Tør næsten ikke tro på det

Min krop 3 måneder efter fødsel

image

Jeg har taget det meget stille og rolig i forhold til at finde tilbage til den krop som jeg har det bedst i. Mit mål er at tabe mig 6 kg, så jeg kommer ned på 59 kg. Jeg vejede 56 kg inden jeg blev gravid og var lidt for tynd. Og så få en stærkere krop med mere muskel og større røv. Maven bliver en udfordring, da jeg har kodyl meget brok, men når Arthur er større, så skal det opereres væk. Min plan er at give mig selv til maj måned 2017. Så har jeg god tid og kan gøre det i et sundt tempo.

5 kommentarer

 • lea

  Lyder som en god plan. Men synes nu du ser totalt godt ud. Jeg har fået sådan en hængemave efter mit ks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er da allerede S Å fin! Men selvfølgelig skal brokken væk:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah T

  Har du overvejet Maven og Mig for at prøve at afhjælpe din brok ved øvelser? Også kendt som Tupler øvelser.. Har hjulpet mig og alle mine med mødre veninder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah,
  God idé at tage det stille og roligt. Jeg synes, at du allerede er super flot – jeg gad i hvert fald godt have din figur!
  Jeg må sige, at jeg tager virkelig hatten af for dig, at du selv da Arthur var helt lille og syg formåede at se så godt ud, og selv da du var højgravid gjorde du en masse ud af dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Og hvor er det i øvrigt bare så sjov at se dine fotos, når du bruger det samme tøj. Du har også tidligere gjort det med en kjole.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tør næsten ikke tro på det