Naturlige hoste/hals tabletter OGSÅ til børn

Mit uperfekte perfekte liv


image
Igår eftermiddags hentede vi yngel fra bh’en og kørte direkte hjem til vores vennepar som netop har født deres andet barn. Den stod på babyhygge og take-away før vi kørte hjem med 3 død-trætte unger. Ja se engang så glade vi ser ud på billedet og det er jo lidt af et paradoks, for det billede ryger på instagram, men det gør de andre billeder i dette indlæg ikke. Sandheden er jo oftest sådan at tingene kan se såååå glamourøse ud på de officielle medier, men uanset hvad, så rammes alle familier af dage med opkast og mylder-bæ hehehe

Vi har set frem til denne weekend, for de store skulle på efterårsferie (weekend hos farmor og farfar) og så skulle far og jeg hygge med Arthur. Albert havde sagt han havde lidt ondt i maven imorges, men slet ikke brokket sig nok til at jeg troede han var syg. Vi var lige gået uden for døren og så brækker han sig i lårtykke stråler ud over gangen, op af mig og ud over sig selv, så det pjasker op af væggen……..der røg den weekend. Stakkels lille Albert var helt chokeret! Så måtte vi ind igen og Alma sad troligt og ventede i sit overtøj og så fik jeg sat Albert ind i sofaen med brækspand og dyne.

HELDIGVIS var Housekeeping.dk kommet i morges til at gøre lidt rent og passe Arthur, så jeg kunne arbejde lidt, så hun blev hos Albert og Arthur, imens jeg fik afleveret Alma. Så handlede jeg lige ind OG SÅÅÅÅ hjem igen, vaske gangen ren for bræk, vaske Albert, vaske tøj og få roskilde-kittet sat på plads ved siden af den lille sygling, dvs. juce, chips, bananer, mariekiks, vand, et nyt supermand blad….puhaaa mand…Jeg er helt kørt over. Nu sover begge drenge imens køkkenet bliver gjort rent og jeg kan få blogget og tjekket mails…så lidt luksus er det da. Når han vågner kryber jeg under dynen til ham og så står den på tegnefilm (og opkast) resten af dagen.

image image

image

7 kommentarer

 • Mette
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Andersen

  Saftevand er supergodt til opkast – det bli’r sådan lidt geleagtigt og smager ikke så grimt, når det kommer retur 😉 Også må jeg virkelig anbefale de her poser: http://foerstehjaelpsudstyr.dk/produkter/79-opkastningsposer-desinfektion-proeveglas/480-opkastnings-poser-/
  De har reddet vores bil, seng, sofa og andet mange gange. Bruger aldrig andet herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Har du set man kan vaccinere sit spædbarn mod rotavirus? Altså roskildesyge. Jeg ved ikke helt om Arthur kan nå det inden han er for gammel, men det er da værd at undersøge. Vaccinen koster 500kr og den gives i munden.
  Min søn skal have den når han kommer til verden. Så er vi ude over den sygdom da i hvert fald.
  Du kan prøve at Google rotavirus vaccine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

   Norovirus forårsager roskildesyge så vaccination mod rotavirus vil ikke hjælpe her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Fik et fif af lægen da min datter havde samme tur. Saftevand og pop corn 🙂 god bedring med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ej nu spøger jeg sikkert dumt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlige hoste/hals tabletter OGSÅ til børn