Dagligdags indkøbsvaner & de gode intentioner

Øøh er jeg Palles gavebod?

img_7670

Der er noget, der undrer mig..og også irriterer mig lidt. Jeg er p.t inde i en periode, hvor jeg rydder op i skabene. Ungerne er groet ud af meget af deres tøj, jeg har en masse babyting liggende som Arthur ikke bruger længere og mit eget skab trænger også til at bliver sorteret. Og derfor sætter jeg mine ting til salg på eks. instagram. Og nu har jeg et par gange oplevet at folk spørger om(nogle mere negativt end andre) hvad pengene går til…….. Ja de går sgu da til mig og min familie??? Tror folk jeg er mangemillionær?

Hvad er det der for noget med at fordi man er kendt, så skal man give sine ting væk gratis? De har da kostet mig penge og hårdt arbejde…..Jeg knokler hårdt for mine penge og jeg har dem fordi jeg bruger mit hoved og skulle jeg bare give alting væk og ikke være fornuftig med at investerer i ting, der kan sælges igen, ja så ville jeg da hurtigt ingen penge have overhovedet. Jeg bliver sgu liiiidt irriteret over nogle folks syn på, hvad jeg bør og ikke bør med min egen økonomi. Jeg er altså alenemor til 3 børn….. ikke Palles gavebod. Og sælger jeg eksempelvis deres tøj, så går pengene da til nyt tøjeller whatever jeg har LYST til, for det er mine hårdttjente skejser.

Selvfølgelig donerer jeg nogle gange både penge og tøj til forskellige gode formål, men jeg vil da også gerne føle at jeg gør en god forretning, når jeg sælger noget som eks. knap er blevet brugt eller der skal laves plads i skabene og 3 unger der gror som ukrudt, er altså ikke billige i drift, skal jeg hilse og sige. Men hvis i selv bare har lyst til at give alle jeres ting væk gratis, så gør da det, men lad lige være med at forvent at alle andre synes at det er en pisse fed ide 😉

Og i har ivørigt MEGET travlt, hvis i skal sprede det budskab…har i hørt om Den blå avis og trendsales….FUUUULD af lede egoistiske typer, der bare sælger sine ting og beholder pengene TIL SIG SEEEEELV!!!! 😉

 

17 kommentarer

 • Ulla Lerkenfeld

  Sådan Sarahlouise du skriver lige ud af posen. Jeg er helt enig i din mening om at det er OK at sælge sine ting. Husk der er mange dumme og misundelige mennesker til. Hold hovedet højt og fortsæt 👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  😂😂😂 det fandeme sjovt skrevet og du har så evig det 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Øj, hver gang jeg får lyst til at blokke, så skal jeg bare læse folks åndssvage kommentarer på blogopslag, så er den mentale sygdom kureret.

  Hold dog kæft! Seriøst!

  Du skal da sælge dine ting, hvis du vil og bruge dine penge på præcis hvad du vil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Er såmænd enig med dig. Du arbejder og tjener egne penge. Og bestemmer, hvad de skal bruges til. Det er din tone, jeg ikke er enig i.
  Den er slem – hvis ikke du selv ved det(det gør man jo ikke altid). Det har den været i lang tid. Hård, angreb er bedste forsvar og jeg kunne nævne flere ord.
  Men så bliver det overvældende negativt. Det ønsker jeg ikke.
  Jeg tror, at jeg tager en pause fra din blog. Kan ikke længere finde bl.a beundringen og respekten.
  Sender selvfølgelig al mulig held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bent E.

  “fordi man er kendt”
  … kendt for hvad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Bevar lige den gode tone.
  Roger over..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor til 3

  Kender du børneloppen? Stort børneloppemarked i valby hvor du kan leje en stand alt den tid du ønsker. Man betaler selvfølgelig et lille beløb for det. Du fylder det med alverdens børnetøj og sager og kan følge med i salg via hjemmesiden. Det er så smart.
  Også slipper man for dumme kommentarer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heila

  Du burde få dig en kommunikations rådgiver…
  Nogle gange virker det som, at du har fået en hjerneblødning……
  Du vil kun arbejde 3 dage om uge, spise take away, og skælde ud på folk der har en anden mening end dig. Og du er altså kun å-kendis.. – du virker som en desperat crazy women.. (og nej, det er ikke en hårdt arbejdene kvinde)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Du virker irritabel og overtræt. Din Ipad tid er slut nu, så du må hellere lukke ned, inden dine forældre kommer og hjælper dig i nattøjet. Nat nat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • (Heila)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nele

   Heila og Christine – prøv lige at holde tonen! Man kan jo have en anden mening, men der er vist ingen grund til at spille ud på den måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

   Blot en tanke.. Jeg havde nok lige genlæst min egen udmelding inden (!) at jeg begyndte at vejlede andre i kommunikation.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Ha ha, hvem burde få en kommunikationsrådgiver? Jeg elsker når mennesker forsøger at lave en statement ved at gå langt over grænsen i egne udsagn. Det er da til at tage og føle på

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hvordan kan du sige hun ikke er en hårdtarbejdende kvinde “Heila”?? Det er sku da tydeligt at hun knokler! og samtidig har 3 børn, hvilket også er et fuldtidsjob. Shit du er langt ude!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal sælge dine ting bæst mugligt så bliver der også passet mere på dit tøj. Forære det væk jo hvis det er nogen man skylder en tjeneste og får eller får noget igen så er det fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Christensen

  Kender du app’en Reshopper? – der kan man sælge sine ting og finde nogle lækre nye ting, for de penge, man har “tjent” på salget👍🏻
  Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karin

   Den app giver også lov til at man selv får pengene 😉 God weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagligdags indkøbsvaner & de gode intentioner