Når ens veninde endelig skal have en baby

Træn kroppen op efter fødsel- Jackie Navarro

img_3371

Min søde sjove veninde Jackie Navarro har været så sød at lave et indlæg på vores Boogiloo Blog, hvor hun skriver om sin træning, kost og meget mere. Hun har den vildeste krop efter at have født 3 børn og er en stor inspiration for mange. I kan læse hendes indlæg HER

img_3372

 

 

4 kommentarer

 • Mia

  Det er da også ‘nemt’ nok at have sådan en krop, når man har tid til at træne… selvom hun har 3 børn, så har hun ikke noget fuldtidsjob, men hendes mand betaler regningerne … som hun selv siger i ‘ forside fruer’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ina

   Det ka godt være det er nemmere for hende, men hvis man vil have en lækker krop så må man lægge arbejde i det og det kan man også med et arbejde.. er så træt af folk der bruger alverdens undskyldninger. Fint, men så lad være med at dømme andre fordi de rent faktisk har viljestyrken til det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angelina

   Skal lige siges, at jeg før også har haft tid til at træne (færre pligter) og der synes jeg sgu ikke det var nemmere at finde overskud til at træne.. Jackie er jo stadig mor til 3 børn.. det må da også fylde lidt.. tidsmæssigt.:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

   Enig, Mia.
   Al respekt til Jackie – hun er mega sej og flot.
   Hvis jeg havde ledige timer i dagstimerne, så kunne jeg også få klemt træning ind, men når man først er hjemme kl 16 og ikke har nogen barnepige eller anden pasning (har også 3 børn), så er det bare så svært at have overskud og tid til træning. Det ER altså lettere, hvis man ikke har fuldtidsjob.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ens veninde endelig skal have en baby