Jeg endte i en hel anden kjole

Her holdt jeg min fest!!

img_9062

Jeg fik simpelthen den smukkeste og mest overdådige fødselsdagsfest, man kunne forestille sig!! Jeg var rørt til tåre over, hvor vidunderligt og smukt Christel havde gjordt ALT klar til min ankomst. Festen blev afholdt på det meget populære danske slot Næsbyholm slot. Christel som også er bryllups arrangør, har jeg kendt i mange år og hun har altid været top passioneret omkring sit arbejde og det skinnede også igennem til min fest. Jeg plejer altid at stå for alt selv, men til denne fest kunne JEG rent faktisk også more mig.

Jeg ankom til rød løber og blev ført op til mit smukke næsten royale værelse, hvor M og jeg skulle bo for natten. M ankom først med de andre gæster, så han lige kunne putte Arthur inden han kørte. Farmor og farfar var lige på banen med ungerne, så vi kunne nyde aften og tømmermænd næste dag hehe

Nu er det snart 5-6 år siden jeg sådan rigtig har fejret fødselsdag. Efter 3 babyer på 4 år, så har overskuddet bare ikke været der, så nu skulle den have fuld skrue og man må sige at det kan næsten ikke blive mere fantastisk end dette….hvad pokker skal jeg så finde på til min 40 års hehe eller vores bryllup for den sags skyld lol

Mit værelse havde et stort badeværelse med stort kar og udsigten ud over haven, var som en drøm.Jeg kunne næsten ikke fatte at jeg rent faktisk stod lige der og var SÅ heldig. Christel og hendes mand Morten er altid top professionelle og alle mine bekymringer blev gjort til skamme, for der var bare styr på ALT!!!!! Bordene var endnu smukkere end jeg kunne have forestillet mig og alle salene var gjort klar til festen, baren var sat op,maden var kørt i stilling, dj’en var på plads og udenfor var der lys i springvandet. Så jeg endte med at have helt vildt god til til at gøre mig klar i mit smukke værelse.

img_8944

img_9065 img_9066 img_9061 img_9067 img_9064 img_9063

3 kommentarer

 • Som bryllupsfotograf, er det altid en fornøjelse at komme på Næsbyholm Slot. Christel har styr på tingene og lokalerne og omgivelserne tigger om at blive fotograferet. Så når Christel, eller en kommende brud skriver, at jeg skal på Næsbyholm Slot, så ved jeg, at jeg kan levere gode billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holdt mit bryllup der sidste 30 april! Verdens mest fantastiske weekend og bryllup! Følte mig som du skriver – helt Royal og det er verdens skønneste sted tll store fester!
  Christel er bare super <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, der er da mulighed for at lege prinsesse for en dag, så flot 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg endte i en hel anden kjole