Er jeg gravid igen???

Svaret på graviditets testen & store beslutninger

image

Som i kan se, så har jeg riiimelig meget hænderne fulde. Jeg har altid drømt om en stor familie og efter Arthur var jeg overbevist om at vi al fald ikke skulle have flere nu. Men så er der sket det at vi pludselig skulle tage stilling til om vi ville have flere børn eller ej. M er ikke helt udelukket overfor det, men han havde forestillet sig at det tidligst skulle være om en 3-4 år, men jeg er mere skeptisk, da denne gang var meget hård for min krop, jeg havde mange smerter de sidste 2 måneder og så hele forløbet med Arthur i respirator har bestemt afskrækket mig fra at få flere børn. Jeg stoppede med p-piller i sidste uge og har nu ventet i snart en uge uden at der ligesom sker noget. Imorges tog jeg så 2 graviditets tests og de var begge negative. Så jeg var umiddelbart lettet…MEN jeg får stadig ikke min mens og min læge holder efterårs ferie…hmm…så M og jeg har haft den uundgåelige snak.

Vi fortryder ingen af vores børn og vi elsker dem så vanvittig meget og tanken om at jeg måske er gravid og at vi så skulle få en abort, det kan vi simpelthen ikke bære. Aftalen er så at HVIS jeg er gravid, så må vi få os en aupair som kan hjælpe med det huslige og aflaste mig, når jeg bliver tung og så må vi tage det som det kommer og så arbejder jeg på at få ham eller mig steriliseret, hvis jeg ikke er gravid. Men lad os nu se. Vi er som sagt lettet over den umiddelbare negative test. Jeg tester igen om en uge og må så gå til lægen og blive dobbelttjekket i næste uge. Så jeg er ikke helt rolig før den skide mens kommer. Og jeg er aldrig gået over tid før…åh hvor er det en frygtelig ventetid.

test

 

99 kommentarer

 • camilla

  Ej kan kun se 1 streg på begge 2!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil Nielsen

  Hej jeg kan se to meget utydelige posetive tester… Og alle mine graviditeter var også utydelige og jeg har to børn…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den eneste grund til at det ser ud som om at der er to, er fordi at den i ser helt øverst er der farven er kommet fra, for at testen skal være positiv, skal nr 2 streg være lige ved siden af den anden meget tydelige streg 🙂 den snyder meget den graviditetstest, har selv taget den og troede at den øverste streg var det positive svar 🙂 men det er det ikke 🙂 så bar rolig, det er to negative tests 🙂
  God ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej
  Jeg gætter på den til venstre er taget til sidst, den anes for mig svagt positivt …. Men bare et gæt men er det korrekt ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Sådan så mine ud da jeg testede positiv i starten af uge 3 🙂 jeg er i 14. Uge nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg kan se 2 streger på hver test

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sådan så mine positive test ud, da jeg testede 3 dage før forventet mensturation

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg ser også to streger, og er nr to streg meget meget utydelig, men sådan så min ud da jeg testede positivt første gang med lillebror der ligger i min mave … husk hcg stiger hver 48-72 så det kan du jo tage en ny og se om den er mere tydelig 🙂 …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Det ligner ret meget den jeg tog fredag morgen – mente svagt jeg kunne ane en lille streg, min mand mente den var negativ.. to tests senere sidder vi nu og er slet ikke i tvivl om graviditeten.
  Håber at testen viser lige præcis det i ønsker jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marta

  Sådan så mine ud med begge mine børn❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bonnie

  Hej Sarah,

  Jeg har selv prøvet at vente meget utålmodigt på en graviditetstest, som viste negativt. Men nu flere minutter der fik, kunne jeg ane en meget diffus ekstra streg. Efter 30 minutter kunne jeg ane den endnu mere… Den var sig bragende negativ, da lægen testede mig :/ Du kan ikke stole på testen efter de anbefalede minutter, som står på parken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  Min første graviditetstest var mere utydelig, men et par dage senere var der ingen tvivl, jeg var gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussan

