Med mor på job

Om at tage sig friheder uden dårlig samvittighed

11590654-55f3-4bb3-8281-6a0ddfd2eed1

Jeg sidder som oftest hjemme HVER aften, når jeg har børn og det har jeg jo 24 dage om måneden og lige efter min “skilsmisse” var det et spørgsmål om at jeg ikke havde lyst til at tage ud. Jeg havde et enormt behov for lige at etablere ro og balance og at møde en masse nye mennesker stod ikke på prioriteringslisten.

Nu er det ca. 6 måneder siden jeg blev single og nu har jeg LYST til at tage ud. Og jeg har nu engang en aupair, så det er jo helt åndsvagt at jeg ikke bruger hende. Så igår tog jeg ud med et par veninder efter ungerne var puttet. Vi tog på det lækre PS bar og spiste og det var bare så hyggeligt og sjovt og så nåede vi endda også på cocktailbar og inden kl.01 lå jeg i min seng! Så jeg føler at jeg har fået det bedste af alt. En hyggelig aften med ungerne, hvor vi købte bland-selv slik, så Disney sjov og så puttede jeg dem i min seng og da de sov kunne jeg liste afsted til voksentid. Men det bedste var at komme hjem og ligge mig ind til de små varme kroppe og deres små hænder, der lige giver mig et klem.

2ee148e7-d0a9-4bbb-94a7-c4253f4b1619

75629808-51cb-43ca-b261-7be95ce5bc9b

217cb376-fedc-470f-b74e-c487c8072490

7bf6b918-d386-46ed-b7c1-3904adf2dfb190c13eb2-5a39-460e-b3b4-2c77ec71f91d

6 kommentarer

 • Henriette

  Rigtig godt at du også prioriterer dig selv ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg tænker, det er påfaldende, hvor meget enlige forældre tæller op. Forstår ikke helt hvorfor. For at få sympati? Da jeg havde børn på din alder, var jeg ude i snit 1-2 aftener pr. uge. Og dermed hjemme ca 24 dage. Måske det er fordi enlige forældre ikke har friheden til at gøre andet, hvis de ønsker? Min pointe er, at antal dage måske er det forkerte fokus og det samme med begrebet “børnefri”. Hvorfor hedder det ikke børneløs? Og det skal i øvrigt siges, at jeg har tre unger, ingen besser i nærheden og en mand der i perioder rejser rigtig meget. Og stor respekt ift. din måde at være sammen med dine børn på. Jeg tvivler ikke på, at det ikke kun er idylture i Lyngbyceneteret og krea ved bordet, men tror bestemt, at alt det andet mindre overskudsagtige hverdagsliv sker i samme kærlige ånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Den kommentar forstår jeg bare ikke… Der er ca 30 dage på en mdr og de fleste har vel været to om at lave børn. 🙃 Så burde det give ca 15 fri aftner pr mand/kvinde i snit pr mdr…. 😊 I Danmark hænger kvinder oftest på børnene…. Når de er blevet puttet kl 20-21 stk vil de fleste gerne ud og have lidt voksentid. Ikke alle gider sidder hjemme foran TV/med en bog el lign i 2-3 timer hver aften……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sådan er det også her. 😊 Har to drenge på 14 og 10 år og har været alene siden jeg ventede den mindste for 10 1/2 år siden. Den mindste er enormt krævende og ingen vil passe ham, få nætter om året de sidste mange år. Nu har jeg endelig mødt en sød mand (han har travlt da han bygger meget) som har fuld forståelse for at jeg er meget alene med drengene (faderen svigter). Det kan lade sig gøre at møde kærligheden selv om man sidder hjemme 362 dage om året. 😏 Han har påtaget sig faderrollen overfor mine drenge (han elsker børn)…..Det skal nok gå når vi bare har hinanden. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Lyder som en rigtig god ide at få “alene” tid med veninderne.. det skal der være plads til.. Der skal være ldit afveksling engang imellem så alt ikke kun er arbejde og børn.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  http://Www.danskogmuslim.dk

  Dejligt at høre du begyndt at få mere overskud – vigtigt at passe på sig selv💪🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med mor på job