En ægte mad-dag

Jeg kæmpe klovn

image

Helt glad brugte jeg en del af aftenen igår på at kigge på weekendophold til mig, M og Arthur. Farmor og farfar har nemlig tilbudt at tage ungerne en hel weekend og så drømte jeg mig lynhurtigt væk på en strand og når jeg først har sat mig noget i hovedet, så går det som regel stærkt. Og så midt i bestillingen her til formiddag, kom jeg sgu da pludselig i tanke om at ikke nok med at vi ikke har fået pas til Arthur, så har vi ikke engang fået ham navngivet endnu!!! Eeeeeeej det er fanme dumt og klovnet….så alle planer blev aflyst og så må vi lige starte med at navngive den lille charmetrold hahaha og så må jeg drømme lidt videre om sol og varme. Så kan jeg finde det helt rigtige sted. Har i nogle forslag til en varm solrig weekend get-away??

10 kommentarer

 • Sofie

  Jeg er lige kommet hjem fra Malaga med 25 grader. Dejlig by med mange muligheder. Fly direkte med SAS, ca 3 timer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  I min søns første pas (3 mdr gammel) står der bare “unavngiven dreng”, så med mindre reglerne er ændret kan det altså sagtens lade sig gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Af sted med jer!

  Vi rejste, da vores datter var 5 uger gammel. Hvis man lige strammer sig an, kan det hele nås på et par timer – navngivning på kirkekontoret (et par skemaer og fem minutter senere har du din navngivningsattest), til fotografen (det sværeste var at få et billede, hvor hun havde åbne øjne) og så op til Borgerservice. Vi lavede ikke en hastebestilling, så der gik en uges tid før vi fik passet, men det kan sikkert gøres på 2-3 dage. Husk at far skal skrive under på en samtykkeerklæring, hvis ikke han er med oppe og bestille pas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Vi er lige kommet hjem fra Mallorca i dag! 2,5 times flyvning (fra Billund godt nok…) men der findes fine hoteller på hele øen, herunder i Palma, som er 8 km fra lufthavnen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Synes “tit” du skriver, at han ikke er navngivet endnu. 1 2 3 få det gjort, så i kan komme afsted og få lidt varme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Man kan jo taste det hele ind elektronisk. Og dåbe ens baby på senere tidspunkt.
  Det gjorde vi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Navngive?
  Skal han ikke døbes ligesom Albert og Alma? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er A’s fine hue fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Grækenland?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Malaga evt, der er vidst stadig 22-23 grader varmt. Tænker at det ikke skal være for langt væk når det kun er en weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ægte mad-dag