  Sådan så mine test også ud næsten usynlige streger .. Har i dag tre dejlige børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • veronica

  jeg kan se 2 streger på dine tests .. (har set sådanne hos mig selv os da jeg ventede min yngste søn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tror den er god nok, sådan så mine ud omkring 3+3, 3+4 🙂 efter kun et par dage ekstra venten, var der ingen tvivl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G. Schmidt

  De ser positive ud. Skynd dig ned og køb en digital graviditetstests. Den giver et enten/eller-svar. Med en smiley, hvis den er positiv :). De er lidt dyrere, men overkommelig – vil jeg mene. Forstår ellers godt din bekymring efter en hård graviditet og en hård begyndelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • smølf

  stort tillykke med det kommende barn, håber du har gemt børnetøjet får det får du brug for igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Om der er en eller to streger synes jeg er vildt svært at se. Men ville lige komme med et pip angående fremtidige valg af prævention. Hormonspiral er mere sikker prævention end sterilisation af kvinden. Det lyder helt fjollet men det er ikke desto mindre rigtigt. Du kan læse om Pearl index her: https://pro.medicin.dk/Laegemiddelgrupper/Grupper/141000 der beskriver hvor mange der bliver gravide med en given præventionsform, der er sterilisation 0,5% mens hormonspiral er 0,2%.
  Desuden er det et lidt større indgreb når det ikke gøres i forbindelse med kejsersnit. Men en god snak med din læge kan sikkert guide godt til hvad der passer bedst til jeres familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Der er 1 streg på hver test…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Der er 2 streger på begge. Så et forsigtigt tillykke herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sådan så mine 5 test ud med min søn! Vil ønske jer det bedste uanset hvad der sker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hej Sarah.
  Vil ikke blande mig i om testene er negative eller positive.
  Blot gøre dig opmærksom på Essure sterilisation.
  Hurtigt og effektivt, laves ambulant.
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kommer der en opfølgning? Kan næsten ikke vente om du hsr fået en tydeligere test idag

  Lige meget hvad ønsker jeg for dig det som du ønsker i dit hjerte om
  Det er negatov eller positiv test

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla c

  Indbildning så kunne man få dem til at se svag positiv ud, men når det er sagt, så nej.
  Negative, som dine veninder siger.
  Måske du allerede har fået blødning , det sker jo, når man enden ønsker man er gravid eller bange , at mens udebliver .
  Når man så har testet , så slapper hjernen og kroppen af.
  Og tænker det er naturligt med forsinkelse . Du har meget om ørene . Og det fine samspil der skal blive en blødning, skal det hele klinge. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg ville nok også lige tage testen igen om en uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er jo to streker på begge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Lige meget hvor meget jeg kigger, vipper min telefon, kigger på den i andet lys, så ser jeg kun to streger. Børn er helt fantastisk, men hvad endte den er positiv eller negativ er jeg sikker på det er meant to be! Jeg synes det er så fedt at du er så åben om det hele, stor ros til dig herfra.
  Jeg sender dig en krammer og er sikker på det hele nok skal gå :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Jeg ville ikke være i tvivl, hvis det var mine tests,
  De er begge positive

