En lille opfordring

AFSLØRING!!! Hvem er med i Forside Fruer

fsfruer1

ENDELIG må vi afsløre, hvem der er med i mit/vores kommende tv program som har fået det flotte tv3 navn Forside Fruer. Med forsider menes der vidst både dem på sladderbladene og så “rigtige” forsider. Jeg har lavet 6 magasin forsider og jeg grinede lid, da jeg så det allerførste og det allersidste. Der dælme sket en del. Fra at slænge mig i guld bikini hen over en bil til at stå højgravid med 2 børn hehe ja livet har sandelig ændret sig.

Som i kan se på billedet, så skal jeg lave tv med Janni Ree, Amalie, Tina Lund og Gunnvør. Og jeg skal hilse og sige at det var ret vildt og udfordrende at lave for os alle sammen og bølgerne går til tider lige lidt rigeligt højt. Det er brutalt sjovt, ærligt, skørt, kærligt og chokerende og jeg er sikker på at i vil elske det. Det handler om at være karrierekvinde, kendt ansigt og mor på godt og ondt. Programmet vises på tv3 og begynder vidst nok om nogle uger. Dato har jeg ikke fået endnu.

blade
fsfruer2 forsidefruer1

 

20 kommentarer

 • Hebba

  Hej Sarah <3
  kæmpe fan! ville bare spørge hvor din jumpsuit fra?
  hilsen Hebba

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Louise den jakke du har på i aftens udsendelse den med farver og coral foran som du har på i Dubai må jeg spørger om hvor den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Reenberg

  Kære Sarah
  Ved godt jeg også spurgte på Insta, omkring det smukke sæt du har på med pallietterne, (Tænker det selvfølgelig er dig der gør sættet lækkert 😉 Men jeg MÅ bare eje det sæt,.
  Du skriver at det er købt på Nelly, men jeg kan ikke se det derinde.
  Ved du er en travl kvinde, men hvis du lige kunne linke til mig, ville jeg jeg blive glad.
  De Kærligste Hilsner Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madina

  Glæder mig til at se med, jeg er sikker på, at det nok skal blive sjovt!

  Men kan ikke lade vær at tænke på, hvor isene sat er programmet? Her tænker jeg på, da du skulle filmes til det arrangement med Tina Lund og hende den anden, der udtalte du, at det ikke var med folk du normalt ville have mødt eller et sted du normalt ville have kommet.
  Det samme med din og Gunvørs tur til Dubai. Er der meget af sådan noget i serien, hvor det egentlig slet ikke er situationer, som du normalt ville blive udsat for, hvis ikke du var med i optagelserne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg er mig selv hele vejen igennem og det får mig i problemer. Jeg er netop ret dårlig til at fake den og hvis noget er åndsvagt KAN jeg ikke holde min mund

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Forside Fruer lyder altså også bedre end hvis serien hed: Forside Frøkener – hihi – gifte fruer eller ej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Gift eller ikke gift, se på de breve I får fra for eksempel Skat, er en kvinde født 18 år, så bliver hun tituleret med Fru, er det så er forkert, er en anden snak, som jeg slev har prøvet at tage med blandt andre Skat, men der er åbenbart ikke længere nogen, der vil bruge titlen frøken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Bum bum – fruer?
  Den titel er altså malplaceret. I er jo ikke alle gift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg er i al fald ikke gift og det er jeg faktisk ikke helt tilfreds med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Hvor er din hvide kjole fra, du har på i indstagram-story?
  Den er såå flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mifi

  Fedt. Glæder os til at se.. tror Sarah står foran fordi det er hendes program og de andre er ligesom hendes veninder. Vidste ikke du var ven med Amalie og at hun var din kop the hmmmm.. hun er sikkert skide sød i virkeligheden men får bare at vide hun skal spille lidt omg på sine optagelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa det er ikke MIT program, men vores. Jeg omtaler det bare som mit, da jeg ikke har måtte afsløre noget som helst og fordi det er det meste naturlige at sige, når jeg skal referere til det. Jeg er ikke veninder med Janni eller Amalie (vi er heller ikke uvenner). Jeg møder dem et par gange i programmet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina D

  Hej. Hvor er dit lækre sæt/dragt fra?
  God weekend.
  Kh T

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sejt at du står forrest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Fedt at man har samlet 5 forskellige kvinder, men alligevel med noget til fælles 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej hvor fedt! Glæder jeg mig til at se!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Glæder mig til at se programmet, men – skal man ikke være gift, for at være frue

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Spændende! Glæder mig til at følge med i det. Havde dog forstået det som om, at det var dit eget tv program? Men det er da nogle skønne og smukke damer, du har fået selskab af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Har de ikk haft en lignende serie kørende på TV3 for nogen år siden hvor du ogs var med? Eller husker jeg helt forkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisa

   Fuldstændig korrekt..

   Det var vist 3 afsnit, dog med Jackie N og Anne Lindfjeld. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille opfordring