De vigtigste ting i livet

Min krop forfra & bagfra 8 uger efter fødsel


krop1

Jeg har ikke haft død travlt med at komme igang med træningen, men jeg glæder mig til at genfinde min kernestyrke og få min gode kondi tilbage. Jeg har trænet ca. 1 gang om ugen i et træningscenter de sidste 4 uger primært kondi, numse og ben, så det er jo ikke meget, MEN så har jeg lavet squad øvelser ca. hver enden dag med Arthur i armene derhjemme og gået lange ture. Jeg vil gerne være med i fast-røv klubben og det kræver altså en del arbejde. Kva at jeg naturligvis har taget på under graviditeten, så er min røv meget større end normalt, men ikke specielt fast. Jeg har egentlig ikke noget imod størrelsen, jeg gad bare godt at den var meget mere fast end nu. Mine arme træner jeg ikke så meget, da de bliver trænet igennem det dagslange løfteri af Arthur, men jeg sørger for at skifte arm, så min højre arm ikke bliver større end venstre (det skete nemlig med de 2 andre og det ser lidt mærkeligt ud hehe)

Mine problem områder er maven som jeg ikke træner endnu, da jeg kan mærke at den ikke er klar og så har jeg fået de gode gamle fjender tilbage, nemlig mine håndtag som fuldstændig æder min talje. Så lige nu har jeg fokus på min kondi, numse og ben og om et par måneder, så påbegynder jeg maven og siderne. Det er 8 uger siden, jeg fødte vores lille Arthur:)

Og inden folk kaster en masse løftede pegefingre imod mig over at jeg gerne vil træne og passe på mig selv i fuldstændig normale mængder, så vil jeg gerne sige at jeg gør det, fordi det gør mig glad og jeg gør det, når der er tid og overskud. Og nej man er ikke en dårlig mor, fordi man lader babyen blive hjemme hos sin FAR et par timer for at styrke sin krop som trods alt har været igennem en hård nedslidende proces og mere end nogensinde før, har brug for at blive passet på.

 

krop2 krop3

Eksempel på min frokost igår

image

12 kommentarer

 • Ann-Louise

  Hvor ville jeg dog ønske jeg havde din krop efter 3 fødsler!! Du er gude smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVAD med dine bryster? Hvordan er de efter tre børn? Har født for 8mdr siden og mine silikone bryster er knap så flatterende mere. Men ellers! Ser du slet ikk så ringe ud, og med den indstilling du har, er jeg ikke i tvivl om hvordan du ser ud om 3-4mdr!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Wow, så modig og smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nemlig lige præcis det helt rigtige du gør, min pige:-)!
  Du ser allerede knaldgodt ud som du er, men om 15 år er der bare sket en masse, hvis ikke man tager fat nu, så bare klø på!!
  Jeg gjorde selv som du og i dag har jeg i en alder af 53 år, en rimelig velholdt krop trods 3 børnefødsler o en fremskreden alder. Startede på intensiv træning da jeg var 30 og min yngste var tre år og har trænet moderat siden, mest pilates, fitness og lidt løb/cykling, oftest 3-4 gange ugentligt. Jeg brugte mine morgener når pigerne var afleveret i børnehave etc. på et times træning, så i bad og derefter arbejde;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du ser altså fremragende og lækker ud. Når jeg har født (termin i dag), vil jeg helt klart følge dit eksempel og komme i form igen, fordi det vil gøre mig glad. Tak for en fremragende og skøn blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia L.

  Super indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Du ser sgu dejlig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du er gude smuk. Den store røv klæder dig jo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sandfeld

  Hej Sarah. Du skriver at du vil vente med øvelser til mavsen… Prøv at Google pumpthebump-de kan følges på IG. De laver nogle super fine øvelser til maven, som kan laves fra lige efter fødsel. Ingen crunches eller noget i den stil. Det er med fokus på at få bugt med det mellemrum som kommer i forbindelse med graviditeten så man får opbygget hele core igen inden man går rigtig i gang. Jeg er selv personlig træner, gravid the moment, og brænder ærligt og kærligt for at kvinder får tid og mulighed for at de får genopbygget deres kroppe igen efter fødsel. Vi har sgu besteget et bjerg med ren nedbrydelse og har brug restitution og guidance til at komme ovenpå igen. Der mangler bare SÅ meget information på det område desværre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Du ser godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Hvor ser du godt ud – hot hot hooooooot mama, der har styr på sagerne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  R.E.S.P.E.K.T og High five!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De vigtigste ting i livet