Tøsedag i matchene outfit

Det er jo skræmmende rigtigt

db6821a2-6f4b-4cf9-b429-7035d8addd9a

Jeg synes jo at sådan noget med horoskoper er ret spændende, men jeg har også prøvet mange gange at de slet ikke passede eller at jeg egentlig passede med de fleste tegn (især de der ugeblade nogle) Men inde på hjemmesiden www.chrichritv.dk kan man få sit ÅRS horoskop fortalt. Og det skulle jeg selvfølgelig lige ind og høre/se.

Det var skræmmende så meget hun rammer spot on med de fleste ting. Dem der har fulgt mig ved også hvilke ting jeg mener. Jeg tror rigtig meget på tegn, varsler og signaler fra universet og det jeg bruger et horoskop til er egentlig “bare” at få bekræftet min retning og tanker. Og ellers er det bare rigtig god underholdning. Alle tegn ligger klar til visning, så i kan bare klikke ind og se, hvad jeres år 2018 bringer.

Ud over horoskoper er der også mange andre ret tjekkede og spændende programmer. Jeg ser dem oftest på ipad’en lige inden sovetid i sengen. Så kobler jeg helt fra. Der er rejse programmer, mad program, dokumentar hvor de følger en pige med terminal kræft samt deres portræt serie, hvor de følger en gruppe etniske makeup artister og deres hverdag samt et samtale program med stærke kvinder der diskuterer hverdags emner fra en kvindes synspunkt og meget mere. Så frem med uldsokker og den varme te og fordyb dig i online kvinde tv universet chrichritv.dk  🙂

2 kommentarer

 • Tak for tippet – skal derind straks og høre mit horoskop:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Gik lige ind og hørte mit….
  Shit hun ramte spot on.

  …skræmmende nok, da vigtige beslutninger er taget i mit hoved I DAG (??!) uden nogen ved noget…

  Følte hun sad og gloede lige igennem mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøsedag i matchene outfit