Se hvad jeg har fået lavet idag!!

Min krop & kost

img_6191

Det går langsomt fremad imod målet om en strammere sommerkrop. Jeg har ikke haft tid til at træne, men jeg har en ret aktiv hverdag og 3 børn giver ikke ligefrem tid til at sidde stille. (Næsten) Hver morgen træner jeg mave, men ellers får jeg ikke trænet p.t. da jeg ikke har tid og er for træt om aftenen. Jeg har ikke en vægt, da det ikke handler om at tabe sig for mig, men at bliver strammere, stærkere og SE pænere ud uden vægtens tal.

Min kost prøver jeg tilgengæld at holde sund. Fiber, grønt og kød er mig fokus og ost og pasta er min svaghed. Men jeg overspiser aldrig og forsøger at give min krop den rigtig næring. Til dem der mangler inspiration til mad, så har jeg lavet en instagram, der hedder easy_healthy_foods hvor jeg ligger mad billeder op.

img_6189img_9846 img_0470 img_1267 img_1619 img_1860 img_2552 img_4770 img_6121 img_6196

4 kommentarer

 • Kirstine

  Hej Sarah, Det ser ud som om, du måske har delte mavemuskler? Prøv lige at tjekke op på det på f.eks. http://www.mavenogmig.dk har selv lige været gennem et forløb der efter fødsel, og det var superb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Delte, smadret, knuste….. jeg kan slet ikke mærke deres opdeling længere OG jeg har navlebrok…super ik:(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kunne godt tænke mig at vide, hvilke mave øvelser du laver? Evt gerne med link 😊 Har lidt gang i der samme som dig, med at stramme op og kunne godt bruge inspiration til nye øvelser 😚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Tak for info omkring din mad insta. Elsker dine mad billeder herinde, men der er langt imellem dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg har fået lavet idag!!