Det her får Albert i 5 års gave

Når du er mor bør du ikke….really!!?

img_0904

Jeg blev faktisk en lille smule skuffet over nogle af mine læsere forleden. Jeg lagde stolt et billede op, hvor man kunne se mine mavemuskler og brysterne dækkede jeg med hænderne. Jeg fik straks kritik for at vise for meget hud og opfordringer til at tage en top på, for jeg VAR jo blevet mor og DET billede kunne åbenbart give mine børn varige mén både nu og senere i livet.

Really? Er vi virkelig der stadigvæk…. jeg lå jo ikke med tissekonen fremme i kameraet. Og helt ærlig, så tror jeg faktisk at mine børn vokser op i en verden, hvor den slags billeder ikke ligefrem skader dem OG de ville sige at “mor du så sgu da lækker ud”  hvis de skulle støde på billedet som teenager. Jeg tror næppe at de andre børn i børnehaven læser min blog, selvom en læser var overbevist om det.

Jeg synes at det er en håbløs gammeldags tankegang at fordi man er blevet mor, så man ikke udtrykke sin seksualitet? Jeg er da stolt af min krop og jeg har arbejdet hårdt for at få den og om jeg står i bikini eller dækker brysterne, er vel lige godt? Jeg kan da godt lide at føle mig attraktiv eller dele mine resultater med jer og nej jeg er ikke genert. Forhåbentlig er der flere der føler sig inspireret end stødt over sådan et billede.

Jeg følger selv flere mødre, der har og stadig træner sig til gode resultater og jeg ELSKER at se billeder af deres kroppe og få inspiration og holde mig selv ved ilden. Og tangerer deres billeder til sexede, så synes jeg da bare det er lækkert. Men jeg har også altid heppet på mine succesfulde veninder og komplimenteret dem når de var lækre. At klappe hinanden på skulderen kunne skam også klæde mange mødre. Og synes folk at jeg er lidt for meget, så er det måske bare dem, der er lidt for lidt 😉

I protest tror jeg faktisk at jeg vil ligge et kropsbillede op HVER dag i 30 dage!!!! En ren hyldest til mor-kroppen og retten til at føle sig sexet og tilpas og have lov at vise den SELVOM jeg er blevet mor!!!!!

28 kommentarer

 • Louise

  Sidder og klapper højt af begejstring inden i. k…. hvor har du ret i det du skriver!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt brølt!
  Bliv ved med at være den du er – de andre er bare misundelige;-)
  Jeg er 54 og mormor og mine børn er stolte af mig når jeg lægger fotos op af mig selv i bikini:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Man bliver da inspireret af hinanden:)jeg synes det er fedt med alle billeder du lægger op-bliv ved med det:)de læsere som brokker sig over du gør det burde lade være med at følge din blog!vi er faktisk nogle som synes det er rigtig fedt med de billeder du lægger op og de læsere som er kritisk skal da ikke bestemme hvad du bruger din blog til:)jeg er ikke mor men når/hvis det sker vil jeg da også gerne stadig føle mig attraktiv og få at vide af folk jeg ser godt ud:)tror de kritiske læsere har et problem med deres selvtillid og selvværd.skøn blog du har:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Personligt synes jeg blot billederne er unødvendige. Har en ide om at de fleste læsere på din blog er kvinder og i min optik henvender billederne sig til dine mandlige læsere.
  For mig bliver jeg simpelthen inviteret alt for tæt på. Det er naturligvis din blog, men de indlæg med så lidt tøj på trykker jeg ikke på.
  Vores tolerance for den type billeder er jo forskellig. Det er nok grunden til at nogen reagerer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er sjovt, for jeg tænker slet ikke at sådanne typer indlæg henvender sig til den mandlige læser…. faktisk kan jeg ikke se hvorfor de skulle synes det er spændende overhovedet? En nøgen kvinde er vel en nøgen kvinde.

   Du har nok ret i at vores tolerance er forskellig, men i min optik burde verden være lidt mere chill omkring den nøgne krop. Vi har den jo alle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Sikke en heteronormativ holdning, Louise…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Sikke en heteronormativ holdning, Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor har du bare ret!!!
  Hver gang vi kvinder tillader os at pippe lidt for højt om at vi er stolte af et vægttab, erhvervskarriere eller andet, så står der med det samme en flok af andre kvinder og taler det ned, og kommer med hentydninger til at tiden der er brugt på at nå målet, da bestemt må have gået fra børnene/familien og at man da må have et stort behov for bekræftelse for at have behov for at fortælle om sine bedrifter.. Det er SÅ trættende…
  Jeg har selv 3 børn, hvoraf den yngste er 10 måneder, og jeg har også en krop der er tynd og lidt markeret som din. Hvor skal jeg tit høre på fra andre kvinder, om jeg ikke snart skal til at spise noget mere, og hvad jeg dog gør for at holde mig så tynd – sagt på en måde, så der næsten er en lille hentydning til om jeg mon har en spiseforstyrrelse..
  Jeg spørger da ikke dem, om de mon ikke skulle tage og spise lidt mindre eller tage noget andet tøj på…
  Vi kvinder trænger seriøst til at smide den jantelov i forhold til hinanden væk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fuldstændig enig! Alt i alt er der bare en tendens til, at så snart man er mor, så skal man hakke på andre mødre omkring et eller andet – det er efterhånden ligegyldigt hvad det er – morpolitiet skal bare lige på banen. En ærgerlig tendens, i stedet for vi roser hinanden noget mere. Du ser pisse godt ud, Sarah Louise, og dét billede – det forstår jeg ikke det støder nogen! Jeg ville ønske jeg kunne vise min krop og den lignede din bare en lille smule mere 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Pilipovic

