Vi julehygger

Den perfekte gave til manden i dit liv!!

REKLAME for Winefamly 6df01241-f33b-404b-834e-8fe4f632151f

Jeg har fundet den perfekte gave til manden, der har alt! Og egentlig også kvinden. Jeg har før omtalt det populære koncept Winefamly. Forestil dig at du kan købe vin direkte fra vinbonden og få den sendt hjem til din hoveddør til kostpris! Dvs. til den absolut billigste pris muligt. Forestil dig dernæst at få råd og vejledning med fokus på vinen og ikke på uigennemskuelige tilbud og rabatter. DET er Winefamly. Ud over at det næsten er tåbeligt at betale for meget alle andre steder, så elsker jeg også, hvor gennemskueligt , de gør det at finde de rigtige vine og finde inspiration.

Der bliver brugt RIGTIG mange penge på spiritus og vine henover julen og nytår og det kan i den grad betale sig at få et medlemskab og bruge alle de penge du sparer, på mange af de andre store udgifter man har. Men ud over det så har Winefamly lavet nogle ret fine julegave pakker, hvor man vælger enten Gin, rom eller vin OG så får man et gavekort med til 3 måneders medlemskab. Det er altså en gave de fleste bliver meget glade for. Der er også en fantastisk mandelgave eller adventsgave ide og er man inviteret til nytårsfest, så er det en god værtsgave.

Ud over spiritus og alkohol, så kan du også få kaffe og økologiske specialiteter til kostpris.Winefamly bliver drevet på medlemsskaber, og man sparer penge på ens bestillinger (Spar 30-70%) De vandt E-handelsprisen for bedste webshop i 2016, og repræsenterede Danmark i Barcelona samme år, så i kan trygt signe jer op som medlemer og det er iøvrigt også nemt at opsige sit abonnement igen.

Du får gratis levering til din hoveddør/GLS pakkeshop. Levering fra dag til dag OG i kan prøve det gratis i 14 dage og se, om Winefamly er noget for ens selv. Vin inspiration og opskrifter (fra Thomas Herman) med vinforslag (i ved ham fra Masterchef danmark) og så får man som medlem invitation til medlemsarrangementer med mad og vin i centrum.

Så det er bare med at få sig signet op! Er det julegave pakkerne, du går efter, så gør du således: Vælg din pakke, indtast adresse/modtager, bestil inden 12 og den leveres dagen efter indpakket!!!! Find deres julegavepakker HER

Se lige hvor flot, det er pakket ind, når det kommer:)

711cf6f5-140e-4825-b5cb-11b41a4f8f99ec7609dd-26ea-4f06-be3e-6d76063d1e38

6 kommentarer

 • PT

  Faldt lidt tilfældigt over dit indlæg – Har videresendt linket til konen i håb om at hun fanger det som et hint 😀

  Fed review. Tak for hjælpen (da jeg aldrig ved hvad jeg skal ønske mig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nooo så synd at du er hoppet i fælden, for et dårligt firma, som du tydeligvis ikke har sat dig ind i når du skriver “kostpriser”. Og pudsigt hvordan i er mange bloggere, som på samme tidspunkt synes at dette er en super gave/hjemmeside!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rene

  Jeg er nu ikke imponeret over deres priser, flere af vinene, kan findes billigre hos andre leverandører. Samtidig er deres normalpriser temmelig høje. Kostpriser er det nu ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Fuldstændig enig. Men tror ikke div. bloggere undersøger sådan noget, inden de kaster det op på deres blog. Winefamily er i hvert fald klistret godt til udover blogland pt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det er en reklame som der tydeligt står og priser er billigere, hvis man går op i vine. Billigere vine kan du sagtens finde og brød jeg mig ikke om konceptet, ville jeg ikke skrive om det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Hej Sarah.
  Jeg har læst med på din blog nu, ja fra siden før albert blev født.
  og jeg syntes det er ærgerligt at der er SÅ mange reklame søjler og ting man skal lukke ned før man kan læse dit indlæg. jeg ved godt det er sådan du tjener penge, men der er så mange at jeg syntes det er for meget.
  Hilsen en ellers trofast læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi julehygger