Fanget i Grækenland med syg baby :(

Sikke en nat!!

img_4858

Som i kan se, så er humøret stadig højt, selvom de dumme skoldkopper klør og driller. Helt som vi havde forventet, så havde vi en ret hård nat med ham. Han har vendt og drejet sig og fra 02-05 skiftes vi til at gå rundt med ham i mørket. Han var meget ked af det! De store vågnede også af det, så vi vi var en stor træt familie imorges, der først stod op kl.09.

Han har fået mange flere knopper, men på trods af en lorte nat med høj feber, så er han helt glad og normal her til morgen. Og hans udbrud er slet ikke ligeså slemt(indtil videre) som det var med de store. Vi besluttede at bare blive hjemme og spise morgenmad ved vores pool og have en morgen i helt lav gear. De store ville ned i børneklubben efter morgenmaden, hvor den idag stod på skattejagt og det var jo helt perfekt, for så kunne jeg arbejde lidt og Arthur kunne få ro til en formiddagslur. Det ER sgu genialt med de børnearrangementer!!

img_4860 img_4854 img_4856 img_4857

Og den der smørkniv der, blev altså taget fra ham med det samme og byttet ud med en ske!!! Jeg var lige ude med de store i børneklubben og da jeg kom tilbage, sad han med en kniven og farmand ved siden af. Ja ja det er da ikke en skarp kniv, men den kan altså godt skære!! Det er nok en meget typisk “far og mor” konflikt lol. Far synes jeg pylrer, men hvorfor ikke bare give babyen en ske.

img_4859

3 kommentarer

 • Charlotte

  Dejlig lille fyr med hængepatter ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Aloe vera gel smør lidt på, dejligt afkølede og helende.
  Fantastiske ferie billeder – du/I har en super skøn familie, man kan tydeligt se, læse og “mærke” at I har et super godt sammenhold og at I vægter familielivet højt. Du er en sej mor Sarah Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis i har mulighed for det så kom noget havregryn i en sok, smid den i badekarret og lad vandet blive grumset, vasket ham evt også med sokken… Min datter havde det for en mdr. Siden, 4-5 dage efter første skoldkop var der sår på alle! Vi brugte ingen creme kun dette trick 🙂 De tørre dem ud og lindre kløe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fanget i Grækenland med syg baby :(