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husmor

  Aj stop dog kvinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Enig. Man kan altså ikke “sagtens” se to streger. Jeg ser kun én?! Lol det er ligesom dengang med kjolen, der gik viralt (altså ikke her på bloggen) – er den blå eller hvid 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg kan altså sagtens se to streget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Sarah Louise, jeg må desværre tilslutte mig de andre med de test.. Hvis jeg var dig/jer tog jeg en test igen i morgen og så bruge en anden test, og hvis den viser negativ må du jo gå ud fra at det er pga. p.pillerne den er forsinket. Held og lykke, håber I finde ud af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Selv om du kender din krop rigtig godt så har det været en ubeskrivelig hård periode i dit liv. Og det kan få din mens til at udeblive
  Det er på mine 32 år selv sket 1. Gang. Og mit kommer ellers normalt på klokkeslæt næsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kan se to streger på begge test… men “må” man godt blive gravid så tidligt efter et kejsersnit? Jeg fik afvide at der minimum skulle gå 1 – 1 1/2 år før jeg måtte blive gravid her efter mit andet kejsersnit, pga den store risiko for at det ville springe op indefra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Sarah. Da jeg blev gravid med vores nr. 2 var min første test også negativ. Det var dog meget tidligt jeg testede. Havde så bare den her fornemmelse jeg ikke kunne slippe, så testede igen 14 dage efter, og der var den positiv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  De er da negative. Ellers skulle det være meget tidligt efter befrugtning. Hvis du skulle have haft mens ville der være to tydelige streger.
  Er det gået lang tid fra du tog testene til billedet er taget? Der kan nogengange efter mange timer godt komme noget der kunne minde om en falsk streg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej sarah.
  Jeg tog selv den samme test for et par uger siden og min test var krid hvid på toppen og ikke svagt pink/ meget svag pink streg… man var ikke i tvivl om den var negativ… her ka den godt se lidt pinkish ud☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Nu det ikke for at skramme dig men tog samme test og min streg var lige så svag som din nr 2 var og min kæreste sagde også der kun var en streg. Men jeg er altså 4 måneder henne nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg brugte samme type test, både for ægløsning og graviditet, og synes altid der var 2 streger, lige så snart den blev våd. Jeg er test-besat når jeg er i ventepsotition, så jeg ville købe en anden type også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er ret sikker på, at det er skyggen fra rillen, hvor en evt positiv streg vil vise sig. Tror faktisk det ser vildere ud end det er på billedet. Skulle du nu bære gravid, vil jeg bare sige, at jeg blev steriliseret i forbindelse med mit sidste kejsersnit. Det tog omtrent 10 sekunder længere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Jeg syntes altså os at de er svagt positive. Men hvis du har lyst, så prøv at få en veninde som helt sikkert ikke er gravid til at tisse på en test og se hvordan den negative ser ud kontra en ny fra dig og så sammenlign. Det gjorde min veninde og jeg da hun var gravid (med svage streger) og min bestemt var negativ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • louise

   Jeg kan ane to streger, den er mere tydelig på testen til venstre.

   Jeg spurgte min mand, for at se hvad en der ikke ved hvad han skal se efter kunne se en eller to. Han så to på begge, men sagde at de svage manglede farve.

   Som de andre siger, test om et par dage, bare for at være sikker 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken p

  Begge er svagt positive 🙂 jeg ville gentage testene om et par dage! 😉
  Kh sygeplejersken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  De test er positive, du er bare ikke så langt henne endnu. Mine så også sådan ud i starten begge graviditeter, og hvis du tager en om 2 dage burde stregen være tydligere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Jeg håber udfaldet bliver som i ønsker. Men som de andre ser jeg altså også antydningen af streg nr. 2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husmor

  Så er jeg den eneste, måske som KUN kan se en streg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Nej jeg kan heller ikke se det..
   Har kun taget test 3 gange (desværre negative) og de to af dem var samme mærke. De så da også sådan ud og bum efter 3 dage kom det, det var blot forsinket grunet ppille stop.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  De er helt sikkert begge positive, når man zoomer ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  2 streger, min 2. Streg har har begge gange været meget utydelig når det har været drenge og meget tydelig ved piger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kan helt klart se 2 streger på hver, meget meget svagt positiv tests . Har selv prøvet at have det mærkeligt i min krop og tage en test der viste præcis sådan. Og jeg tænkte den er negativ , men en ugen senere viste testen klart positiv . Jeg tænker at du er meget tidlig i din graviditet .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Glemte at skrive, jeg blev faktisk graves dem dag jeg stoppede med mine p piller, så når de spurgte, vidste jeg præcis, hvor langt henne jeg var

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Håber det går som i håber, men ellers så,tager i nok også den i stiv arm, hvis det er..

