Mit første barn, tanker & frygten

Afsløring

img_1850

Så må vi endelig afsløre at i snart kan få lov at se endnu en omgang Forside fruer og denne gang intet mindre end 10 afsnit!!! Og nu med en ekstra deltager. Det er nemlig min søde og sjove veninde Jackie Navarro. Det har været nogle vilde måneder og dem der elsker drama og fuldstændig ligegyldige problemstillinger blæst ud af proportioner, de får virkelig noget for “pengene”. De er skønne *ællinger er sgu bindegale!!!

img_8337 img_8412

Jeg ved ikke engang om jeg selv tør se det😂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit første barn, tanker & frygten