Se hvad min Sandra har sendt

Buchi middag & taskeblær

image

Igår var jeg ude med Buchi (Tina hun ejer butikken Buch deraf mit kælenavn til hende?) selvom vi har kendt hinanden i noget tid, så har vi aldrig været sammen uden Arthur, så det var ret lækkert at få lov at bruge en hel middag sammen og tale sammen uden afbrydelser. Jeg fik lige sørget for aftensmad til familien inden jeg smuttede, så jeg hyggede med god samvittighed ?? Jeg beklager taske-blæreriet men kunne ikke lade være? I dagens anledning var jeg i top til tå i tøj fra Buch?

image

image image image

4 kommentarer

 • Rikke

  Det da løgn, var I ude at spise sushi, det havde jeg da aldrig forventet -:)))))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej sara.. hvad størrelse er dine leggings?? Kan de gid sig meget?? Og Tillykke med prisen det er så fortjent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husmor

  De er sgu da også for fede de tasker

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad min Sandra har sendt