  Men kan huske da jeg og min mand prøvede at få,vores,andet barn, jeg havde kun lige smidt mine p piller, og havde på fornemmelsen, at jeg var gravid, men testen viste negativ de første tre gange, og da jeg købte den fjerde, spurgte jeg på apoteket, om det, og hun sagde, hvis jeg ikke havde fået min mensstrarion efter stop med p piller, kunne,den godt drille og først fjerde gang var den så positiv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg siger også at de er positive

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Slutter mig til de andre og siger svagt positive.. Holy f***
  Jeg fødte mit tredje barn den 6/6, er det også den dag Arthur blev født? Får sku helt koldsved på panden af at tænke på hvis vi skulle have en mere lige nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  man fortryder ikke de børn man har fået, kun dem man ikke fik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Testmonster

  Nu har jeg taget rigtig mange test i tidens løb, og jeg må også slægte de andre på, og sige de er positive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Sarah Louise,
  Jeg kan også sagtens se to streger på begge tests, så tror ikke du skal være så sikker på de er negative

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Jeg kan sagtens se 2 streger. Og jeg har efterhånden kigget på utrolig mange tests, både mine egne og andres. Jeg ville teste over de næste par dage igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kan også se streger på begge tests! Og jeg er efterhånden ”’ekspert’ Ta’ en ny lørdag morgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Sådan så mine første positive graviditetstests også ud.. Der var jeg ca. 3+5. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, det er godt nok næsten ikke til at klare, hvis du allerede er gravid igen efter den seriøse omgang I lige har været igennem, men dejligt at du og M har en slagplan, just in case:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg syntes altså også den til højre ser positiv ud hvis billedet er taget inden for tiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Jeg kan se to streger tydeligt. Sådan var mine også da jeg var gravid med begge mine drenge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg kan altså også skimte to steger på dem begge. Så utydelige var mine streger også, da jeg testede tidligt i mine graviditeter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åhhh, dilemmaet mht sterilisering kender jeg alt for godt! Her var det mig, der endte med at blive steriliseret. Udelukkende af den grund, at jeg ikke ville eller skulle have flere børn (af mange årsager som lidt svarer til dine). Ville ikke lade min mand sterilisere, for selv om man ikke burde tænke sådan, så ville jeg ikke “ødelægge” hans muligheder for at få flere børn, hvis vi engang skulle gå fra hinanden, blot fordi jeg ikke skulle/kunne… Mange overvejelser og snakke kogt ned til få linjer i en kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Inden jeg læste alle kommentarerne tænkte jeg, at der er da noget på de to test, kan så se jeg absolut ikke er alene om at se det. Jeg er spændt på hvad det ender med, står fuldstændig i samme situation lige nu, har bare ikke testet, er alt for bange for udfaldet, selvom det jo er lidt svært at komme uden om lige meget hvad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Nu har jeg været i fertilitetsbehandling i 3-4 år og har desværre stort set kun se negative tests. Det er rigtigt at hvis man anstrenger sig rigtig meget så er det muligt at se 2. streg – men sådan der har mine test set ud et utal af gange hvor de har været negative. Da du jo ikke rigtig ved hvor langt henne du er, er det jo ikke til at sige om der kan være en udvikling i dem – men jeg ville også foreslå en clearblue om to dage (hvis du kan vente så længe – har selv været typen der både testede morgen og aften for at se udvikling). Så ro på – sådan kan negative test sagtens se ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matina

  Sådan så mine også ud 3+3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Lyhne

