Sådan fejrede vi M

Det i ikke ser på tv

img_0943

SÅ kører maskineriet igen. I aften vises 2 afsnit af Forside fruer. Jeg skriver dette indlæg allerede nu, da det er nat her, når det vises og imorgen gider jeg ikke tage stilling til det, da jeg der har travlt med at fejre min fødselsdag 😝

Jeg har ALDRIG fået Amalie smidt ud af en klub. Den står for egen regning. Men engang for flere år tilbage, havde jeg betalt kassen for at have et bord med mine veninder i byen. Og pludselig kommer der 2 piger op og begynder at tage for sig af vores flasker. Amalie siger af en eller anden grund at jeg ikke husker det, hvilket jeg aldrig har påstået, men det er nok en kommentar til det med Janni, TV3 så har klistret op i en anden sammenhæng, for at få mig til at virke extra nederen (tak for det) Så vi bad stille og roligt en dørmand om at sige til dem at bordet desværre ikke var til fri afbenyttelse. Der hvor jeg kommer fra, sætter man sig altså ikke bare op til andres borde på klubber eller restauranter og spiser folks mad og drikker deres alkohol.

Amalie fortæller også at der faktisk var en fyr, der havde sagt at hun bare skulle gå op til os. Så hun gjorde det ikke for at være uhøflig, men fordi hun troede at hun var inviteret. Det fortæller hun i programmet OG så griner vi lidt af misforståelsen, men alt det er klippet ud.

Mht. at jeg skulle have slettet Janni fra min fb 6 år siden, så var det der jeg mødte M og jeg havde 5000 på min venneliste og ville have en privat fb, så jeg slettede HELE min profil. Det havde intet at gøre med Janni. Det forklare jeg, men det er klippet ud.

Og jeg er også helt seriøs, når jeg siger at jeg ikke husker at have mødt Janni til en af mine fester. Folk der har fulgt mig på bloggen ved også at jeg husker pisse dårlig pga. stress, men derudover, så er det 6 år siden. Jeg inviterede ALLE til mine fester og den dag idag husker jeg sgu ikke, hvem kom og ikke kom. Vi har aldrig haft hinandens tlf nr, skrevet personligt, set hinanden privat og derfor har vi i MIN optik ikke været venner. Så jeg bliver meget overrasket over at hun pludselig siger at vi var venner engang. Og at hun tror jeg lyver, er netop fordi hun ikke kender mig, for hvis jeg HAVDE slettet hende osv så havde jeg sgu da bare sagt det. Jeg er jo ikke bleg for at sige, hvad jeg føler og tænker. Hele den del af samtalen er sjovt nok også klippet ud.

Derud over så klipper TV3 også afsnittet som om jeg KONSTANT afbryder Gunnvør og ja jeg snakkede MED et par gange, nok mest for at beskytte hende, men alt det, hvor hun taler, det er klippet væk, så jeg bare virker pisse hamrende irriterende. Middagen varede 6 timer og vi hyggede os 95% af tiden og de 5% hvor Gunnvør og jeg bliver grillet og Janni taler om sin fængselsdom, er det eneste i ser. Jeg vil ønske at den middag var vist mere sandfærdig, nemlig  MEGET mere positiv og sjov.

Så det er åbenbart det lod, jeg har trukket. Jeg er kællingen i Forside fruer. Men ja det er tv, underholdning, mest til at grine over og med og det håber jeg folk husker. ❤  P.S. Jeg er total i chok over, hvor vildt de klipper folk! DEN havde jeg naivt nok ikke set komme😖 Jeg har ikke et problem med nogle af pigerne nu og da vi filmede, kendte jeg dem ikke og kunne kun tale om dem ud fra, hvad jeg vidste om dem i pressen. Og de ting der bliver talt om er over 6 år gammelt.

Varme kram fra Thailand ❤🙏☀️

 

 

Næste indlæg

Sådan fejrede vi M