Før fanden får sko på

Produkter til mit hår

img_6681

Nu har flere efterhånden spurgt ind til, hvilke produkter jeg bruger i mit hår. Jeg sværger til mærket Milkshake som har en bred vifte af produkter udhviklet til forskellige hårtyper og det var min frisør som guidede mig i, hvilke af deres produkter, der ville passe til netop mit hår. Og det er spot on!

Selvom mit hår har været igennem en del, så er det bare stadig mega tykt og glansfuldt (jeg har også i en periode taget sådan nogle hår-piller, læs om det HER ) men det er mine produkter fra Milkshake, der får mit hår til at se sådan her ud efter hver vask.❤️

img_6679 img_6680

5 kommentarer

 • Amalie

  Hej Sarah. Hvor er din fine trøje fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hej Sarah hvor er din fede bluse fra. Jeg synes du ser fantastisk. Jeg har 2 børn og er ikke halvt så flot som dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg sad i går på youtube, og faldt så over 4-stjerners middag – den uge hvor du spiste med Fetterlein , Kat og Camilla – og proklamerede dig selv for at være en skør kattedame 😉

  Jeg vil blot ytre, at du som mørkhårede er fantastisk smuk at se på!! Du er selvfølgelig også smuk nu, men jeg syntes at det mørke gav dig mere kant – wow siger jeg bare!

  Jeg stemmer for at du overvejer at blive mørkhåret igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor kan man købe produkterne ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før fanden får sko på