Familie kærlighed & underligende budskaber

Tudetøserne på tv3

img_8048

Jeg glemmer aldrig, da vi lavede disse intro billeder. Min læbe var kæmpe stor pga et ondt herpes udbrud som jeg har “arvet” fra min mormor. Det kommer altid, når jeg er stresset eller mit immunforsvar er nede og så skulle jeg stå der og prøve at se lækker ud. Heldigvis findes der photoshop, så de photoshoppede det væk. Et rigtig smil kunne jeg heller ikke lave, for så sprak såret….armen altså…det var sgu ikke min dag den dag!!

Vi får altid lov til at se programmet (forside fruer) dagen inden vises på tv. Jeg sad og så det igår og jeg skraldgrinede flere gange. Jeg ved egentlig ikke om det kun var pga. det jeg så, men måske også pga alt det jeg ved der skete, da kameraerne slukkede.

Min fødselsdagsfest gik helt bananas senere på aftenen og turen til Frankrig var vanvittig. Amalie får en meltdown og græder til festen og Jannie skal bæres i seng. Selvom jeg i hele programmet ikke har sagt et ondt ord om nogen og hele vejen igennem gik med en god tro om at ingen var uvenner, fandt jeg så ud af i frankrig at Jannie, Amalie og Tina havde sagt og gjort flere ting om mig og imod mig.

Det fortalte pigerne så midt under morgenmaden. Og på selvsamme tidspunkt gik det også ret dårligt på hjemmefronten, hvor jeg desperat prøvede at holde sammen på familien, så der skulle ikke så meget til at tippe mig….så jeg ender selvfølgelig med at sidde og flæbe. Jeg HADER at jeg græder på tv…men  når man har kameraer med SÅ ofte, så er det svært at undgå at de får nogle af nedturene med. Pigerne vidste ikke på det her tidspunkt at ungernes far og jeg hang i en tynd tråd. Det er stadig en meget mærkelig følelse at se sig selv SÅ meget på tv og jeg ved ikke om jeg nogensinde vender mig til det. Og alle de mange virkelige forskellige meninger folk har om mig, skal man også lige vende sig til. Jeg har jo været lidt vant til det igennem andet tv og bloggen, men det her er meget mere massivt. Jeg kan på en og samme dag få både hadske og kærlige og opbakkende beskeder.

En ting har jeg lært og det er at folk vender på en femøre alt efter, hvad de lige ser og hører på tv og på sociale medier og jeg synes at det er en smule skræmmende. Jeg ville ønske at folk generelt ikke lagde for meget i, hvad der blev sagt og gjort og måske også voksede sig en mere kritisk/skeptisk indstilling til tingene og ikke bare tror på alt, hvad de læser og ser. Og her taler jeg også til mig selv. Jeg kan selv have en masse fordomme og det er ikke klædeligt. Men vi er mennesker og er man opmærksom på, hvor man kan forbedre sig, så kan man vokse sig til en mere rummelig tilværelse.

Glæd jer til aftenens afsnit på tv3 kl. 21. Jeg skal se det sammen med mine dejlige naboer Hr og fru Buch som man også kan spotte i aftenens afsnit.

sarah-louise-close-up img_8052 img_5821

DET DER er bare en rigtig god veninde!!! Tak for dig Tina Buch (og også lidt Jonas hehe)

img_5743img_5764

 

23 kommentarer

 • Plesner

  Du da i det mindste real, og der kan man sammenligne sig selv, hvlket giver human sense, de andre er piv-tossede.
  Jackie er nu også real so faaaar. men tvivler på minder om de andre. <3 haters gonna hate!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzanna

  Jeg synes faktisk du den person som viser ægte personlighed, styrke og opbakning til de øvrige deltager når det virkelig gælder. Din karisma og direkte åbenhed er også sårbarhed og synes faktisk flere af ” fruerne ” lever i overfladebanen uden dybderelationer til din person og synes hverken du for en stor en mundfuld. Tværtom, synes faktisk et par stykker af dem, er så små mundfulde, at tyggereflekserne går lidt i stå.