  Kære Sarah Louise.
  Jeg har fulgt din blog LÆNGE. Og jeg har læst de kommentarer til tidligere billede af ‘bar overkrop’
  Den første tanke jeg fik, da jeg læste kommentarerne var, at jalousi er fandme en grim ting!
  Dit billede fejler intet. Du inspirerer SÅ mange – inkl mig selv. Jeg har selv 2 små børn, og jeg tænker tit, at det er så nemt at sidde bag en skærm og belære andre om hvad man bør og ikke bør. Det kan vel ikke undgås, at man bliver lidt ramt engang imellem – specielt når kommentarerne går på ens børn.
  Jeg ville ønske du kunne lægge det fra dig, og tænke: hold jeres kæft, jeg et stolt af min krop, og mine børn lider ingen skade ved at have en hot mama!
  Fortsæt som den du er!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Så sandt. Jeg læste en kommentar den anden dag om at gode mødre havde fedt på maven, fordi det viste at de brugte alt tid på børnene…. Sikke noget lort..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg havde din krop ville jeg aldrig have tøj på😀. Er så træt af al den mommyshaming! Vi skal fa bare være stolte af vores krop og de resultater vi arbejder for!
  Jeg synes du gør det kanon godt og er sikker på dine børn bliver meget stolte over det senere i livet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arrrrrr mon dog det giver de små varige men 🙄 Jeg spankulerer gerne rundt kun i trusser herhjemme, mine børn har ikke fået varige mén og det til trods for at mit er knap så fast som dit…. okay.. løgn!! Mit er ren valle-fjet. 😂😂😂 Men traumer – næppe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville ønske at flere ville være stolte af deres krop og vise den frem. Det kræver hårdt arbejde, at stå så skarpt efter 3 graviditeter, så own it Girl!! Vi piger er sq nødt til at pakke misundelsen væk og stå sammen og se det smukke ved hinanden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Misundelse er en grim ting 😂 jeg ville famne også ligge billeder op af min krop hvis den så sådan ud og jeg ville gøre det ret tit tror jeg faktisk 😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hvis man kunne like det her blogindlæg, havde jeg gjort det! Folk har så travlt med at shame og være kloge på andres vegne – og da især overfor mødre, skal jeg lige love for – de skulle i stedet prøve at glædes, sige ‘sejt gået’ og støtte op om alle de skønne forskelligheder, vi kvinder har! For det føles faktisk vildt godt – at være positiv i stedet for negativ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Du er da for lækker 😊Bare jeg så sådan ud 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Lad dem om det 😃 du så godt ud 👍🏼 Her kæmper vi stadig med flæskesvær 9 mdr efter fødslen 🐖🐖🐖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Havde jeg en krop som dig, efter at have født 3 børn havde jeg ikke kun vist den i 30 dage. Nærmere 365 dage!!! Du ser brand godt ud – Du kan KUN være stolt 👌🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mine børn vil faktisk få varig mén, hvis jeg smider et billede op af min krop🙈😂

  Jeg er kun en smule… og måske lidt mere misundelig… 👍😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg tænker, at du kun behøver din egen accept og stolthed over din krop, som du selv kan kigge på hverdag og være glad for. Det burde ikke være nødvendig med andres bekræftigelse, så længe man selv er glad og tilfreds 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Sikke en gang fis. At få bekræftelse af andre er top nice og en stor del af menneskets drivkraft. Det er naturligt at spejle sig i andre og uanset om det er på udseende, karriere, opdragelse, kærlighed osv så er det FEDT at andre anderkender en og roser en. Men ja… det andet du siger, lyder da flot men laaangt fra virkeligheden

   Og hvis man oveni også selv er stolt og glad, skal man så skjule det? Vi taler jo ikke om porno her!! Men krops image og træningsinspiration

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birte

   Hej Sarah Louise du har så ret i alt det du skriver her.Det er som om vi er ved og gå til bage i tiden og slet ikke må stå ved hvem vi er som kvinde mere .

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alexandra

   Det var da en sjov måde at besvare en kommentar på, ved at kalde det “en gang fis”. Hun skriver bare hvad hun tænker, og siger ikke, at du ikke må have det på andre måder. Bare fordi du ikke er enig, behøver det ikke at være mere forkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   … Men det ER jo en gang fis!!🙊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • l

   Man behøver ikke nedgøre andre fordi de har en anden mening end en selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabell

   Synes hellere ikke det er passende at skrive “en gang fis” 🙂 Hun skriver jo bare hvad hun mener, og på en pæn måde. Vil også mene at det ikke er nødvendigt med sådan nogle billeder. Har selv født to børn og har stadig en meget fin krop, men vælger ikke at lægge billeder ud af mig selv, da jeg mener det er personligt (og jeg føler ikke behov for “bekræftelse” fra andre) 🙂 Men fin ser du ud Louise..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her får Albert i 5 års gave