  Hmm…. Sarah, mine test så sådan ud med begge mine unger da jeg testede ca 3+5. Jeg vil da spændt følge dig de næste par dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej det er virkelig ikke for at freake dig ud og jeg kommentere normalt aldrig på sådanne indlæg, men jeg synes altså også jeg kan se to streger på begge tests. Der er vidst et eller andet trick med at man kan lave billedet sort/hvid også lyser stregen tydligere frem – hvis den altså er der 😉 ellers gå i netto eller andet super marked og køb en hvor der er de der felter i – de er altså lidt lettere at tyde. Held og lykke med det hele lige gyldigt hvilken vej det går ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg så to negative tests indtil jeg så kommentarerne. Så kiggede jeg igen og flippede skærmen, så lyset blev bedre. Det kunne godt ligne to svagt positive tests… Jeg melder mig i koret af folk, der siger: Test igen! Så vidt jeg har forstået mht. preggo-tests så er falsk positiv stort set umuligt. Det bånd, der farves ved positiv farves KUN af HCG, og er man ikke gravid, producerer man ikke HCG og vil derfor ikke engang farve båndet bare en smule.
  Men nu kender jeg ikke lige denne type test. Måske du skulle prøve nogle andre mærker nu her, for kunne forestille mig at du freaker rimeligt meget nu efter disse kommentarer. Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg hopper på de andres vogne – jeg ser også 2 streger. Især på den ene af dem. Jeg har for sjov skyld været inde, og blotte billedet i appen (negative me) og der kommer det tydeligt frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Enig med de andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det er ikke for at gøre dig ked af det, men jeg kan se to streger på den til venstre uden tvivl!! Og os ane to på den til højre.. tillykke med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville os sige svagt positive?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg kan også se 2 streger på begge – så et forsigtigt tillykke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Kan også se streg på den ene… Prøv evt et andet mærke. uhh det bliver da spændende ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Syntes man kan ane at der er 2 streger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Da jeg blev gravid med nummer 3 testede jeg da jeg var gået 5 dage over tid. Den viste negativ og jeg smed den i skraldespanden. En halv time efter skulle jeg så smide noget i skraldespanden og ud af øjenkrogen så jeg en meget svag streg. Den burde jo være ugyldig efter så lang tid men ikke desto mindre var jeg gravid.
  Tag en ny i weekenden er mit råd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mine test lignede din højre med en svag svag streg og jeg er 19 uger henne nu ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Altså jeg tog 9 tester på 4 dage . De første 8 var lidt ala dine. Og nr 9 tog jeg en clear blue den skrev jeg var gravid. Mit bedste råd er at du får fingrende i den. Den købes på apoteket. Jeg var ikke gået over tid med min datter. Var 2 dage før mens .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Sarah!
  Jeg kommer til at tænke på dit arvæv fra de andre kejsersnit.. Var der ikke noget med, at du ikke måtte blive gravid igen? knus og tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Altså… Mine teste startede sådan der – med en svag streg.. Og jeg er altså 21+1 henne i dag :s..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeg ser også to streger på begge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg synes altså i det lys der at den ene er svagt positiv. Men det kan godt være lyset og måden jeg holder min tlf når jeg kigger på skærmen. Men tag liiiiige en ekstra om48 timer.
  Den anden ser negativ ud. Men igen kan det være lyset der driller mine øjne. Men to streger kan jeg altså se på den ene. Jeg har ikke så meget erfaring med det der overskuds farve….. Så det kan også være det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg ser bestemt også 2 streger på begge test

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Sarah begge test er svag positive. Tage en test igen om 48 timer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ser også to streger… og tro mig jeg er der vidste testmonster. Sådan så mine test ud i 3+3 & jeg er gravid…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg ser også to streger på dem begge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser kun en streg på hver!
  Det må virkelig være en hård tid. Håber i ved næste test får det samme resultat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvis man zoomer ind og vender telefonen, så er der 2 svage streger på begge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg ser også to streger….!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Synes bestemt også jeg kan skimte nogle streger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg har sendt den ud til veninderne og de siger negativ hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam

  Jeg ville ikke kalde det der en positiv test. Der er måske lidt antydninger på den til venstre, men der går også en streg på tværs. Nogle gange samler farven sig i streger. Det er nok en meget god ide at teste igen om en uges tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Undskyld, er det bare mig – eller kan man skimme en nr 2 streg på begge tester?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Sara.
  Det ikke for at skræmme dig, men jeg kan altså sagens se to streger på begge dine teste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Så må du godt nok se syner… for den er negativ der er kun 1 streg…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg gravid igen???