Sikke en nat!!

Infektion ?😱

img_5041

Idag og igår som er på 3-4-5 dagene har virkelig været hårde for Arthur. Han sover ikke og har i virkeligheden ikke fået SÅ mange skoldkopper, men de er bare meget voldsomme, dem han har fået og får. Her til morgen havde han så 39 i feber og der er kommet store røde plamager rundt om nogle af skoldkopperne. Jeg er vildt bange for at der går infektion i og han skal indlægges!

Vi tilkaldte lægen som nu har givet os antibiotika pga. den høje feber. Vi er også i tæt kontakt med Goudas læge som siger at det er optimistisk at tro at vi kan rejse hjem fredag. Det vigtigste er selvfølgelig at Arthur bliver rask. Så nu er 2 barnedåb og arbejde aflyst.

Vi skiftes til at spise med de store,  da Arthur er for syg til at sidde i restauranten. De har ellers været søde og give os et alene-hjørne på de dage, hvor Arthur var frisk.

Jeg ved godt at vi er et dejligt sted på trods af omstændighederne, men idag har jeg sgu været ret ked af det og vi vil bare gerne hjem i vores eget hjem til vores egne ting. Det er meget tryggere at være hjemme i vante omgivelser med så syg en lille bebs.

15 kommentarer

 • Bettina

  Der er 100 % gået betændelse i det. Har lige været der med skoldkopper, hvor vi fik recept-creme til at tage betændelse. God bedring 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Sender dig bare lige en kæmpe krammer!! Kæft hvor er det synd for Arthur, kan godt forstå du er ked af det. Der er ikke noget værre som mor, end når ens barn er syg og man ikke rigtig kan gøre så meget…
  Håber antibiotika hjælper, og hvis jeg kan sende noget ned til jer, så råber du bare op. ( arbejder med transport, så har rigeligt tilgang til at sende haste pakker med kurer alle steder hen ).
  Kram igen :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Min søn så ud på helt samme måde. Der var gået betændelse i hans sår, hvilket er helt normalt. Vi fik en creme med antibiotika, og det gik væk ret hurtigt. Store kram til jer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Av av, stakkels lille mand 🙁
  Jeg tænker også at varmen er med til at “dyrke” skoldkopperne og evt betændelse, så mit råd må også være at holde ham indendøre, gerne med aircon, så de kan tørre ud igen.
  God bedring med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Stakkels lille dreng (og Jer andre)😒 Kan sørme godt forstå, at I bare gerne ville være hjemme! Rigtig god bedring til Arthur💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åh hvor er det synd for det lille pus. Håber at han hurtigt får det bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Årgh stakkels lille Arthur , håber snart det vender , for jer alle sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Vores den mindste fik skolkopper da hun var 7 mdr. Hun havde MANGE og nogle af dem så også ud som Arthurs. Jeg er ret sikker på at hun havde feber en lille uge.
  Kan saft suseme godt forstå At du gerne vil hjem når han har det så skidt….
  Hvorfor er det lige at man ikke må flyve hjem med en syg baby?🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Fordi virus spredes hurtigt i en flykabine (recirkuleret ventilation/lille space m mange folk). Jeg har fløjet i Kina da SARS var på sit absolut højeste. Der fik vi alle taget temperatur med øre/pande termometer inden vi kom på flyet og da vi landede. Der var simpelthen linet læger op i gatene til at screene alle. Spooky. Den mindste snue og du kom ikke med flyet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det ligner da, at der er gået betændelse i nogle af sårene? Stakkels jer, men husk at claime det på forsikringen (erstatningsrejse), da i ikke har kunne holde ferie som “normalt”. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   hvis han blev syg på sidste dag, er det kun sidste dag af rejsen, der kan claimes 🙂 men lidt har selvfølgelig også ret. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Hej Sarah-Louise

  Jeg ved godt at det er et specielt spørgsmål men jeg skal ned på samme hotel og lander på hotellet torsdag middag. Er der noget i mangler her hjemmefra Danmark, som I ved kunne hjælpe baby Arthur? For vil da hellere end gerne tage det med til jer.

  Mange tanker til jer.

  Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hvor ER du sød! Tusind tak!!! Lige nu mangler vi ikke noget, da lægerne her sørger for de vigtigste ting❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Xylocain er super til duppe på skoldkopper. Det tager kløen. Dog skal man ikke smøre på store områder, da det bedøver. Blot info. nu du har mulighed for at få det ned til jer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi har lige været der med skoldkopper- bare i Thailand. Varme forværre skoldkopper, så op med aircondition og lad ham blive indenfor. Det er mit bedste råd

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en nat!!