Dårlige ideer som så var gode

1. afsnit af Forside Fruer

img_9863

Så gik det løs! Igår blev første afsnit af  Forside Fruer vist på tv3 og sikke en storm. Det havde RIGTIG mange seer. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle forvente, men jeg har primært fået en masse ros for min ærlighed og at jeg ikke er bange for at sige min mening. Det var jeg faktisk lidt overrasket over. Jeg troede jeg ville få en masse tæsk for min ærlighed. Jeg tænker ikke altid, før jeg taler….og det er nok også derfor jeg er med i det her program og så er jeg også bare ret ligeglad med, hvad andre tænker. Jeg har jo en masse, der elsker mig og ved, hvad jeg rummer og så kender jeg mine egne værdier. Der vil jo altid være nogen som ikke kan lide en eller misforstår en og det er jo uanset, hvad man gør og ikke gør. Jeg bliver aldrig en genert, stille, bly viol, der bare giver mine veninder ret i alt. Men til dem der undrer sig, så er ingen uvenner her efter programmets afslutning og Gunnvør er igen single.

Jeg håber at folk er kloge nok til at gennemskue at tv fokuserer på de steder, hvor der sker lidt. Vi lavede også scener, hvor der absolut ingen drama var, men de er jo aldrig ligeså interessante at vise. Jeg er en hårdt arbejdende kvinde, der forsørger min familie og jeg siger, hvad jeg mener. Det er så dejligt nemt med sådan en som mig, for man ved altid, hvor man har mig. Kontant og ærlig…det er ikke for alle, men heldigvis er der også SÅ mange andre sider af mig som i her på bloggen kender alt til. Alt i alt er jeg meget godt tilfreds med første afsnit og jeg kan stå inde for alt, hvad jeg sagde og gjorde. Men nu må vi se med afsnit 2 i næste uge. I må endelig skrive, hvad i synes om det:) Og ja hvis man skriver ukonstruktivt og svinsk i kommentar feltet om mig eller de andre deltagere, så bliver man blokeret:)

img_9864

32 kommentarer

 • fie

  Jeg har nu set 2. afsnit hvor I spiser sammen alle fire hos Janni(?) og jeg er lidt øv over at du virker så bitchy.. Det føltes lidt som dengang i folkeskolen med hende der bare mente hun var bedre end alle andre, sendte snobbede og dømmende blikke og sku holde sin latter inde fordi hun synes de andre var latterlige.. ej det synes jeg ik klær nogen kvinde.
  Men hvis det er din personlighed, så fred være med det – jeg skal jo bare se det i tv 🙂
  men ser ud til du er skøn med dine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Larsen

  Vær lidt sød ved dine medmennesker, det dur gir, på godt og ondt kommer tilbage til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Din reaktion på Gunnvørs graviditet var direkte pinlig. Nok er I veninder, men hun skylder altså ikke dig noget – det er hendes liv, så hun må da selv om, hvem hun vælger at få børn med, og hvordan hun vælger at offentliggøre nyheden. Du virker ærlig talt som en meget selvcentreret person.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det er tv! På TV3!!!!!! Hvis jeg var sådan irl tror du så stadig vi var venner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • fie

   hvorfor så agere sådan? hvorfor udstille dig selv sådan for tv hvis det ik er ægte+ det er da næsten værre..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Hej Sarah! Først og fremmest, håber i nyder jeres ferie og den lækre varme! 😎☀️ Jeg er helt vild med jeres program. Jeg ser det faktisk mest på grund af dig, er så fascineret over hvordan du klare din hverdag med alt hvad det indebære af karriere, børn, mand og holde hus 🙌🏼 Det ser jo “nemt ud”, men som du nævner i første afsnit, så er alt ikke glitter og glamour. Jeg er selv Mor, ung Mor. Dog “kun” til et barn og jeg har da nogen gange tænkt “hvordan gør hun det? Og hun hr da endda tre børn” 😳 men når man så engang imellem ser på snappen og din blog, kan man jo godt se at du/i også har jeres “kampe”. Nå, men det jeg egentlig prøver at sige, er nok at jeg synes du er virkelig en sej Mor 💪🏼🌸
  PS. Kunne man, havde jeg set alle afsnit for længst! ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Tusind tak søde glad for du er underholdt. Jeg er dog lidt ked af at jeg bliver fremstillet som en større kælling end jeg er, men håber folk kan gennemskue det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nan

  Jeg er hooked :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Første og formentlig eneste gang jeg kommentere offentligt ved en kendt person.
  Jeg vil blot sige, du har i den grad vundet stor respekt ved mig efter første afsnit, hvor jeg knap kendte til dig.
  Du er ærlig, du er en kærlig og sej mor, som i den grad virker til at gå op i sine børn.
  Keep on going Girl. Du har røv god stil på flere facetter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hmm. Jeg så tilfældigvis noget af det.

  1: Jeg synes, du er ærlig, og det er godt. Uanset hvad andre mener, er det bedre med ærlighed, end at være en vendekåbe eller stå og smile en i hovedet og så lige slippe kniven i ryggen bagefter.

  2: Jeg kan godt forstå det, du siger om ham Oliver. Men når en veninde går tilbage til “en fuser” – så er det jo bare at støtte hende uanset. Hun vælger jo endda at få et barn til med ham, hvilket jeg egentlig godt kan forstå hende i. Altså at det bliver ham og ikke en eller anden fremmed. Self er det drama og alting, men jeg håber, at du er done med at tale om ham :-). Og self er det iscenesat, så alle læser nyheden foran kameraet. Totalt Real Housewifes agtigt.

