Vegetarmødre er dårlige mødre?

Nyt eventyr coming up

img_9100

Så er vi sgu på vej til Frankrig!! Jeg kunne nok godt have brugt liiidt længere tid hjemme inden vi skulle rejse igen, men det er desværre ikke mig der bestemmer det.

Jeg havde en skøn dag med familien i kolonihaven igår og imorges hyggede vi med fællesmorgenmad inden far kørte dem i vugger og bh. Selvom de vinkede og smilede og flere gange mindede mig om at jeg skulle huske rejsegaver på vej hjem. De var slet ikke kede af det men der stod jeg med vand i øjnene. Men det er heldigvis kun et par dage og så holder vi sommerferie.

img_9070  img_9083 img_9087img_9082

img_9092

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarmødre er dårlige mødre?