Advarsel: Alma spam!!!

Lidt om min nye direktør post

img_7476

Jeg bruger ret så mange timer på vores nye kontore, så min hverdag er ikke mega meget glamour. Til gengæld får jeg lidt fest og farver ind på kontoen via det tv jeg også laver p.t. men ellers så handler min dagligdag om at få alt på plads til vores firma lancering som sker engang til efteråret. Jeg er blevet udpeget som direktør i selskabet og pauser er noget jeg må tage, når jeg bliver gammel 😉 Det hele er virkelig spændende og jeg kan i den grad mærke at jeg er i live:)

Jeg kan også med stor glæde endelig præsentere jer for vores logo som vi endelig er blevet enige om, skal se ud som i ser herunder. Jeg kan stadig ikke fortælle så meget om konceptet, men jeg kan afsløre at min partner bl.a. er Christian Kusk som også stiftede Stylepit.

boogiloo-logo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advarsel: Alma spam!!!