  3: Underlig blanding af kvinder i programmet?! Altså to singler, to gifte og dig der vel også er “frue” selvom i ikke er gift.Den casting forstår jeg ikke, men ok :-). Altså nogle af jer forstår jeg, men ikke alle. F.eks Amalie?. Har hendes far aktier i TV3 eller hvordan..

  4: Traileren for afsnit to liner op til at du igen skal være den ærlige – måske lidt for ærlige? Men altså så ved man jo så endnu en gang, hvorfor du er castet ;-).

  PS du svigter ikke dine børn på nogen måde.

  Håber du får det ud af det, du havde regnet med. Jeg går ud fra, at det er at promote din blog? Held og lykke med det hele og god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det er nu ikke pga dig- du er dybt irriterende og dum at høre på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  “Og Gunnvør er igen single”. Spoken like a true bitch. Fatter ikke at Gunnvør gider at være veninder med en som dig. Ærlig talt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Du er så cool, og så meget nede på jorden.
  Jeg arbejder med stemme, sprogbrug og retorik og det var første gang, jeg hørte din stemme. Jeg har stor erfaring med stemmer, men blev megaoverrasket over din stemme. Havde regnet med at din stemme var meget lys, men der tog jeg fejl. Synes også jeg kunne ane en jysk dialekt. Men dejlig stemme😘.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Super underholdende tv program. God kombination af jeres forskellige karakterer. Underholdningen i afsnit 1 toppede for mit vedkommende da Jannie og Amalie snakkede om at være omskåret fra omverdenen. Glæder mig til de øvrige afsnit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har set dig og dine børn på Instagram af og til når I er poppet op i mit feed men aldrig rigtig vidst, hvad jeg egentlig syntes om dig. Da jeg så programmet, blev jeg virkelig overrasket. Jeg synes du er fucking nice! Du siger tingene lige ud, og selvom det kan lyde hårdt så har du ret i de ting du siger. Der er ikke så meget pis med dig, og det blev jeg virkelig overrasket over. Jeg havde måske en lille bitte forestilling om, at du var lidt “reality agtig” fair nok.. Men ikke nok med at du virker, som en god og ærlig veninde, så virker du også som en virkelig fantastisk mor. Har netop lige læst en artikel om dig og børneopdragelse, og jeg kunne ikke være mere enig. Jeg er selv kun 21 år gammel, men hold kæft hvor er du cool. Håber jeg en dag bliver lige så sej en kvinde som dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En ægte veninde er konstruktiv og ærlig og klapper ikke bare på ryggen. Jeg synes både du og Gunver viste at i begge ved i vil hinanden det bedste.

  Jeg foretrækker venner som siger deres mening frem for bare at stryge mig med hårene. Så thumbs up and keep going.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ELSKER din personlighed! Du er en kæmpe inspiration for mig, som modsat dig, har svært ved at sige fra af frygt for hvad folk tænker. Har set dig flere gange i virkeligheden men har aldrig turde gå hen og sige Hej.. hvordan har du der med “fans/læsere” henvender sig til dig hvis man møder dig? Knus Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mandie

  Du er ikke ærlig. Du er mega ubehøvlet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Skønt afsnit, fedt at komme med så tæt på din hverdag og familieliv. Du er en sej jyde💪 Har I forsat jeres au pair??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Sarah Louise! Din ærlighed er virkelig nice. Jeg er ny kender af jer alle, pånær Amalie, og jeg havde ikke regnet med at der ville være en sådan en fantastisk personlighed blandt sådan nogle fjolser. Du er alt for nice, til at hænge ud med de piger der ihvertfald. Kh ny følger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg synes det er et rigtig godt program.
  Du Sarah virker som en skøn skøn kvinde. Så ligetil og menneskelig.
  Jeg kan så godt lide dig ☺
  Kh Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg synes du var skøn på tv, du var klart den der virkede mest troværdig! Stort skulderklap for din ærlighed og at du tør fremstå upoleret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Du har jo før givet udtryk for din manglende forståelse for deres forhold, så det ville da være helt vild falsk at gøre det modsatte nu – synes jeg!
  Jeg var godt underholdt i hvert fald. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Du er så sjov 😂😂
  Jeg er på team ærlige Sarah 👍👍👏🏼👏🏼
  Du er præcis som du også skinner igennem på din blog – dig selv, ligetil, ærlig og det er det som vi læsere godt kan lide. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hmm, tja – det var da fint. Dejligt, at du er ærlig, men derfor synes ikke man behøver ytre alle sine meninger.
  Du ville være så smuk med dit brune/mørke hår igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jeg kunne også godt lide programmet og glæder mig til at se næste afsnit. Dejligt og se at du er så ærligt 😊 men undrede mig lidt over hvorfor vi ikke har hørt om jeres nye au pair ? Kan selvfølgelig være det er gået mit næse forbi 🙈 Har i hende stadig eller ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Har I stadig den søde aupair? Kan virkelig godt forstå hvis du trænger til noget hjælp derhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MorTil2Piger

  Jeg kunne godt lide programmet, og jeg er helt vild med dig Sarah Louise. Du er en stor inspiration, og kan godt lide du ikke finder dig i alt muligt. Mht scenen, hvor du læser på instagram, at Gunnvør er gravid med sit 3. barn, er det da tilfældigt, du opdager det, mens der bliver filmet, eller er det mere iscenesat?
  Glæder mig til næste afsnit 🙂 og rigtig god ferie til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kan det mon ses nogle steder på nettet? Hele episode 1 er ikke på Viafree endnu. Jeg havde ellers glædet mig til at skulle se det i aften (troede jeg) 😀😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

   Viafree er altid en uge bagud, så du kan se 1. afsnit, når de viser 2. afsnit i tv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Min harddisk valgte kun at optage 8 min så håber jeg senere kan se det på viafree, for det kan jeg ikke nu…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlige ideer som så var gode