Fyrer op for Skinny Coffee

Albert skal under kniven idag

img_8006

Dvs. det er faktisk ikke helt sikkert. Som i måske husker, så havde Albert ligesom Arthur også refluks. Vi fik bare at vide at han var kolik barn, men da Albert kunne tale rigtig, fortalte han, hvorfor han vågnede og græd om natten og det var fordi der kom bræk op som jo var refluks, men hand egen 3 årige forklaring.

Desværre har syren fra maven ødelagt hans ene hjørnetand i sådan en grad at han idag skal have lavet en rodbehandling på den og hvis de kan se at den er for ødelagt eller han ikke kan ligge stille operere de den ud😔😔.

Jeg har så ondt i maven over, hvad dagen står på for den lille dreng. Vi har forberedt ham med snak og forklaring og han har selv så ondt i den, hvis der kommer mad i den at han siger at han glæder sig til at få den ud. Men han ved jo heller ikke, hvad der venter ham. Hvis han er ok efter, så tager vi i legetøjsbutik, hvor han må vælge lige hvad han vil og er han for sløj, bliver det legetøjsbutikken imorgen.

Ungerne holder fri fra institution fra idag af og frem til vi rejser. Så håber jeg at de ikke når at fange noget sygdom inden vi rejser.

Ønsk os held og lykke idag🙏🙏

8 kommentarer

 • Kat

  Jeg har en søn på 7 der stadig lider meget af refluks. Han får Omeprazol syreneutraliserende hver dag for ikke at ødelægge spiserør og tænder, . Han lægerne ikke givet sin søn noget syreneutraliserende?
  Han klager rigrigt tit over eet før ondt og er irriterende og nogle gange kan han ikke holde det inde, så det ryger ud på gulvet, slet ikke sjovt når man er en stor dreng🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm

  Også selv om det kun er en tand ,der kan gå infektion😔Som kan udvikle sig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Min søn på 6 år fik fjernet sin i sidste uge og han var lidt påvirket af det hele på selve dagen men så helt sig selv dagen efter… Jeg var også et kæmpe nervevrag men han klarede det flottere end jeg kunne ha drømt om…. Ved man kan få lidt beroligende hos tandlægen til børn som gør at de bliver Ja rolige men derudover også gør at de ikke huske indgrebet ,for det kan jo virke lidt voldsomt for at barn sådan at blive rodbehandlet eller få hevet en tand ud… pøj pøj med tandlæge besøget… Er sikker på, at med den snak i har haft jer at han klare det med bravur😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PERNILLE

  Husk at snakke med din rejseforsikring. De skal forhåndsgodkende at han må rejse…. Bare et tip… Var det ikke nu her I sku rejse….?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ikke at han har fået fjernet en tand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Ved min veninde fik hendes forhåndsgodkendt da hun fik rodbehandlet en tand – i det tilfælde at der går betændelse eller sker andet mens I er afsted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Og håber selvfølgelig han klarer det rigtig godt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Det er helt korrekt hvad de siger. Har arbejdet med de godkendelser i mange år.
   Der er ikke et krav om at i skal få lavet det, men i skal bare vide, at sker der noget med betændelse eller lign som ham med tandudtræk/operation eller lign at gøre, så kan i ikke være sikre på at forsikringen dækker det. Alt som ikke har med det at gøre vil stadigvæk været dækket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyrer op for Skinny Coffee