, eller er det gået i sig selv igen? Sidder nemlig selv i uge 39 med bækkenløsning og håber så inderligt på at smerterne forsvinder bare nogenlunde hurtigt bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Årh, han er så fin den lille Arthur, synes at han ligner Albert meget, da han var lille..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvor er Arthurs fine dragt fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg havde én magen til da jeg var gravid. Min mand endte med at give den én af hans t-shirts på, så den i det mindste havde en smule af ham (tal lige om at pisse territoriet af ;-)). Jeg lånte den efterfælgende ud til min mands vens kone. Vennen tog på et tidspunkt fat i mig og fortalte hvordan den pude snart havde gjort ham overflødig, hahaha. I love the pølse ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Far kom med gave igår