Nude farvet kjoler

Kvalitid & bio maraton


image

Så prøvede jeg også noget for første gang, nemlig at gå i biografen 2 gange på 12 timer? fredag aften var Sofie og jeg inde og se Bad Moms og den var SÅ god og virkelig sjov!!! Og lørdag formiddag var det så den længe ventet mor-søn-date dag. Jeg forguder vores dates, hvor vi hygger og fokuserer på det enkelte barn. For 2-3 uger siden gjorde jeg det samme med Alma. Far gør det så med det andet barn.

Albert og jeg så først tegnefilmen Robinson cruso, derefter gik vi på jagt efter ny cykelhjelm og et stykke legetøj i BR og til slut, spiste vi sushi. Han er bare blevet så stor og jeg sidder ofte helt fascineret over, hvor meget han forstår og vi har lange samtaler, der nu giver mening kontra bare for et år siden. Tænk engang at han bliver 4 år næste måned. Han er så sød og betænksom og da vi var i BR, gik han helt på eget initiativ op i at Alma skulle have en gave. Vi fandt noget lege-makeup som hun har ønsket sig længe og hun hvinede af glæde ogdelte en million krammer ud og forksansede sig så foran spejlet i soveværelset hehe

image

image image imageimage image

SEEEE hvor fin hun er!! “Jeg er ligesom dig moar” siger hun hahahaha

image

3 kommentarer

 • Malene

  Ser jo så hyggeligt ud.
  Var filmen god til hans alder? Har en dreng på 3,5 år, og tænkte nemlig vi skulle se den, men ved ikke om det er til lidt ældre børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja altså alle børn er jo forskellige, men Albert elsker når filmene er vilde og uhyggelige. Han mister interessen ved små-børne-film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Skriver du ikke engelsk udgave mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nude farvet kjoler