  Du gør det – GODT !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Sara du skal være så ligeglad med hvad andre syntes . Forsidefruer er en brøkdel af hvordan i er allesammen i det program. Det er underholdning hvor TV3 klipper programmet til og gerne får det til at se lidt dramatisk ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Sarah
  Jeg skrev for nogle måneder siden at jeg ikke kunne følge dig mere på insta. Eller jeg kan slet ikke åbne dig. Heller ikke hvis andre har tagget dig. Den er helt blank. Og jeg savner sådan at du er på min insta-startside. Hvad skal jeg gøre? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Et godt råd mod forkølelsessår, der VIRKER: Hvidløgstabletter. Jeg har altid haft herpesudbrud ca hveranden måned. Så begyndte jeg, at tage hvidløgstabletter, efter at have læst, at det skulle virke – og nu har jeg ikke set skyggen af et forkølelsessår i et helt år😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg synes du gør det godt.
  Du er absolut den der virker mest normal og nede på jorden.
  Jeg kan godt forstå, at du synes det er svært engang imellem…
  Kæmpe knus til dig ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej Sarah Louise
  Desværre kan jeg ikke følge med i Forsidefruerne da jeg bor i udlandet, men jeg er en flittig læser her på din blog – jeg syntes den er krydret med lidt af hvert og det gør det spændende at vende tilbage gang på gang.
  Øv med de der herpesudbrud! Jeg lider selv meget af det og er altid interesseret i hvordan andre ‘handler’ sådan et udbrud. Selv har jeg fundet ud af at det er godt at duppe brintoverilte på lige når man mærker at det er på vej. Man holder en vatpind på i lang tid (op til 10 min), indtil det begynder at boble. Det tørrer det ud og forhindrer at der kommer et størrer udbrud. Hos mig forkorter det forløbet med 2 dage. Jeg har også læst noget om at nogen sprøjter en bestemt næsespray på?!
  Hvis andre har tip og rå er jeg meget interesseret.
  Rigtig god fredag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • P

   Hej L
   Jeg bor selv i USA, men kan sagtens se programmet på nettet! Har du forsøgt på viaplay og tv3? Ser det gratis

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Det må kigge på. Tak skal du have 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Du kan se det gratis på viafree.dk, det er bare en uge bagud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes du virker som et dejlig varmt humoristisk og ærligt menneske. Brug energi på dem som elsker dig helt som du er råt for sødt. Det fortjener du! Dine børn elsker dig, og deres kærlighed er alt der betyder noget! Har kæmpe respekt for dig og hvor hårdt du arbejder! Pas på dig selv i alt det medie cirkus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • juliejazz84

  BUM!! Så kom der satme omsider nogle sandheder på bordet. På tide. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo Knudsen

  Hvis tv-seere vidste hvor meget der blev klippet i de sendte programmer, så ville man danne sig et ganske andet billede.
  Det er dog nemt, at se hvem, der har et liv fyldt med udfordringer hver dag og hvem, der ikke har store udfordringer, at slås med, men derimod må skabe sine egne udfordringer og dermed hive andre med i de selvskabte udfordringer.. morsomt program når men, som tv-seer lige tager alt man ser med forbehold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Sarah Louise,
  Det her er skrevet i den BEDSTE mening. Jeg har fulgt dig en årrække, og har nogen gange svært ved at genkende dig her på bloggen og på tv.
  Jeg er klar over tv3 kan klippe dig sammen som de vil, men for nogen kan du måske virke som en stor “mundfuld” fordi det kan virke som om du fylder meget – især i de seneste afsnit af Forsidefruerne.
  Jeg elsker at læse din blog, hvor jeg føler man får er mere afslappet dig. Måske det bare er min fortolkning, men man kan blive lidt skræmt af den måde som du fremstår/udlægges på tv.
  Du er den du er – og det skal folk respektere dig for – vi er jo heldigvis forskellige.
  Jeg ønsker dig alt det bedste – hilsen fra en der også ofte taler før hun tænker:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg bliver simpelthen så forarget over hvor nemt det er for folk at sidde bag deres skærm og skrive de mest forfærdelige og hadefulde kommentarer. Jeg ved godt at man skal tage det man ser på fjernsyn – især et program som dette, med et gram salt, men hold nu op det virker virkelig som om at ligegyldigt hvordan du vender røven, så bliver det kritiseret..
  det lyder så kliché agtigt, men tror virkelig at der er mange der misunder din stærke personlighed og ærlighed.. både pigerne i programmet og dem bag skærmene 😉
  Jeg synes du er mega sej! Keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Sødeste Sarah,
  Nej du bliver ikke fremstillet fair i programmet, men jeg tror, at langt de fleste kan gennemskue det.
  Jeg kalder selv en spade for en spade, og det er ikke altid populært, men folk ved hvor de har én og det er uvurderligt! Når følelserne løber af med os, er det tit fordi folk misforstår os/ vores intentioner.
  Jeg elsker at følge jer, og glæder mig til aftenens afsnit😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du bære den kjole så floooot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nevenca

  syntes da ikke at du SL har afsløret alt om aftenens afsnit, det står da splattet ud over alle andre medier – bla har SE OG HØR/ reality tv flere klip hvor de afslører indholdet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg synes simpelthen bare du er for skøn og jeg elsker at følge med på din blog. Man kan bare så let forholde sig til den du er og at du bare er ærlig hele tiden! Så tak for det🙏🏼
  Og intet føler jeg er afsløret, tværtimod, så har det bare gjort mig endnu mere nysgerrig på aftenens afsnit😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Synes lige du nærmest har afsløret hele aftenens afsnit 👎😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   nej nej nej det har jeg ikke….bare vent og se. Skriver iøvrigt ikke noget som pressen ikke har skrevet:) eller som ikke vises i reklamerne:) Jeg skriver om mine følelser og de ting man ikke kan se på tv.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie kærlighed & underligende budskaber